Fiyatı uygun geldi gözüme baya. Kalitesi nasıl biliyor musunuz? Tahriş vs yapar mı ki?

Fiyatı uygun geldi gözüme baya. Kalitesi nasıl biliyor musunuz? Tahriş vs yapar mı ki?
Bebek bezi yenidoğan döneminden itibaren bebek bakımındaki önemli konular arasında yer alır. Çünkü her ürün bebek cildine uyum göstermeyebilir. Bununla birlikte sızdırma, ıslanma ve koku problemleri bazı bebek bezlerinde görülebilmektedir. Bunun üzerine bebek bezi markaları yeni ürünler geliştirerek bebek bakımı alanında üstün performans gösteren ürünler sunmaktadır. BİM bebek bezi çeşitleri de farklı özelliklere sahip ürünleriyle bu markalar arasında yer alır.
Jenny&Willy olarak bilinen bebek bezi markası bebeklerin gelişim dönemlerine özel olarak birçok ürün çeşidi sunar. Markanın ürün yorumları arasında olumlu ve olumsuz olarak farklı görüşler bulunur. Yaş ve kilo gibi faktörlere göre değişen ürün çeşitleri kullanıcılar tarafından farklı açılardan yorumlanmaktadır. BİM bebek bezi yorumlarını okuyarak markanın ürünleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.
BİM bebek bezi fiyatları dönemsel olarak değişkenlik göstermektedir. Bununla birlikte ürünlerin beden ve özelliklerine göre de fiyatlar etkilenebilmektedir. BİM bez fiyatları genel olarak orta skalada yorumlanır. Kullanıcılar Jenny&Willy bebek bezi çeşitlerini fiyat performans ürünü olarak değerlendirir. Markanın bebeklerin farklı gelişim dönemlerine özel sunduğu ürün seçenekleri şu şekilde sıralanabilir:
BİM bebek bezi çeşitlerinin sunduğu bu ürünler bebeklerin gelişim dönemleri ve kiloları baz alarak geliştirilmiştir. Farklı bedenlere sahip olan BİM bebek bezleri bu doğrultuda da fiyatlandırılmaktadır. BİM bez fiyatları 2022 yılı için adet ortalama olarak 60-100 TL arasındadır. Bununla birlikte marka 3’lü veya 4’lü paket halinde de satış yapmaktadır.
Toptan olarak satılan Bim’de bez fiyatları ise 150-250 TL arasında değişkenlik gösterir. Bu paketlerde ortalama 90 ile 150 arasında bebek bezi bulunmaktadır. BİM mağazalarını ziyaret ederek ürünlerin fiyatları hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.
BİM bez çeşitleri bebek sağlığı üzerine geliştirilmektedir. Jenny Willy markasına ait olan ürünler çocukların gelişim dönemlerinde yaşayabileceği tüm sorunları önlemek üzerine sunulmaktadır. Markanın bebek bezleri kenar kısmındaki lastiklerle birlikte sızdırmaz yapıda üretilir. Bununla birlikte yüksek emici yüzeye sahip olan ürünler kullanım boyunca kuruluk hissi sunar. Kullanıcılardan gelen yorumlar da markanın ürünlerinin en iyi bebek bezleri arasında olduğunu göstermektedir.
Kullanıcılar BİM çocuk bezlerinin sızıntı önleme bantlarını beğenmektedir. Ürünlerin detayında bulunan bu özellik koku ve sızdırma problemlerinin önüne geçer. Bununla birlikte ürünlerin renkli tasarımı da kullanıcıların beğenisini kazanır. Hayvan ve doğa figürleriyle tasarlanan ürünler ebeveynlerin beğenisini kazanacak şekilde sunulur. Ayrıca ürünün katlanabilir yapıda oluşu sık seyahat eden kullanıcılara hitap etmektedir. Bebek bakımını pratikleştirecek bir ürün arıyorsanız BİM bebek bezi çeşitlerini değerlendirebilirsiniz.
Bebeklerin cilt yapısı her bebek beziyle uyum sağlamayabilir. Bundan dolayı bazı bebek bezi çeşitleri bebeklerde cilt problemlerine sebep olabilir. Tahriş ve pişik problemlerinde bebek bezi kullanımında yaşanabilen başlıca sorunlar arasında yer alır. Bu tür cilt problemleri bebeğin konforunu önemli ölçüde etkileyebilir. BİM Jenny Willy bebek bezi çeşitleri katmanlı yapısıyla tahriş riskini en aza indirmeyi hedefler. Ürünlerin nefes alan dış yüzeyi, kullanım sırasında bebeğin konforunu korur. Ayrıca ürünlerin iç yüzeyi de tahriş riskini aza indirir.
Jenny Willy bebek bezlerinin mikro kristallere sahip olan iç yapısı ultra emici özelliklere sahiptir. Islaklık ve sızdırma gibi problemlere karşı geliştirilen ürünler kullanım boyunca maksimum kuruluk sağlar. Yumuşak ve konforlu yapısıyla öne çıkan Jenny Willy ürünleri tahriş problemlerini önleyecek özelliklerle sunulmaktadır.
Bebeklerde pişik ve tahriş gibi problemlerin görülmemesi için bezlerin düzenli olarak değiştirilmesi gerekmektedir. Bezin kirli ve nemli durumda olması bebeklerin cildine zarar verebilir. Ayrıca bebeklerin konforu için de düzenli olarak bez değiştirmek gereklidir. BİM bebek bezi çeşitleri bebeklerin yenidoğan döneminden itibaren kullanılabilecek şekilde sunulmaktadır. Markanın ürünleri günlük kullanıma uygunluk göstermektedir. BİM yenidoğan bezi veya çocuk bezi fark etmeksizin ıslaklık yaşandığı anda değişim yapılması gerekir.
BİM çocuk bezi, fiyatlarıyla orta skala ürünler arasında yer almaktadır. BİM ürünleriyle benzerlik gösteren ve aynı fiyat skalasında bulunan birçok markanın ürünü mevcuttu. Diğer markaların ürünleri beden, yapı ve özellikleriyle BİM Jenny Willy bebek bezlerinden farklılık gösterir. BİM bebek bezi çeşitlerine alternatif olarak gösterilen markalar şu şekilde açıklanabilir:
ebebek bünyesinde bulunan Baby Me markası ürünlerini bebeklerin gelişim dönemlerine özel olarak sunmaktadır. Markanın ürün yelpazesinde aloe vera özlü ve külot bez şeklinde sunulan iki farklı seçenek bulunmaktadır. Bununla birlikte ürünler yenidoğan döneminden çocukluk dönemine kadar bebeklerin gelişimine göre farklı bedenlerde yer alır. Baby Me markasını BİM bebek bezi çeşitlerinin alternatifi olarak değerlendirebilirsiniz.
A10’in markaları arasında yer alan Soffio bebek bezleri fiyatlarıyla BİM bebek bezlerinin muadili olarak gösterilmektedir. Soffio markasında bulunan bebek bezleri farklı özelliklere sahiptir. Diğer markalardan farklı olarak Soffio bebek bezlerinde ıslaklık göstergesi ve bebek losyonlu taban yapısı mevcuttur. Ürünler hakkında ekstra bilgi almak için kullanıcı yorumlarını inceleyebilirsiniz.
Bebek bezi markaları arasında oldukça bilinen bir konumda olan Sleepy, geniş ürün yelpazesiyle öne çıkmaktadır. Markanın ürünleri bebeklerin cilt yapısına göre geliştirilmektedir. Ekstra hassas, gece bezi, külot bez ve ekolojik ürün çeşitlerini Sleepy markasında bulabilirsiniz. Bunların yanında Sleepy markasında farklı kullanım alanları hitap eden ürün seçenekleri de bulunmaktadır. Islak havlu, kadın pedi ve sıvı sabun gibi kişisel bakım ürünü ihtiyaçlarınız için Sleepy markasına göz atabilirsiniz.
bim bebek bezi kullandım. Pahalı bezlerden bile güzel hem de fiyatı uygun ve kokusu da gayet güzel. Aslında bebeğin cildine göre değişiyor. Benim bebeğime iyi gelen bez, senin bebeğini tahriş edebilir. Bunu deneyerek anlayabilirsin. Denemekten zarar gelmez, kullan derim.
A101 bezi aldım en küçük paketini hiç memnun kalmadık tahriş etti. Sleepy marka aldık oda çok kötü çıktı büyük tuvaleti kuruyup çocuğun poposuna yapıştı yarım saatte değiştirdiğimiz halde. Primaya devam yani.
Islak mendildede johnson ve sleepy denedik onlarda kötü çıktı prima en iyisi
Kardeşim bebeğin cildi hassas ise az pişik olma ihtimali var ama krem ve pudrayla onuda ortadan kaldıra bilirsin.. Bizim abi oğluna bimden kullanıyolardı hiçte bişe olmadı :)
Cevap
8Cevap
Ben testesteron seviyem çok düşük olduğu için kullanmıştım. Çünkü doğum kontrol hapı testesteronu yükseltiyor ama sonradan zararlarını farkettim adetim düzensizleşti tüylerim çoğaldı ayrıca çok kullananlarda kısırlık oluyormuş biliyor musun? Doktor hapı bırakmazsam kısır kalacağımı söyledi bıraktım. Az kalsın kısır oluyordum yani çok etkili bir ilaç..
Doğum kontol hapı sorusunu cevapladığımı sanıyordum yanlışlıkla buraya yazmışım tüh.. Senin sorun hakkında bir fikrim yok. D
Doğum kontrol aksine regl düzene sokmuyor mu?
@cikolatatutkulu hayır.. Çok kullandım gerçekten sonucu kötü..
Bebeğin tenine göre değişiyr ancak benim yeğenlerime alerji yaptı, annesi "kaka bezi" olarak tabir ettiği ve kaka yaptığı zamanlarda kullandı Jenny and Willy'i
Uygun bez arıyorsanız Sleepy 'i öneririm. Fiyat/kalite bakımından iyi bir marka
Genel fikrim sık değiştirdiğin sürece bebeğin popusu kolay kolay pişmiyor. Ama uzun bırakırsan en pahalısındada pişik olur.
Fiyat/performans açısından çok iyi bir paket deneyin sorun olursa diğer markalara devam ama molfix de fena değildi sanki en son (10 yıl önce😂😂) onu kullanıyorduk kardeşime diye hatırlıyorum. Bu arada internetten bez almak çok uyguna geliyor
koca bir 0(sıfır) annem bir kere almış nasıl lanet etmiş boşuna dememişler ucuz etin yahnisi yenmez diye
Bim in çoğu şeyi vasat tatlılar bozuk meyve suları bozuk
Bizim altımıza çaput bağlarlar sonra onu yıkayıp kaynatıp tekrar bağlarlar idi takma bu kadar ( :
Kim bu jön baba sitedeki bütün kızların hayran olduğu
bezi biliyorumda siyah nokta bandı ve mavi fisfisli yüzey silme şeyi harika ötesi
bir arkadaşımın bebeğine sadece bu bez iyi gelmişti. Çok kullanan ve memnun olan var.
Yeğenime kullandılar ama yapmadı cilde göre değişiyor
Bebegin teniyle alakalı yeğenini yaptı mesela kuzenim çocuğunu yapmadı o kullaniyor
Ufak bir paketbal dene bazı bebekleri çok rahatsız ediyor
Ben kullandım memnun kaldım ama a 101 bezi ondan daha güzel. Üstelik daha ince bime göre. Şiddetle tavsiye ederim
6 numarası Yok olsa denemek istiyorum çünkü kullananlar iyi diyor
sen babamisn merak ettigine. gore
Henüz o konulardan uzağım 😊👶😂
Biminkini hiç kullanmadım, bilmiyorum.
bebekten bebege degiskenlik gosteriyor..
bu tum bez markalari icin gecerli
Benim kuzenime yapmiyordu
En İyi Cevap