İstanbuldaysan sana bir doktor önerebilirim. Tüp bebek artık bir piyasaya dönüştü ve bunu gerçekten hakkıyla yapan insan çok az kuzenim 4 doktora yaklaşık 20 bin lira kaptırdı. Allahtan lu anki doktoru tesadüfen buldularda moralleri düzeldi. Çok detaylı araştırman gerekiyor unutma
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
kayseride yasıyorum arastıramadım dün bellı oldu durumum ve alt ust durumdayım su an aslında moralmen bıtıgım maddı olarak ta cok guclu degılım kafayı yemek uzereyım o yuzden :(
Merhaba, Tüp bebek fiyatları; 7750 tl + 2000 civarı ilaçlar + 500 muayene ücreti. medical park gibi hastanelerde 6000 + 2000 ilaç +100 muayene ücreti gibi bir fiyat oluyor.
Elimden geldiği kadar bilgilendirmeye çalışıyorum. Eğer 3 ten fazla düşük yaptıysanız , eşinizin sperm değerleri toplamda 10 milyondan az ise , tüpleriniz tıkanık ise , devlette bedavaya tüp bebek tedavisi yaptırabiliyorusunuz. Eğer yukarıda saydığım şartlardan en az 1i varsa rapor alabilirsiniz hastaneden ve bu raporla bahçeci tüp bebek merkezinde 3000-4000 arasında oluyor bu fiyat 7750 olanı. Bilginiz olsun
teşekkur ederım sayfasından arastırdım onlarda 3 yıl evlılık sartı koymus devletten asılama yaptırdım zaten raporum var lakın dedıgım gıbı evlılık te 3 yıl sartı var yasa felan bakmıyorlar o yuzdenbenım yasım 28 ama esım 36 bırazda farklı rahatsızlıgım var onun ıcınde öne çekmek ıstıyorum cok teşekkur ederım
Tüp bebek yaptırmadan önce hsg çektirmeniz gerek , hsg rahim filmidir biliyorsunuzdur. Hem tüpleri açar hem de rahim içi yapışıklık varsa görebilirsiniz. P. Over mı var sizde? ne gibi bir sorununuz var?
Aşılamayı deneyin tüp şart değilse. Tüp bebekte çok skandallar çıktı. Başkasının spermini koymalar falan... Çünkü alıp laboratuvar ortamında oluyor. Aşılamada bildiğim kadarıyla alıp hemen yapıyorlar...
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
aşılamayı zorladım ama olmuyor malesef maddı olarak ta baya zorluyor tüp bebek zaten ama yapacak başka cozum yok su an ıcın :(
Hanımefendiler tartışmayınız. Tüp bebek nedir? Tüp bebek , anne rahminde ilaçla büyütülen yumurtaların toplanarak , babadan alınan sperm ile yapay olarak döllendirilerek , yeniden yumurtanın ana rahmine konmasıdır. Yani anne ve babası kendileridir.
Ama arkadaş sanırım "Sperm bankası" ile karıştırdı sanıyorum.
Hangi hastanede olacağına göre değişiyor ama burada iki konu var bşr hastaneye masrafı birde ilaçlar var. İlaç parası hastane parası kadar oluyır yaklaşık 15 bin tl
En İyi Cevaplar