Arkadaslar merhaba regl olmama daha 2 hafta vardi 2000 dogumluyum ve gecen sene kasim ayinda evlendim bebek istedim denedim uzun suredir olmadi bana gore cok uzundu aslında etrafimdakiler daha cok erken desede ben cok istiyordum esimde oyle okadar cabaladim ki bir cok doktorlara vs heryere gittim ama bir sorunum olmadigini soylediler sabretmekten baska caremde yoktu.. bugun bas agrima dayanamadim ilac icmek istedim sonra dedim ya hamileysem icime bir kurt dustu bir kac gundurde hep cocuklu ruyalar gordum cocuk istiyorum ya gebeyim belki diyerek onlari bahane ettim.. ilactan once arka tarafi beyaz olan da resjmde belli degildi ama baknca cizgi hafif dururyordu 2. Testi yine yaptim arkasi siyah olan 2. Yaptigim testti ve silik cikti sizce hamilelik varmi?
18 imde evlendim burada saçma sapan yorumlar yapmışlar yok daha gençsin diye neyse bunları geçeyim 😇 Testte hamilelik varmış gibi canım istiyorsun İnşaAllah da olur çünkü ben ilk bebeğimi kaybettim. Şimdi ikincisi 14 hafta sonra yanımda olacak tabii erken gelmezse 🤗 Umarım hamilesindir kimseyi takma genç yaşta anne olmak da güzel beraber oyun oynayabilirsiniz hiç değilse 😇💕
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aynen Allah'a hamd olsun kimsenin zoruyla degil kendi irademle ve evi kalkindirabilecek tecrubemden dolayi kendime guvenip evleniyorum ama toplumumuz alismis 30 unda 40 inda evlenmeye bizleride kotulemeye calisiyor. Ha ben evliligimde mutlumuyum evet Allah 40 inda evlenenede 18inde 20sinde evlenene de mutluluklar versin. Toplum Şu an oyle bir yapidaki mutluluklar dilemek yerine dua etmek yerine herkese gardini almis kotulemek pesinde ne diyeyim ALLAH iman versin.. Senide kutlarim. InsaAllah saglikli sihhatli bebisini kucagina alirsin Diger bebegininde mekani cennettir, uzulme..❤
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
10
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Canım daha 19 yaşındasın ne bu acele? Biraz hayatının tadını çıkar. Bebek ömür boyu bir sorumluluk, herkes gibi yapacağım diye çocuk yapılmaz. 18 inde evlenmişsin birde. Keşke eline bir diploma alsaydın önce, kendini hayata karşı garantilerdin en azından 🤷🏻♀️🤷🏻♀️ Ben silik bir çizgi görüyorum, hamilelik olabilir ama 5 dkk içinde çıkan sonuç doğrudur.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben esimle cok kucukken tanistkm 5. Yilimiz olacak 21 kasimda 11 kasimda da evliligimizin 1. Yili bilmiyorum kendime guvenip evlendim lakin bu bebisin olmamasi bni cok strese soktu esim sabret desede o duyguyu yasamak icin cok sabirsizim ne yapalim hayirlisi olsun
Allah mutluluğunuzu daim etsin. Kendini strese sokma boş yere, nasibin de varsa olur zaten 🤗 ben de 10 haftalık hamileyim bende de silik çizgi çıkmıştı. emin olmak için yarın kan ver kesin sonuç çıkar
Canım en net kan testiyle çıkar. Birde adetini mutlaka bekle. İnşallah olur. Bende 6 aylık evliyim. Biz 3 sene istemiyoruz bakalım
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Allah mutlu mesut etsin hayirlisi ne ise onu versin Allah herkese.. cocuk yetistirmek cok mesakkatli zor ama insan belirli biyerden snra hayvanlara bile annelik duygusu kabariyor bir velet istiyor iste insaAllah olur benimkide
Bircok doktora gittim birseyin yok dendi ama hic kan tahlili yapmadilar rahim filmi cekmediler sadece ultrasondan , esim diyarbakirli turkiyeye geldigimde diyarbakirda bazi kadinlara gittim ve oradaki cogu kisi 1. yi kadin sayesimde yapmisti bana dediki sende iltihap var falan bide karnim dusmus dedi bana bazi ilac verdi ve 6 gun boyunca araliksiz gittim karnimi kaldirdi. snra 1 2 ay gecsin insaAllah hamile kalirsin dedi cnku karin dusunce rahim sıkışıyormuş, bide bazi incir yag bal vs kürler verdi yumurtalik icin iyi olur dedi bazi caylar falan yaptim hepsinide daha 1 bucuk ay gecmedi Şu an hamilemiyim bilemiyorum eminde degilim aslinda esim isten izin aldiginda hastaneye gidecegim InsaAllah Saglikli shhatli olur seninkide ALLAH bagislasin
Ben çocuk istemiyorum henüz 🙈 canım eğer hamile olmasan bile üzülme. Rahim filmi çektir mutlaka. Eşine de test yaptırın. İncir kürü evet kadın için mucize bir şey. Eşin de keçiboynuzu pekmezi içsin. Stres yapma rahat ol mutlaka hamile kalırsın. İlişki takvimi çıkart ona göre ilişkiye girin
En İyi Cevaplar