Bir kadının hayatındaki en büyülü anlardandır. Bebeğinin artık büyüyüp de ağzından laflar çıkması demek sizin artık anne olmanız demektir. Siz "anne/baba" olduğunuzu, ilk onun ağzından duyduğunuzda ne hissettiniz?
Çocuğun ilk kez "anne/baba" dediğinde ne hissettin?
Bilinçli olarak anne dediğinde 9 aylık falandı. Ramazan Bayramı arefesi bayram hazırlıkları yapıyodum. bir kez normal bir şekilde dedi ama ben işe öyle dalmışım ki pek farkedemedim. 2. Kez biraz uzatarak biraz da yüksek sesle annee deyince çıldırdım resmen ya. O an anlatılmaz saatlerce öptüm kokladım.
Üçüde ilk baba dedi 😒 2 numara abisinin adını bile söyledi anneyi en sona bıraktı. Ama o his çok muhteşem. Gerçi bazen çıldırıp "annelikten istifa ediyorum " diye bağırdığım çok oluyor ama 5 dakka sürmüyor onlara sarılmam.😊
Benimkiler ilk baba dediği için daha bir heyecanla anne demelerini bekledim 😄 Ve o "anne" sözünü duyunca dunyalar benim olmustu, sanki uzerimden bir yük kalmış kadar huzur vermisti bana ❤
Aglamistim ama hani agladigimi bile farkinda degilim hem guluyorum hem gozyaslari suzuluyor muhtesemdi kesinlikle... hala her baba dediginde tuhaf oluyorum.
En İyi Cevaplar