1 ay
Çocuklarla çocuk olabiliyor musunuz?

Cocuklari zamaninda cok sevmem sanirim cocuklugumu yasayamamis , babasi annesi tarafinda sevilmemis, siddet gormus biri olmamdan kaynakli, sevdigim insan cocuklari cok sevdigini soylerdi bende onun icin cocuk olur , onu cocuk gibi mutlu etmeye calisir , onunla cocugumuzun olacagi hayallerine dalardim, bu ozelligimden dolayi terkedildim, sirf sert ve maskuler bir erkek haline burunmedigim icin , babam sert bir erkekti , ileride esim okursa cocugum olursa senin davrandigin gibi davranmicam derdim, sevgiden yana umitliydim, simdi evlenmeyi dusunmuyorum , hayat iste...
çocukları çok severim onlarla çok iyi anlaşırım. benimle vakit geçiren çocuklar beni çok sever çok ararlar. beni bu hayatta en mutlu eden şeylerden biri de çocuklardır
eig için teşekkürler
Görüş
13Görüş
Evet onlara birlikte dağıtırm kırarım oynarım.
Aaayyy fotoğraftaki bebişlik hallerini hatırladım kuzularımın.. Ooff ne canım çekti inanılmaz tatlı dönemler... Öyle güzel kahkahalar atarlardı. Yeni yeni yürümeler kelimeler...
Gözlerim doldu.. Hasretle kucaklarım o günleri...
Ay noluyo bana? Yeminle gözlerimden akan yaşlara engel olamıyorum.. Neden bu kadar etkilendim ben de anlamadım... Hiç de uygun bir ortamda değilim.. 😭
Bence o günleri yeniden yaşamanın zamanı geldi 🙃
Bu yaştan sonra eve kapanmak çok zor... Ben ilk 3 yaş bakıcı desteği almıyorum 😭 geçti artık...
Bence yaşanacak güzel anlar için değer 🙃
Hahaha çelme aklımıııı zaten bu düşünceler kafamda dolanıyor... 🤣
En son böyle "ayy aşkım keşke bizim oğlanın da kardeşi olsa, ne tatlı bak şunlar kardeş kardeş oynuyor, bizimki yalnız takılıyor" diye konuşurken gözlerim dolduğunda zaten ikinci oğluma hamileymişim 💙
Bence tam zamanı şimdiden hazırlıklara başlayıp yazın ponçikle zaman geçirmek güzel olurdu
Hâlâ ikide misin sen
İki evet 🙂
Bu arada Rabbim fotoğraftaki bebeği de nazarlardan korusun 🧿
Amin amin 3'lemenin zamanı gelmişte geçiyor. Aile için moral motivasyon enerji deposu ponçiğe kim hayır diyebilir ki
Eşimi aradım.. Aşkım çok tatlı bebek gördüm, bizimkilerin o halini hatırladın mı dedim. Sessizlik... Evet hatırladım... Ne tatlıydılar di mi... Evet öyleydi... Ya kızım korkutma beni... Ne ilginç kadınsın dedi hadi yemek yiyeceğim açım ben dedi kapattı.. Bu fikre sıcak bakmıyor demek bu di mi?
Ama arada duraksama olmuş haber bekliyor adam senden ben öyle anladım 🙃
Hıımm bu da farklı bir bakış açısı.. Düşüneceğim
Bence düşün 🙃 ponçik bir kız olursa sana yoldaş olur
Kocamın genlerinde kız olduğunu sanmıyorum ya.. Sülalesi erkek 🙂
Belli mi olur
Hahaha çok iyiydi.. Omayranın aklı karıştı.. Du bakalım son turfanda 🤣
Bence düşün bu gece kararını bana bildir 😂
Hahaha çok fenasın..
🙈 her şey senin için burada
Eyvallah gözüm
Akşam unutma de 🙃
🤣
🙃
Tabii ki çocuklarla çocuk olmayı çok severim hatta çocuklarla oynamayı da çok severim ama bazı çocuklar var böyle yaramaz yetiştirilmiş oluyor böyle pek sevimli olmuyorlar özellikle erkek çocuklara belli bir yaştan sonra sevilmiyor ama kız çocukları öyle değil ya her yaşta güzel oluyorlar 😍
Maalesef ki çocukla çocuk olamıyorum ne yaparsam yapayım başaramıyorum. Çocukla çocuk olamadığım halde ilginç bir şekilde beni seviyorlar. Dominant halim sanırım hoşlarına gidiyor
Evet, çoğu zaman onlardan daha çocuk oluyorum hatta. Bazen konuşuyorum ve düşünmeden de edemiyorum ya onlar erken büyüdü, ya da ben büyümedim, halen çocuk gibi bir ruha sahibim ¢
Evet yeri geldi mi çocuklarla çocuk olabiliyorum. Sonuçta onlar bizden yaş olarak çok küçük. Empati kurmak onların seviyesine inmek çok iyi bir şey.
olurum tam benlik
bu yüzden çocuklar sever beni :)
tabi bende uslu çocukları severim
Bebek severim ama çocuk zırıltısı şımarıklığı çekemem
Evet olabiliyorum yerine göre.. Keyifli günler..
Evet kesinlikle oluyorum, o yüzden iyi anlaşırım çocuklarla 🍼👶🏼👧🏼🎈
Allah'ım bunlar nasıl ikili olmuş ya çok tatlı foto🙈😍😊
Çocuklarla çocuk olmuyorum, anne gibi oluyorum. Biri emanetim altındaysa besler, bakarım.
Çocuktan daha çocuk olurum
Hayır olamam ve sevmem çocukları
Ben direkt çocukluğuma iniyorum
Evet hemde fazlasıyla 😁
çocukları seviyorum.
Olabiliyorum, zaten çocuksu bir insanım 😄
Evet olabiliyorum😅😂
Evet olurum abartısız
En İyi Görüşler