Hamilelikte normal mi ben mi abartıyorum?

Merhabalar. 10 haftalık hamileyim ve hamileliğim biraz zorluyor. Bulantı halsizlik vs. Mutfağa girip yemek yapamıyorum zulüm gibi geliyor. Aileden uzakta gurbetteyiz eşimle. Birbirimizden başka kimsemiz yok. Eşimin işten bir arkadaşı ile altlı üstlü oturuyoruz. Arkadaşını da hiç sevmiyorum eşimin fark bile etmediği birkaç hareketini gördüm ve senin verdiğin kadar sana değer vermiyor mesafe koy dedim. Neyse bu adamın da 10 gün önce yurt dışına gitmesi gerekti eşimden rica etmiş havalimanına beni bıraksana diye eşim bıraktı geldi. Dönüşüne gitme dedim özel şoförü değiliz dedim. Dönüşünü de eşine söylemiş gel beni sen al ben belli bir noktaya kadar taksi ile geleyim demiş. Eşi de bizim küçük bebeğimiz var gece karanlığa nasıl geleyim o yolu demiş. Konu yine bize geldi. Eşime söylemiş kimseyi bulamadım benim araçla sen almaya gelsene beni diye. Eşim de yine tamam demiş. Dün eşim eve geldi bulantım vardı evde yemek yoktu halsizdim oturuyordum. Yemek yqpayım mı dedi canım istemiyor dedim. Önüme fındık koydu gitti evden. Saat 10 da geldi. O saate kadar aç halsiz tek başıma yattım ağladım hatta. Eşime de surat yaptım. Beni bu halde bıraktın millet daha mı önemli onların küçük çocuğu varsa benim karım da hamile halsiz diyemedin mi dedim. Hala savunma yapıyor. Ben mi abartıyorum

Hamilelikte normal mi ben mi abartıyorum?