Daha neler. bir bebek için karıncayı bile ezmem uyur gider geri ne var len hatta öyle görgüsüz kişileri kimsenin bebeği yokmuş da Allah tek böyle salaklara vermiş gibi davrananlara güzel bir dayak sobası cekecen seninde taah ya bebeğiiiiiiiittt neyse sustum 😂😂
Çok erkenci davrandım saol eşim o haraketi yapsaydı hiç elim kalkmaz ama o an valla güzelce döverdim. Adam ne bilsin bebeğini. Onu gectim kapıya basan kişiyi kendin düşün ters tepkiye ne yapcan. Gecen yengem ile karşı karşıya oturuyoz posta getiren adama fırça attığını duydum. Yemin olsun gidip ayağını kırasım geldi. Lan şapşal o adam ne bilsiiiinnn
Hayır öyle değilim ama yanlış yapanlara karşı dilsiz şeytan gibi duramıyorum sabrım taşıyor fışkırıyorum.. Düşün sene benim de meslek kamyon. Yine gittim bir sitede ilk blokta ilk katın ziline bastım yaşlı bir teyze geldi sorduğum adamı bilmiyorum kurban dedi ardından kızı mı neyse tipsiz bişey ama 35 yaşlarında vardı. bir fırça attı. Bilmediğin zile niye basıyon falan. Hemen beni gönderen dğer adamı aradım s... Kerim işini de Güçünü de lan 5 para etmez insanların lafına geliyorum ayıp bee şu adamı ya ara dışarı cıksın ya da numarasını ver dedim. Tüm moralim sıfıra düştü. Yani bu haraket o. cocuğuna bile yapılmaz bunu yapan kendi o... rospu doğurduğu olmalıdır.. tanımadığım zile basmayacak mışıl. 😂😂 E koca sitede kimi tanıyom kii.😀 Böyle olunca bazen insanlardan soğuyor hale geliyorum.. Bizim kötü bir ard niyetimiz de yok ama dünyanın bencil insanı çok.. Yerimiz de olacaktın bu azarları işitip neyin ne olduğunu anlardın. Yani o kadar neşelisin ki o an bütün neşeni bitiriyorlar
Alttakiler yok vururum yok bıçaklarım falan yazmış. hasta mısınız lan zil alt tarafı. uyarırsınız olur biter ya da yazı asın siz de resimdeki gibi evde bebek var diye
Zile basılmasını istemiyorsan zilin kablosunu sökersin o zaman sorun kalmaz ama hem karnım doysun hem pastam dursun dersen olmaz. O zil aktif olduğu sürece her an biri o zile basabilir ve basacaktır da..
bebbeğim yok ama ben girmek istediğim yere girerim bir keresinde evin kapısı kapanmıştı bir geri gittim bir omuz attım cam kırıldı 2. de denedim bir omuz daha attım kapı nın klidini kırdım bu konuda çok uzmanım çilingirde çalıştığım dönemlerim oldu düz kontak tada uzmanım
Numara var onu biliyorum. Kim napsin benim numarami o yuzden sakinca gormedim ama adresime kadarda yazmasin yani 😁 neyse konuyla alakali diye sey ettiydim de 😀
Tesekkur ederim. Yerken guzeldi de yedikten sonra pismanlik hissi :)) bu saatte yedigim icin :)) sey soracaktim. Şimdi sen editorsun ya hani. Gorev tanimin nedir? Ve bundan maddi bir kazancin var mi?
Şunu anlamaya çalışıyorum o yuzden soruyorum. Empati yapmaya calismaktayim elestiri olarak algilama lütfen. bir insan vaktinin büyük bir bölümünü neden burda harcar ve buraya bu kadar emek verirki bir kazanci olmadığı halde? Acaba kisiyi buna iten bazi bilinçaltı ya da üstü sorunlar mi var? Telafisi olmayan tek sey zaman drgil mi?
Yaklasik bir senedir burdayim galiba maximum ulasabildigim xper sayisi bu. Anladim ki guru vb olabilmek icin cokca vakit geçirmek gerekiyor. Ondan şey ettim. Keyfin yerindeyse sorun yok ;) 2. Soru geliyor :p bazen seni sorularima davet ediyorum ama gelmiyorsun. Davetimi mi almiyorsun? :p
Hmm soru 3: bir pempeli için üyenin title dahibi olmasi (turkcesini hatirlamadim şimdi) yani guru, fenomen vs olmasi ona güven duymasi adına onemli mi? Yani benim gibi sıradan bir üyeden daha iyi biri gibi mi algi oluşturur?
En İyi Cevaplar