4 ayı geçti ne kilo aldım ne göbeğim çıktı. Anneme söyledim nerede dedi. Ne nerede dedim g. t göbek yok dedi. Kimsede o kadar olduğuna inanmıyor. Normal midir, randevu tarihim var ama endişeleniyorum. Eşim de diyor ben böyle bir şey görmedim diye
İlk çocuksa eğer karın daha geç şişmeye başlar. Tabii en önemlisi senin vücut yapın. Karın yapından dolayı da olur, ne güzel işte doğumdan sonra da karnım eski haline gelse diye söylenirsin. Sağlıkla dünyaya gelsin inşallah
Benim kız arkadaşım da öyle yani pek belli olmadı ilk 4 ay sonradan belirdi bu senin yapın ile de alakalı olabilir önce bir doktora gozuk panik yapmadan ve iyi düşün hemen kötüyü düşünme korkutmasin buradaki cevaplar seni buradaki kimse bir doktor değil ya da hamile kalmış değil çevrelerinden gördüklerinden söylerler çevresindeki kadının hamileliğini her dakika takip eden insan da yoktur herhalde fazla
Tlc de hamileliğini bilmeden doğum yapanlar var. Amerika yapımı bir program izle izlettir. Adetleri devam ediyor karın şişmesi yok. Doktor kontrolü yok. Ağrılarla baş edemeyince hastane koşuyorlar doktor hamilesin diyor üstelik doğum yapıyorsun herkes şok. Kocası daha önce bebeğimiz oldu hamile olsa anlardım bu nasıl diye kafayı yiyor😄 izle istersen
Bir abla vardi tanidigim onunda 7 aylikken felan sanki hamile degil gibiydi bazilarinda oyle oluyormus o zamanlar degisik birsey demisti hatirlayamiyorum doktoru demis cocugu saglikli dogdu sendede sorun oldugunu sanmiyorum icin rahat olsun
Cevap
17Cevap
Ben nerdeyse beş aya kadar normal kot pantolonlarımı giyebiliodum. Karnının ve kalça yapına bağlı gerçekten. Ben yapılı olduğumdan karnım çok geç çıktı hatta doğum etmeye gittiğimde hemşire erken doğum sandı. Merak etme içini ferah tut :)
Tabi ki normal bende 4 aylık oldum zayıfladım ben kilo almadım bende de göbek filan yok. Gelişimide gayet iyi cocugumun
Senin iç karnın geniş olabilir. Doktor söyler zaten
ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
İç karnın geniştir buda avantaj..5aydan sonra belli olur.. sağlıkla kavus bebegine
Sen hırak 4. ayı benim kuzenim 9 aylık hamileydi göbeği ayva göbeği gibiydi. Kimse anlamıyodu hamile olduğunu. İç karın bölgesi genişmiş yiğenimde gayet sağlıklı doğdu büyüdü okula gidiyor şimdi🤣 her insanda aynı olacak diye bişry yok
Normaldir herkes hamileyken çok fazla kilo almak zorunda mı koca koca göbeği olması zorunda mı yani
ablanların hamileliğinde belki mide bulantısı oldu sende olmadı yani bu kişisel birşey herkesin hamileliği şöyle diye bir kanun mu var? bebeğinle sen sağlıklı olun da gerisi önemli değil. İnstagramda takip ettiğim biri 9 ayda 7 kilo almıştı gayet sağlıklı bir bebeği oldu yani
Boyun uzunsa böyle olabilir bir de 6 aydan Sonra kilo alabilirsin
Ablamda da öyleydi. 5inci ayda anca belli olmaya basladi. Son 3 ayda hizli bir sekilde karni büyüdü fakat kücük bir karni vardi diger hamilelere göre.
Olabilir, gelişimi yavaştır bebeğin... sen onlara aldırış etme gir dr görün...
Bazilarinin gec belli oluyor dogum yaptı mi yapmadı mi belli degil cocugu kucaklarina verince gorurler 😂
Nasil yani her ay duzenli kontrola gidiyorsaniz ve ultrason bakiloyor dr normal diyorsa dorun yok benimde fazla kilolu oldugumdan cok belli olmuyor
eşin nerden görecekmiş. ilk defa hamile karısı oluyor.
Annemin de öyleymiş. Ne şanslısınız işte.
Deki herif senin sperminden ancak bu olur ne bicim adamsin diye takil sakasina
16 haftadan sonra belli olmaya baslar zaten. Normal
İnanmayanlardan nefret ederim
Bazılarında belli olmuyor
Bildigim kadariyla 5 6 aydan sonra gobek cikiyor
Şekerim ben progesteron 200 hapı kullanıyorum sadece memelerim dolgunlasip belirgin oldu
Bazıları geç çıkar karnı
Hic gulcegim yoktu ozur dilerim 🤣
Kan testi yaptırdın mı?
Tabiki olmaz karin 6 ci ayin sonunda büyür
Normal değil, çocuk beslenemiyor demektir bu.
Hayır değilsin hamile gaz o
çocuk doğunca inanırlar
Sen kendi kendine uyduruyor olmayasin😂
Hamile oldugunu
Peki vücudunda değişme gerçekten yok mu
İlginç belki yediklerine dikkat et miyorsun rejim mk yapiyorsun
Bilmiyorum ama hamileyken göbek çıkar göğüs buyur kalça buyur bunlar olmalı yani
Zayifsin knk süpersin kilonu koru tavsiye
Doktora sormak lazim
Yani 4.5 ay
Nasıl ya
raporunu göster
Raporu goster
resm atsaydinya kiz
Raporu goster
Değil bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?