AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
125Cevap
Gecmis olsun babasiz buyumek gercekden zor olmali nasil bir duygu bilmiyorum ama ara sira dusunuyorum dusunmesi bile kotu yani
Gerçekten cok sevindim üçünüz adina. Ruh hastasi bir baba evdeki herkesi mahveder bitirir kimsede akil sagligi birakmaz. Ayrildigin iyi olmuş. En cok ta cocuklarin gelecegi icin iyi olmus
Su çocuklara kıyan ben o babanın ta gelmişini diycemde senin hatrına susuyorum.
teşekkür ederim 😊😊
Allah yardimcinn olsun inşş enn iyisi olur hakinnda
teşekkür ederim😊
Geçmiş olsun çocukların çok tatlı. Umarım eski eşin size bela olmaz artık
Olmaz
Hayatımızda yük olanları mutsuzluk verenleri atmamız gerekiyor sende bunu yapmışsın doğru karar👍
teşekkür ederim 😊
Zor değildir güçlü kadın herseyin hakkından gelir evlatları yanında mutlu huzurluysan baba olmasa da olur 😊
kesinlikle kesinlikle kesinlikle zordur. Allah kimsenin başına getirmesin. senide tebrik ediyorum...
teşekkür ederim canım 😊
Benim de babam erken yaşta aramızdan ayrıldı arıyom onu zaman geçtikçe çok iyi anlıyom değerini seninki bambaşka bir durum işin içinde alkol ve pskoljik şiddet var alllah kolaylık versin çocuk büyütmek okutmak ilgilenmek zor bu devirde
Rabbim çocuklarına sana sağlık ve mutluluk versin, yüzleri hep böyle gülsün inşallah.
Amin teşekkür ederim 😊
Allah bundan sonra mutluluğunuzu daim etsin
Amin 😊
Gercekten takdir edilecek bir insansininiz tek kelimeyle helal olsun 😇😇 keske yasanmasa boyle aci olaylar ama basa geliyo iste :(
teşekkür ederim 😊
Rica ederim melek hanim 😇 cocuklarinizda cok tatli bu arada maasallah 😊
Çok teşekkür ederim 😊😊
😊😊
Öncelikle geçmiş olsun umarım bundan sonraki hayatında mutlu olursun çocukların sizden fazla yıpranacağı ortada
teşekkür ederim😊 Evet yıpranacaklar ama inanınki ne yaşandıysa hepsini gözleriyle gördü çocuklarım. O yüzden yıpranmasalardı için elimden geleniyopıyorum ama şuanda daha huzurlular daha mutlular.
Sakın babalarını kötüleme ömrün boyunca
Asla yapmam bu çocukların tamamen psikolojisini bozar. Kızım mesela nefret ediyor babasından çünkü herşeyi gördü ikiside ama kızımla konuşuyorum anlatıyorum bazen böyle oluyor şakın babadan nefret etme diye o seni çok seviyor diyorum ama anlamıyor
Bana tek dediği eger bizi sevmiş olsaydı sana hiç böyle yapmazdı anne zaten bizimle hep sen oynuyorsun oda hiç birşey yapmıyor hep yatıyor böyle baba istemem ben sen Yen'i baba al ama bizimle oynayan bizi gezdiren düşünün artık içindeki düşünceleri bunun gibi neler ama herzaman diyorum baba sizi çok seviyor. bir de bir gün babaları ile buluşmalarına izin verdim kızım ağlamaktan gözleri şişti ama gitti baba ne yaptı iki sarılma iki koklaşma sonra kızıma demişki kızım biliyormusun ben annene neden böyle yaptım kızımda demişki annem birşey yapmasada sen bağırıyordun hayır annen beni sevmediği için vurdum geberttim demiş kızım bir eve geldi ağlamaktan maf oldu bak bu bir baba nediyebilirimki
Senin yaptığını kimse yapmaz ben de çocuklar kendıleri görsün kendılerı kararları versın dıye bunun için demiştim
Aynen dolduruşa getiripte psikolojisini bozamam bozulursa ben yine farklı şekilde uğraşmam gerekir o yüzden herşeyin farkındalar ama oğlumun için Psikiyatri ye göndermem lazım
Dikkat et ihmal etme onları ve bu arada kendını bırakma
Asla bırakmam kendimi hayat devam 😊😊
Aynen neşeli etrafına işık saçmalısın
Sacıyorumda çevremdeki insanlar çok şaşkınlar 😂😂😂
Hep böyle ka😜😜😜😜😜😜😜😜
😊😊😊
Çok geçmiş olsun... Böyle tipler hayatında hiç olmasın daha iyi herşey zordur mutluysan gerisi önemsiz boşver mutlu ol yeter
Kim ne kadar iyi niyetli görünürse görünsün, ne kadar anlıyorum derse desin sadece yaşayan bilir. Allah yardımcımız olsun.
Allah korusun. Anasızda olmuyor babasızda. Ama başa böyle bir şey gelmişse mecbur ayakta durmak gerekir.
babasiz cocuk buyurde annesiz cocuk buyumumes bizde babasiz buyuduk hic birsey olmadi herseyde babalik yapamayandan bundan sonra babada olmaz
hayat zor. anlıyorum. gercekten sevgıye muhtac beyefendıler de var seven erkek karsına cıkarsa mutlu olmayı deneyebılırsın. hayata kusme yanı. unutma kı yuce allah cc dogru olanın yanındadır. saygılar
teşekkür ederim😊
bende babadan ayrı büüyüdüm ve en doğrusunu yapmışsınız çünkü ben babamın yeni eşiyle ve çocuklarıyla olan ilişkilerini gördükçe iyiki onunla büyüymemişim diyorum bu tarz insanların yanında çocuk yetişmez
Benim babamda anlattiginiz gibi biriydi ama 4 5 ay once vefat etti 6 yasinda kardesim var yetim birakip gitti bzi ama her nasil olursa olsun cok uzuldum ozelliklede annem falan herkes arkasindan cok agladi
Sen güçlü bir insana benziyorsunuz :) umarim geri kalan hayatinda mutlu olursun
teşekkür ederim 😊
allah yardım etsin hayatt herşey istedigin gibi olsun
teşekkür ederim 😊
Yaa çok güzel görünüyosunuz ama siz ❤️ bundan sonra hep yüzünüz gülsün mutlu olun inşallah
Çok tşkmederim 😊😊😊
Allah yardimcin olsun. Mutluluğunuz hiç bozulmasin. Psikolojileri bozuk buyuyeceklerine saglam bir psikolojiyle buyusunler daha iyi. Size ve vatana hayirli evlat olsunlar
bende babasiz buyudum annem bizi buyuttu bu yasa getirdi allah razi olsun annemden
Amin 😊
gercekten seni gorunce sertab erener sanmistim ve hayatta hersey iyisiyle kötüsüyle bizler için var
Aynen iyisi ile kötüsü bize ait ben yinede seviyorum hayatı 😊😊😊
melek hanim?
Efendim
Ayrıllık kotudur ama sen en iyisini yapmissin cok bile dayanmissin allah yardimcin olsun
Amin teşekkür ederim 😊
:( yaşananlar kolay değil elbet.. geçiyor.. geçiyor ama delip geçiyor insanı.
ne güzel sevindim sizin adınıza güzel görünüyorsunuz. inşallah mutluluğunuz daim olur :)
ah ah iyi bilirim bende babasız büyüdüm rahmetli annemin çektiklerini bilirim o yüzden allah sana sabır versin
teşekkür ederim 😊
cennetliksin bence
😊😊😊tşk ederim böyle düşündüğün için
elbettefarklı düşünmem imkansız özelsiniz bence
Tekrar teşekkür ederim 😊😊😊
bence de zor ama sen güclü bir kadinsin hiç hissettirmezsin baba sevgisinin eksikligini.
teşekkür ederim 😊
rica ederim :)
Oğlun aynı sen😊maşaallah hepinize mutlu olursunuz inşaallah hep
zordur ama bunu başarabilen guçlu kadinlarda var iste
Hayat herkese farklı sınavlar uyguluyor, umarım o dengesizden uzakta hep mutlu olursunuz
Amin teşekkür ederim 😊
insallah mutlu olursunuz. cocuklarda sempatik geldi bana☺sarisin falan kesin balkan turkusunuz
ne kadar mutluluk veren kareler ya😢😢😢😢😢böyle bir yuva hala dağılabiliyorsa ben artik mutluluk diye bir şey bilmeyecem😢😢😢😢
Benim babam olacak o hibine bizi bırakıp gitti..
Bende babasız buyudum ama annem babamdı zaten.. hemde annemm..
Buyur neden büyümesin maşallah ne güzel gülüyorlar hep gulersiniz inşallah
öyle bir evliliği devam ettirmekten se ayrılmak doğru bir karar mutluluklar dilerim
Zor bir durum ama siz üstesinden gelmişsiniz tebrikler...
teşekkür ederim 😊
Guclu kalmalisin dostum. Sen asil bir kadinsin umarim cocuklarin ve senin icin hayat cok daha guzel oolur. Serefsiz insanlari hayatinda tutmak sadece size zarar.
Bende babamı çocukken kaybettim ne kadar zor olduğunu biliyorum.
Bilmem ama muhakkak zordur he r acidan ama yapck bisey de yoksa hayt devm edr
hayatın acımasız yüzlerinden bir hikaye daha :( allah yardımcın olsun güzel evlatlarınla sağlıklı huzurlu ömürler diliyorum
hay masallah Allah kolaylikalr versin simdi sikinti cekersin ama ilerde umarim karsliligini gorursun. sevdim sevindim. cay var icen mi
öyle olduğunu yaşayarak tecrübe ediyorsunuz, sizden daha iyi kimse bilmez bunu,
Zoe derler ama kadınların basara basara katacağı birşey yok
Allah kolaylık versin
Amin teşekkür ederim 😊😊
Rica ederim melek
Ablacım Allah bağışlasın
Amin 😊
Üstesinden gelirsin güçlü bir kadinsin 😊
teşekkür ederim😊
Babalar ne ise yarar herşeyi anne yapar diyenler iyi okusun
Bravo sana. Mükemmelsin
teşekkür ederim 😊
Yaaaaaa allah bağışlasın 😍
teşekkür ederim 😊
Allah yardımcınız olsun. Zor şeyler atlatmışsınız.
teşekkür ederim 😊
Bilmiyorum evli olmadığım için bilemoyecegim ama zordur
Allah yardımcın olsun.
Amin teşekkür ederim 😊
Helal be ablacım💕👏👏
teşekkür ederim canım😊
Senin gibi güçlü kadınlar gerekli Türkiye'ye.. 😊
😊😊😊
helal olsun tebrik ediyorum
teşekkür ederim 😊
cok dikkatimi cektin harbiden. eski esin baya bir sorunluymus boyle bir karari sirf cocuklarin icin verebildiginden tebrik ederim
Evet sorunlu biri idi
teşekkür ederim 😊
rica ederimm 😇
😊😊
Yavruların pırıl pırıl ve Sen çok güzelsin...
teşekkür ederim 😊
Kendini üzmek yok :)
Yok üzüntüler gitti Yen'i hayata Yen'i mutluluklarla😊
Allah'ım o güzel yüzünü soldurmasın inşaAllah. :) 😘
Amin hepimizi 😊😊😊
Allah yardimcin olsun 😊
Amin
Zordur tabi
Allah kolaylıklar versin :/
Amin teşekkür ederim 😊
Allah güzel yüreğine güç versin
Amin hepimize 😊