Nasıl bir ebeveynsin, kontrolcü mü yoksa rahat mı?

Sitedeki annelere ve babalara sesleniyorum!
Bugün sizlerle önemli bir konuyu paylaşmak istiyorum.

Gözümüz gibi baktığımız yavrularımızın okul çağları geldiğinde sosyal dünya ile iletişimleri artıyor. Fiziki olarak daha çok insanla iletişime geçmeye başladıkları gibi internette de daha çok vakit geçirmeye, cep telefonu istemeye başlıyorlar. İnternetin çocuklar için büyük bir fırsat olduğunu biliyorum; internet aracılığıyla eğitici materyaller, interaktif oyunlar ve yeni perspektiflerle dünyayı keşfediyorlar. Cep telefonu da onları hem internete hem de sosyal çevrelerine bağlayan çok değerli bir araç. Ancak çocuklarımızın telefon kullanmaya başlamaları aynı zamanda endişelerimizi de beraberinde getiriyor.

Şunu fark ettim ki, çok kontrolcü olmak da kontrolü elinden bırakmak da çocuğumuzla ilişkimizin yıpranması demek. Bir denge bulmak ve çocuklarla aramızdaki ilişkiyi yıpratmadan onları koruyup kollamamız lazım. Çocuklarımızın geleceği bizim en büyük sorumluluğumuz. 💛

Peki, sen de benim taşıdığım bu endişeleri taşıyor musun; çok merak ediyorum. Sen nasıl bir ebeveynsin, kontrolcü mü yoksa rahat mı?

Çocuklarımız için güvenli bir ortam yaratalım! 🧒

İşte tam da bu düşüncelerle kaybolmuş, nasıl yapmalı diye düşünürken Turkcell Çocuk Hattı ile karşılaştım. Turkcell Çocuk Hattı, çocuklarımızı onları rahatsız etmeden takip edebilmemizi sağlayan güvenli bir yol sunuyor. Kabul edelim; her ebeveynin istediği bir özellik değil mi? 😍

Güvenli internet, çocuğum güvende, aşımsız tarife, zaman yönetimi ve konum takibi avantajlarıyla Turkcell Çocuk benim kalbimi çaldı. 💛 Hemen şuraya tıklayarak siz de detayları inceleyebilirsiniz.

Turkcell Çocuk kullanmaya başladığımızdan beri, kontrolcü ve rahat ebeveynlik arasında seçim yapmak yerine şunu söylüyorum: İçim çok rahat! 🥰

Turkcell Çocuk’la ailelerin de çocukların da içi çok rahat, bence sen de hemen incele! 🥰

“Öyle güzel bir haber verdin ki” diyen ebeveynleri cevaplarda buluşmaya davet ediyorum.

Mutlaka endişelerinizi ve Turkcell Çocuk Hattı hakkındaki fikirlerinizi benimle paylaşın. 🤗

Bu içerik bir iş birliğine aittir.