5 hamile arkadaşımın 8'i artık profesyonel hamilelik fotoğrafı çektiriyor. Henüz mantığını anlamadım, fotoğraf çektirilir tamam da işte özel mekanlarda profesyonel fotoğrafçılar eşliğinde bana değişik geliyor şu an.
Yeni trend hamilelik fotoğrafları! Hamilelik döneminde profesyonel fotoğraf çektirir miydiniz?
Profosyonel Çekim "Mahremiyet" olgusu ile çelişmesi açısından mantıklı gelmedi bana. Ancak "Bilgi güvenliği" sağlanabilecek ise, örneğin fotoğraf makinesini sattığınızda bu resimler başkalarının eline geçmeyecekse sorun yok aslında... Ancak "Modernlik" kisvesi altında yapılan doğum çekimi vb aktiviteler bana çok mantıklı gelmiyor. Daha doğrusu doğum çekiminin ailecek izlenmesi... Bir düşünün çocuk soruyor size.. Anne ben nasıl Dünya'ya geldim? Hemen göstereyim cocugum video kaydını almıştık...
Bak sen tam burdan çıktın. Burası Ananın ****. Sen de bu kadarcıksın.
Eğer siz tüm bunlara "modernlik" diyorsanız o zaman sağlık hizmetlerinin de "Mahremiyet" olgusu ile verilmesine gerek yok değil mi? 65 yaşında bir teyze gelir mesela danışmada açar memesini kızım burda bir sertlik var kime gitmem lazım? Gibi şeyler söylerdi... Kötü geliyor kulağa değil mi?
insanlar kafayı "açık" kelimesi ile ne kadar bozmuş. Size ne kardeşim? Çekilmek isteyen çekilir. Eşimin neden böyle fotografları olmasın? Oldukça eğlenceli. Bunun için para verir miyim? Vermem. Kendi profesyonel kameram ile fotoğraf da çekerim, video da çekerim. Yeri gelir eşinin karnını boyarım, eğleniriz. Yeri gelir daha yaratıcı çalışmalar yaparım. Bikini ile fotoğraf çekinen bir kadına "kendini pazarlama" diyen gruba da tavsiyem var. Siz çocuk falan yapmayın. Dünya zaten sizin gibi sığırlarla dolu. Üremeyi kesin de Dünya yaşanılabilir bir hale gelsin. Sonra kendiniz gibi davar, cahil ve angut tipler yetiştiriyorsunuz.
Bu tarz fotoğraflar kişiye özel ve tercihtir. Doğum fotoğrafı gibi. Gelecekte çocuklarına anı bırakmak isteyen çiftler yaptırıyor. Yaptırılmalı mı evet olmalı bence bu tarz şeyler hayatta her zaman insanın başına gelebilecek şeyler değil o yüzden de olmalı.
Kendim için kendimi eşime doştuma çektirmem anı olması için yeterli. Bünün bir akıma dönüşmesi hiç hiç değil. Çok isteyip çocuk sahibi olamayanlar da var
Bunu aşağılama olarak anlamayın. Hayvanlık aşağılanacak birşey değil zaten. Bana göre insanlar git gide hayvanlara daha çok benzemeye başlıyor. Bilimsel kanıtım falan yok, görüşüm böyle.
5 hamile arkadaşımın 8'i artık profesyonel hamilelik fotoğrafı çektiriyor Ben bu kısımı anlamadım 5 arkadaşın var 8 tanesi kim Çok saçma o vucut beden bana özel elin fotocusunun görmesine gerek yok
Karım karnını gösterir nispet yapar gibi açıp foto çektirirsr asla izin vermem. Zaten öyle bedenini açamazda birisinin karşisina. Ve kimseyede gösteremez. Amator olarak evde çektitirim tabiki. Ama profosyonel foto cularda asla olmaz. Ve sacma geliyor
Böyle hamileyken sacma sapan fotolar ceken esim olsa bosanirim tek celsede insanin bir özeli olur olmadi eskiye dönelim iki incir yapragi koysunlar önlerine arkalarina öyle cekilsinler
Gereksiz geliyor bana profesyonel çekim. Elbette fotoğraf çekeriz-çekiliriz de illa profesyonel olacak diye bir kaide yok, anın getirdiği bir şekilde doğal pozlar olur.
İnsanlara saygı duyarım ama herkes aynı düşüncede olmadığı için resim çeken insanlar da bizlere saygılı olması lazım diyenler oluyor bu yüzden benim tercihim değildir
En İyi Cevaplar