Emziren anneler nasıl zayıflıyor. Doğumdan sonra alınan kiloları nasıl veriyorlar. Hangi sporu tavsiye edersiniz. Ve beslenme konusunda ne yapabilirim?
Doğum sonrası nasıl kilo verilir? Süt yapan besinler nelerdir? 2.000 kalorilik örnek diyet programına buradan ulaşabilirsiniz. aysetugbasengel.com/.../ Hem süt veriminin yükselmesi hemde kilo vermek için uzman tarafından hazırlanan, kişiye özel diyet programı uygulanması çok önemlidir. Unutulmamalıdır ki, tüketilen besinler sütün kalitesini direk etkilemekte ve süt ile bebeğe de geçmektedir.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Benim oğlum o kadar hareketli ki spora gerek kalmıyo aldığım kiloyu fazlasıyla geri verdim. Annesini düşünüyo yavrum :D emzirdiğin için yeme olarak çok bir şansın yok malesef her diyeti yapamazsın sütünü artıracak şekilde yemen lazım. Çocuk oldugu için spor salonu imkanın olmaz ama evde kendi imkanlarınla spor yapabilirsin videolar falan var nette
Süt olsun diye kulaktan dolma bilgilerle eline ne gecerse yeme sakın. Günlük sıvı miktarını artı emzirdiğin için zaten hızlı bir şekilde kilo verirsin. Ekstra spor yapmak istersen eger evde bebeginden de zaman çalmadan sezeryan doğum yapmadıysan (ki eğer yaptıysan 4 ay geçmesini bekleyerek) plank yapabilirsin. Extra you tube videolarıyla plates ekleyebilirsin ;)
Bol su içmeli sıvı şeyler süt yapar zaten süt varsa vardır süt arttırmak falan hikaye herseyi denedim ben ama sonuç sadece su içtigimde miktarı çoğalıyor bir nebze bebek ne kadar uzun emmer süt o kadar fazla gelir kilolara gelince emziren anne diyet yapamaz sadece saglıklı beslenebilrsin ekmek yağlı tüketme kiloyuda dogumdan 6ay sonra veemeye başlarsın bir sene içinde eski kilona ulaşabilirsin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Dogumda 20 kilo almistim. 65 kilodan 85 kiloya cikmistim. Dogum sonrasi 78 kiloya düştüm su an 73 kiloyum. Hedefim eski kilom. Allahtan boyum uzun. Bu kiloyuda rejim yaparak verdim.
En İyi Cevaplar