Otobüste bir bebek gördüm tanrım o kadar güzel bir bebek daha önce hiç görmemiştim 😍 Masmavi iri gözler tombiş yanak kocaman dudaklar sapsarı saçlar 😍 annesi laz babası doğulu. Annesinin tarafına çekmiş belli ki. Adını sordum Anıl dedi annesi. Aşık oldum ❤😍 Arkadaşlar beni ve yaşımı dondursak bebişin benim yaşıma gelmesini beklesek ve sonra evlensek ne olur ben ona aşık oldum 😍😍 evin bir köşesine oturturum süs gibi. Akşama kadar izlerim. Nazarım değmez umarım. 🙏 Bir de bakıştık, gülüştük dişleri de yok daha 4 aylık. 😍👅 Sizce bende ondan bir tane yapayım mı? #BengBeng
Evet bebekler beni görünce sever çoğu zaman ellerimi uzatınca hemen bana atılırlar.. Geçen AVM de bir bebeği annesinin kucağında seviyorduk birden atıldı bana annesi şaşırdı ''aaa Kimseye gitmez ne oldu birden anlamadım ''dedi.. Kucağıma geldi sarıldı başını koydu.. Tabi hemen benim gözlerden yaşlar gidiverdi..
Bu nasil bir duygu karmasasi.. Hem kendine dusunuyosn. Hem btane yapym mi diosn.. Allah akil fikir versin :D ne kdr sevdiysen artk... Bebekler beni gorunce aramzda farkli bir iletisim oluyor genelde.. Annesine babasina tuhaf bakip bana gulucuk atyor bazen :D sanrm gulusum onlarin hosuna gidiyor
@Mecnunun_Leylasi kızım senin yedi sülalenin sesini bile duydum senin sesini duymadım 😑 ben duymadan başkaları duyuyorsa.. daha bir şey demiyorum. @salcedo ölmeyi hak ettin 😑 adsgdhk
En İyi Cevaplar