Başka tavsiyeniz varsa da alabilirim? Sizce en iyi bez hangisi?

Başka tavsiyeniz varsa da alabilirim? Sizce en iyi bez hangisi?

Molfixin tüm bezlerinden çok memnunum kızıma pişik ve alerji yapmayan tek bez, özellikle yumuşak dokusu için pure&soft tercih ediyorum. Bezimizi sürekli internet üzerinden hayat kimyadan alıyoruz ve yanında hediyeleri ile geliyor bu kez tamda acaba külot bez nasıldır diye düşünürken yanında külot bez hediye göndermeleri beni o kadar şaşırttı ve mutlu etti ki deneme şansım olacağı için çok sevindim. Teşekkürler Molfix :)
Ürün çok kaliteli normal Molfix den daha güzel diğeri aşırı pişik ve hassasiyet yapiyo ama pamuksu ve daha az katkı maddesi olduğu için sıkıntı olmuyor bedenler biraz daha dar gibi yeni alacaklar dikkate alabilir geceleri uzun uykuda 12- 13 saat e kadar sızdırma olmuyor (sıvı tüketimine bağlı olarak değişkenlik gösterir) kuruluk hissi de daha çok bu bezle çok rahat diğerinde çocuk süreli kaşınmak istiyordu ki zaten kıpkırmızı oluyodu indiirmde alıncada piyasadaki en iyi bez oluveriyor
İşte bezimizi bulduk dediğim bez oldu hem yumuşacık hem parfüm paraven vs. Yok içerik olarak çok temiz en önemlisi de onca farklı marka ve boyut denememden sonra tek pişik yapmayan cildimize iyi gelen bir bez oldu bebeginiz hassas bir cilde de sahipse gözünü kırpmadan kullanabilirsiniz tek sıkıntı genelde kargo bir hafta sürede geliyordu ben de hep erkenden sipariş verirdim bu kez iki güne geldi şaşırdım😄 lütfen beni şaşırtmaya devam edin😂
Oğlum bez konusunda çok hassas denemediğimiz bez kalmadı pişik olsa neyse pişik kremleriyle halledebiliriz ama bel kısmı cılk yara oluyor ilk doğduğunda başka bez kullandım rahattı ama büyüdü 3 den sonrası yok dene dene bittik maalesef, tuvalet alışkanlığı için de direniyor bir türlü öğrenmiyor. Kazara Migros’ta gördüm herşeyi denedik bir de bunu deneyelim dedik inanılmaz bir şekilde pürüzsüz çıkıyor cildi bezin içinden o kadar mutlu olduk ki hem emiciliği de süper, Molfixin yeşil paketi güzel değil ama pure & soft cidden çok kaliteli, biz beğendik bayıldık tavsiye ediyoruz
Evet memnunum. Çok rahat ve sıvıları geçirmiyor özellikle uzun yolculuklarda kullanmayı tercih ediyorum. Pişik de yapmıyor.
Evet 🙍 Uzun yolculuklarda iki kat.
🙆🙆
Ablam kullanıyor yeğenim için güzel ama primanın yerini tutmaz dedi
Kesinlikle çok güzel.
Hem bütçe dostu hem yerli hemde kaliteli
Tavsiye ederim molfixi
ttabiki de PC başında otourup helaya çıkmıyorum ve popom kuru kalıyor (:
Cevap
6Cevap
Neden internetten araştırma yapmayı düşünmedin hep aynı soru
Molfiks çokta iyi kavramıyo canbebe prima huggies olabilir
niye bu aralar bu sorular çok soruluyor