#impulsive

böyle bir model var mı bilmem ama ilgisiz gibi görünüp mümkün olduğunca müdahale etmeden kendi haline bırakırım. farkettirmeden küçük dokunuşlarla yardımcı olurum. kati net kesin otoriter olurum. saygı odaklı gelişir. verilenle yetinmez merak eder sorar araştırır koyun kafalı olmaz. isteklerini dikkatle dinleyip aralarından seçenekler sunarım.
sanırım yetkin olurdum, verebileceğim her bilgiyi verir, yeteneğine göre gelişmesi için eğlenceli ortam hazırlar, her zaman her imkanı da sağlamayarak çabalamayı öğretirdim. ve başarılar daima ödüllendirilir, ve yeni zorluklar eklenirdi.
çocuğum yok ama olursa eğer ona her şeyin doğrusunu öğretip, tavsiyeler verip, seçimlerinde özgür bırakacağım. hata yapmasını engellemek yerine karışmayacağım (büyük hatalar hariç). çünkü hayat tecrübesi edinsin ve hata yapa yapa doğru yolu bulsun. fakat sevgimi de (sıkmayacak şekilde) hissettireceğim her zaman
Serbest / yetkin arası.
Cevap
22Cevap
valla ben evlenmicegim icin sorun yokk kendi cocugumu asla sevmem umrumda olmazzz aslada ona bakmam istedigi kadar aglasin zirlasin isterse olsun yine bakmam ben evlenmek kesinlikle istemem erkeklerden nefret ediyorumm cocuklardanda iyyy hele o aglamalari beni sinir ediyo azina yapistirasim geliyo bir kere kuzenim 4 saat aglamistiii kucagima aldim sustu guluyo hic sevmem ama kendimde cocukkj
cocuklari aglatmak hosuma gidiyo😂
bu aralar cocukluuu kisilerden asiri derecede nefret ediyorum hele o anneleri pisliklerdende
Allah bana insallah ne koca versin ne cocukkkk asiri derecede aile kuranlardanda nefret ediyorum hele annesi cocugunu severken dovesim geliyo
aman bosverin erkekleri kendinize asik edin birakinn aman gotumuzu yesinler😂😂😂😊
ozgurlukkk en guzeliuu
en guzel ozgurlukk sevmem ben oyle yalnizlik daha iyii
Ben yetkin olurum da bizimkileri tarif edicek tek kelime otoriterdir😂
Otoriter ve yetkin arasında bir şey olurum herhalde..
Henüz baba olmak nasip olmadı maalesef ancak nasip olursa inşallah yetkinlerden olmak isterim 😊👪😎
ben baskıyla büyüdüm. Hep ders çalış dediler. Ben çocuğuma baskı yapmayacağım önüne kitapları atacağım ilgisi nereye kayarsa oradan destek vereceğim.
yeri geldiginde bir arkadaş yeri geldiginde otoriter
Serbestim ama baya cocuklarım davranış ve sonuçlarını bilir.
Benim kategori yok orada, resim üzerinden bir cevap verecek olursam eğer, yetkin olabilir. 🙃
umarım bir gün olursam yetkin şeklinde olmaya çalışacağım.
şu an anne değilim ama olursam serbest ve yetkin olurdum kesin
Kız babası göremedim orada 😒 Daha doğmamış kızıma sevgi ve özlem duyuyorum ve bu şıklarda yok 😊
E-) Hiçbiri.
Çünkü yok.
Birgün olacağını düşünün
Peki tamam.
Serbest ve yetkin arası.
Bilmiyorum cidden olunca görücem.
Babam ilgisiz, annem yetkin.
Yetkin ile serbest arası bişey. :)
yetkin olurum inşallah
daha çocuğum yok ama yapmayı düşünüyorum
Yetkin ve serbest arası galiba.
Yetkin bir tipte ebeveyn anne olurdum.