Çocukla çocuk olabilir misiniz? Her yaşa uyum sağlar mısınız? Yoksa kendi kendine oynasınlar diye mi düşünürsünüz?

Çocukla çocuk olabilir misiniz? Her yaşa uyum sağlar mısınız? Yoksa kendi kendine oynasınlar diye mi düşünürsünüz?

Evet tabi ki de olurum.. :D çünkü zaten çocuklarla iyi anlaşırım ama kız çocukları ile daha iyi anlaşıyorum hem çok zekiler hem de daha tatlılar. erkek çocukları çok yaramaz olur uğraşmak zor olurdu. ama yine de onlara katılır oyun oynayabilirim zaten hayat böyle küçük mutluluklarla da güzel olur
Kesinlikle.. Bir çocuğa verdiğin çikolata ile havalara uçabiliyorsa ve buna sebep olabiliyorsam benden mutlusu yoktur.. 😊
Kesinlikle katılıyorum.. 😊
Evet, hatta onlarla olmaya bayılıyorum. Bakış açıları iyileştirici resmen, zaman zaman aynı pencereden bakıp onlarla çocuklaşmak çok eğlenceli🌸
Çocukların hayal dünyaları bir başka güzel..
Kesinlikle öyle, muhteşemler
Her yaşa uyarım..😂
gerekirse parkta oynarım, gerekirse seksenlikle romatizma yarışına girerim..😂
En güzeli kesinlikle.. 😅
Cevap
6Cevap
Zaten çocuktum neredeyse anne olduğumda. O yüzden çocuk oldum onunla diyebilirim
Çocukla oyunlar oynanabilir, onunla çok şey paylaşılabilir, eğitilir. Ama çocukla çocuklaşılmaz, yanlıştır. Çocuğun muhakeme yeteneğine zarar verir.
Evet olurum. Çocuklara ayak uydurmak eğlenceli.
Kesinlikle.. Bol kahkaha bol eğlence istiyorsak çocuk olmak gerek.. 😄
Çocukların dilinden iyi anlarım 😄
Her yaşa uyum sağlayan biriyim
Tabiki olurum hemde cok guzel ⚘
Çocukları severim evet oluyorum bazen
Dayımın çocuklarıyla oluyorum😅
Olamam kazık kadar oldum.
Evet çocuk gelisimciyim
Olmak lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?