26 yaşındayım. Hostesim. Evli birinden hamileyim. Kendisi benim 2 yıldır tanıdığım biri. Ona birseyler hissetmeye başladım ama başkasıyla evli ailesine uygun bir kız bulup evlendi. Ondan 3 haftalık hamileyim. Doguracagim çünkü belki ilerde anne olamayacagım. O benim canımdan kanımdan onu aldıramam. Maddi durumum iyi. Ailemin de benimde ama manevi olarak çocuk hep baba eksikliği çekecek. Babası istemiyor evliliğim biter ben duzenimi kurdum diyor. O yüzden onunla görüşmeyi kestim. Şimdiden bebeğimin cinsiyetini merak ediyorum. Tek başıma büyüteceğim. ya da bir dadı tutarım. Anneannesine veririm sonra da büyüyünce anaokuluna yazdırırım zaten. Sizce bir bebeği babasız büyütmek zor mudur beni neler bekliyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Çocuk & Ebeveyn konusunda 450 cevap paylaştı. Şaka gibisin... Eğer bu sorun gerçekse sen iyi bir anne olamazsın zaten. Anne dediğin çocuğunu kollar, onu düşünür. Kendi zevkin için bir çocuğu nasıl babasız bırakmayı kendine hak görüyorsun? Her çocuk aile içinde gelişimini sağlıklı tamamlar. Paranla anca çocuğunu kendine oyuncak yaparsın, aile şefkati parayla satın alınmaz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Benim kuzenimde 17 yaşında evli bir adamdan kız çocuğu doğurmuş. Biz sonra duyduk tabi... Kız babasını bilmiyor. Kuzenim evlendi ve kocası bu evlilik dışı çocuğu sürekli başına kaktı. Kız kocasından boşandı ve kocasından olan kız çocuğunu da kocası elinden aldı. Yani kuzenimin 2 kız çocuğu var. Neyse kız yeniden evlenmek istiyor kızı kimse kabul etmiyor. Babası belli olan kızının hayatı mahvoldu. Yazık günah. Kızlar aklınız varsa evli adamdan çocuk yapmayın. Olan çocuğa oluyor. Babası bilinmeyen çocuk her türlü tehlikeye açık oluyor. Bence çocuğu aldır. Çocuğun babası şerefsiz bir adammış belli ki. Seni ortada hamile bırakıp karısıyla gününü güm ediyor. Böyle bir adam baba olmayı hak etmiyor. Gencecik kızsın. Düzgün bir adamla evlilik yap ve evlilik birliği içinde çocuk doğur.
00 Yorumla
Bir çocuk için babasız büyümek, baba sevgisinden mahrum olmak çok kötü bir şey. Hep bir yanın eksik kalıyor. Evet annenle paylaşıyorsun ama arkanda duran koruyup kollayan bir baban olsun istiyorsun. İnsan "baba" kelimesini bile özlemle bakıyor.
Evet yanlış ya da doğru bu bizi alakadar etmez bir bebek var ortada. Tabi ki yaşasın isterim, onun yaşam hakkı neden alınsın? Ama zorlukları fazla. Sadece önemli olan maddiyat değil.
00 Yorumla
+1 yılÇocuk büyüdüğünde babasını soracak, 18 yaşını geçtiğinde babası ile arasında soy bağı kurulması için aile mahkemesinde dava açmak isteyecek. Adamın mirasından haklı olarak hak talep edecek. Adam o zaman hâlâ evli olursa karısı zina nedeniyle boşanma davası açıp tazminat isteyecek. Baba olmadan çocuk büyütülür ama çocuk hep eksik kalır.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
42Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 12,1b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet zor olabilir. ama kötü olacaksa hiç olmasın daha iyi. bence Annesi de yeter ama maddi açıdan zor olabilir. ya da zaman ayırmak için
00 Yorumla
+1 yılBaba çocuk için otorite figürüdür; anne de şefkat ve sevgi sembolü. Babasız bir çocuk, sadece baba eksikliği yaşamaz otorite boşluğu da yaşar ve bu tüm hayatını olumsuz etkiler.
Anne babanın boşluğunu doldurmaya kalkarsa kendi rolü eksik kalır, doldurmazsa çocuk savrulur gider.
Şimdi yolun başında seçme şansın varken o çocuğa haksızlık etme derim.
Çocuğu okula şuraya buraya veririm demişsin de çocuk öyle kolay büyümüyor…20 YorumlaYani ne kadar dikkate alırsın bilmiyorum ama evli birinden cocugunun olmasi ileride cocugun buyudugunde ve sana babasini sordugunda soylenilemeyecek bir durum. Sen sevdigin icin dogurmak isteyebilirsin ama tek kendini dusunmemek gerek ve bu surecte cocugunu dusuneceksin ama cocugu boyle bir hayata dogurman pek dogru olmaz. Evli olduğu kadindan çocukları babali ve huzurlu bir sekilde buyuyecekken senin cocugun babasiz buyuyecek ve her ne kadar o boslugu kapatmaya calissan da baba gibisi olmayacak. Ben senin yerinde olsam cocugu aldirirdim zaten kendisi de demis ben evliyim diye bu da artik beni rahat birak gibi olmus. Tamamen çocuğu dusunmeni oneririm. Onu babasiz bir hayata dogurmanin hiçbir anlami yok. Bu sadece bencillik olur
21 Yorumla- +1 yıl
Insanlar kafayi yemis evli birinden cocuk he
Gizli Üye(36-45)+1 yılKız arkadaşımda yalnız büyütüyor çok zor. Onu gördükçe babasız asla çocuk istemem. Seninki olmuş bir kere. Düzenini bozamazmış beyfendi öyle olur mu sen o adamı tecavüz mü ettin? Bence o da sorumluluğunu bilsin. İlerde o çocuk babasını arayacak soracak ben kimim diycek, sende yalanlar uyduracaksın. Okulda babası bilinmeyen çocuk olarak anılacak. P. ç derlersr çocuguna için acımaz mı? Doğuruyorsan o sorumsuz adamın ailesi de bilsin eşi de bilsin ne b. k adam oldugunu.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİyi ve bilinçli bir anne olurum diyorsan doğur sevgi ve ilgini eksik etmiceksen eğer dadı ve anneneye bırakacakmakla olmaz elbet o insanlardan destek alırsın ama yalnız hisetirmemen lazım zaten hayatında bir baba figürü olmayacak en azından anneden yana şanslı olsun
10 Yorumla
+1 yılAnnesiz çocuk hem öksüz hem yetimdir asıl.. tabiki büyütebilirsin.. onun da yaşama hakkı var. hem. ne güzel.. içinde bir bebeğin tutanamadigi kadınlar da var.. evlat özlemiyle yanıp tutuşan kadınlar da var.. bebeğin senin cennetin olur umarım...
10 YorumlaYorumları okudum. insanları çok çabucak yargılayıp, cezasını evli birinden çocuk doğurulur mu? Ne günlere kaldık diyip yaftalıyorsunuz? Hayat senin hayatın, doğrularınla, yanlışlarınla bu sensin. Neden büyütemezmişsin, bal gibi büyütürsün.
Kendi adıma konuşayım, benden bir kadın çocuk doğurup, Doğan çocuğu bana verse, Ne kadar isterse, para veririm. Çocuk erkek olursada iki katını veririm.10 Yorumla
+1 yılZor olur ama babası ölenler var yıllarca tek büyüyen bknz ben. Babasız büyüdüm yani. Dert etme halledersin sadece sen napacaksin baska birini hayatına almayacak misin ya da se.. x yapmak için evine erkekler gelmeyecek mi çocuğun psikolojisi nolacak? Senin de ihtiyaçların olacak
00 YorumlaYazık size üzülüyorum doğan çocuklarınıza daha çok üzülüyorum… babasız çocuk büyütmek tabi ki zor! Kendinize bu kötülüğü neden yapıyorsunuz hiç anlamam
00 YorumlaBazen gerçekten anlam veremiyorum adam bir ailesinin olduğunu birlikte olduktan sonra mı anlıyor sen de hata yapmışsın evli bir adamla birlikte olmak nedir ama beni beni burada asıl sinirlendiren nokta çocuğu istememesi aldır vs. demesi ne kada günah ya kendi zevki için çocuğun günahına giriyor yazık gerçekten yazık ben olsam çocuğu doğurur giderdim kapısına neden sıkıntıyı tek taraflı ben çekeyim o arada rahat oturup da sıkıntıyı asla tek taraflı yüklenme.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu neresinden baksan bencillik.
Çocuk seni göremeyecek dadı veya annane elinde büyüyecek. Baba desen zaten yok.
Bu çocuk için uygun ortam değil.
Ruhu uflenmeden aldır.
Bari olduğu yerde huzurla kalsın.10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence aldır çok saçma değil mi sence zaten adam da istemiyor sen de hayatını b. ka çevirme madem çocuğun olsun istiyorsun bu sevdiğin özlelikle bekar biirnden olsun o karısına da yazık
20 Yorumla
+1 yılUlan ne çitlersiniz be. O çocuk sizin öğrenc günahınızı çekecek. Ne iğrenç yararınsınız ya
20 YorumlaZor çünkü o çocuk eksik büyüyecek. Belki anne için o kadar zor olmaz tabi anne içinde zor olur ama çocuk için daha zor olur
00 Yorumla
+1 yılKolay kalp kırmam ama sen çok çok yanlış hareketler yapmışsın ona göre kendine saygisi olan biri evli birine birak cocuk yapmayi selam vermez
01 Yorumla- +1 yıl
Sakin birdaha yapma bunu
+1 yılSakat işler, slk slk şeyler yapıyorsunuz. Çocuk baba eksikliğini muhakkak çekecek hadi diyelim birini baba diye kakaladin. Çok iyi anlaşıyorlar hersey yolunda. Biyolojik babasının çıkıp ortalığı karıştırmayacagi ne malum. Bencilliğin alemi yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesinlikle zorluklar üst üste gelecek, çocuğa yazık olur
48 Yorumla- +1 yıl
Seni aldırmaları mı yoksa zorluğu katlanmayı mı hangisini seçerdin
- +1 yıl
Bu kadar basit olmayın
Cevap sahibi+1 yılZaten Bi kere hata yapmış evli biriyle ilişki yaşayıp, o çocuğa ne hesap erecek hep dıilanacak kötü olacak, kadının yaptığı saçmalık yüzünden çocuk niye kötü hayat geçirsin? Saçmalama be
- +1 yıl
Can vermek te hadine değil almakta
- +1 yıl
Olan olmuş hata bende biliyorum
- +1 yıl
Ama o daha avuç kadar
- +1 yıl
Sinek mi bu? Vur oldur?
Cevap sahibi+1 yıl@RobinHood7 rahat ettiremeyeceği çocuğu doğurmak ne kadar akıllıca?
Sana tek kelimeyle mükemmel birisin Allah senin ta belanı versin net cevap
00 YorumlaBunun zorluğu asilir da, babasını bilecek mi o önemli
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılTabiki senin çocuğun ama onun babasından alması gereken şeyleri alamayacak olmasını görmezden gelemezsin
00 Yorumla
+1 yılMerhaba, evet zor, , her şey maddiyat değil, manevi olarak ta boşlukta kalmamasi gerek çocuğun
00 Yorumla
+1 yılAllah senin gibi insanların cezasını versin
00 YorumlaErkekler de tek eşli olmak zorunda diyen kız profili ahaha.
00 Yorumla
+1 yılÇocuğa yazık. büyütmek değilki mevzu. Baba sevgisini tatmayacak sende yeterince ilgilenemeyeceksin
00 YorumlaBabanın kanatları altında büyümeyen çocuk eksik kalır
00 YorumlaTürkiye şarttlarında zor çocuk için hep baban nerede o bu baban yok mu filan zor olacak onun için
00 Yorumla
+1 yılSaçmalama mal mal da konuşma hemen sonlandır hamileliğini. Çocuklar evcil hayvan değildir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhormonlarin seni ele gecirmis yanlis yoldasin vazgec
12 Yorumla
Soran+1 yılKime göre neye göre
Cevap sahibi+1 yılelimi sallasam ellisi diyecegin yerde kendimi nasil surekli zora sokarim diye dusunuyorsun. yaptiklarini bir dusun oyle tekrar hareket edersin
Erkek ya da kiz çocuğu devamli babaya ihtiyac duyar
00 YorumlaNe kadar kolay sizin için evli birinden hamile kalmak bide bunu soruyor insallah trolldür.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyetim gibi büyüyecek sana babam kim diyince ne diyiceksin ötesini berisini boşvermiş sadece anne olucam diyorsun yazık
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıldaha doğmayan çocuğunun hayatına mı s*çmak istiyorsun. bence aldırmalısın
19 Yorumla- +1 yıl
O***** çocuğu musun sen hiç bebek aldırılır mı ya
Cevap sahibi+1 yıl@RobinHood7 a*k eşeği babasız mı büyüsün çocuk niye böyle bir hayat veriyor çocuğa bile bile
- +1 yıl
Allah'ın verdiği bir can oda artık
- +1 yıl
Katillikten başka bşy değil
Cevap sahibi+1 yıl@RobinHood7 s*ktir git
- +1 yıl
Ö ç sun
- +1 yıl
Asıl sen yaşamayı hak etmiyorsun
Cevap sahibi+1 yıl@RobinHood7 p*çsin
Cevap sahibi+1 yılo yüzden çocuğun böyle olmasını savunuyorsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılBüyütmek çok zor olmaz maddi imkanın varsa tek eksik baba şevkati göremez.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılMecbur büyütecen yaptın bir şey arkasında duracaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTürk dizisi kıvamında bir hikaye bekliyor seni.
10 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 856 cevap paylaştı.
+1 yılZor ve evli biriyle olmasi cok yanlış yuva yıkanın yuvasi olmaz ne ekersen onu bicersin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmk senin trollmüsün sen. hemen evli birinden hamile kalmışmış bekar bulamadınmı sen ve senin gibi kadınlardan nefret ediyorum p. slik evlilik dışı ilişki zina
25 Yorumla- +1 yıl
sonunda benimle aynı düşünen birisi
Cevap sahibi+1 yılHasan276 boş yapma
Cevap sahibi+1 yılhadi birader kapı orada
+1 yılAllahı gerçek mi bu yaa şok üzüldüm bebeğe ne olursa olsun doğur. O yaşamayı haketmese Allah rahmine yerleştirmez
00 YorumlaZordur tabii çocuk savunmasız olur. Güveneceği liman yıkılmıştır bir nevi aslında. Anneye çok iş düşer.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnneannesine veririm dadı tutarım falan sanki kuş besliyor. Babası hayatında olmayacak, annesini görmeyecek. sen bir daha hamile kalamam belki korkusuyla kendini mutlu etmek için onu mutsuz edeceksin. Bencilce bi davranış.
00 Yorumla
+1 yılevli birinden hamile olmak ne lan
heryer namussuz kaynıyor igrendim
112 Yorumla- +1 yıl
@Alperjw Aaaa bir de bakmışsın Silivridesin kadişim xd
- +1 yıl
@Alperjw 15 mayısta şakayı görecen brom
- +1 yıl
@Alperjw Amin. Az Hitler okumadık. Erdoğanda Türkiye versiyonu.
Tek Devlet
Tek Millet
Tek Lider
Heil Erdoğan.. - +1 yıl
@Alperjw Kemal Paşa mezarından dirilip aday olsa Erdoğana karşı o da kaybeder
- +1 yıl
@Alperjw Kadir Mısıroğlunun Erdoğan hakkında ki videolarını izlemeye gider ben chavvv
Gecmis olsun kaza kursunu olmus bul birini sonra zor olur
00 Yorumla
+1 yılYa arkadaş biz bekarız kız bulamıyoruz millet evli buluyor anlamadım bu işi
00 Yorumla
+1 yılBöyle çocuklar genelde okul çağında sorun yaşar
00 Yorumla
+1 yılBi fedakarlık yapayim bende üzerime yazdirayim
00 YorumlaBi de nasıl açık açık diyosun evli birinden hamileyim diye
01 Yorumla- +1 yıl
İnsanları yargılama, yargıladıkça yargıladığın insana dönüşürsün…
Evli birinden hamile olmak nedir ya o adam sana sahip cıkacakmı sanıyorsun
00 YorumlaNaptın istediğin gibi oldumu her şey
00 Yorumla
+1 yılNe kadar rahatsınız ya
00 YorumlaNeden böyle bir hata yaptın?
00 Yorumla
+1 yılBu soru beni çok üzdü babasız çocuk
00 Yorumla
+1 yılAldırmaktan iyidir bence.
00 Yorumla
+1 yılmaddi olarak zor gelir sadece
00 Yorumla
+1 yılAilenin haberi var mı onlar ne diyecek
02 Yorumla
Soran+1 yılBen 6 yaşındayken babam başka kadınla yurt dışına gitti annem babam ayrı 2 sene önce de halamdan ölüm haberini aldım. Bende travmalarla büyümüş bir çocuğum. Anneannem ve dedem büyüttü annem bir zamanlar psikolojik sıkıntılar yaşadı. Dedemi baba bildim. Dedemde vefat etti. Annem biliyor hamile olduğumu kızdı tabiki evli bir adamdan olduğu için şu an bana karşı çok soğuk ama çocuk doğunca torununu görünce yumuşar diye düşünüyorum
- +1 yıl
Başarabilirsen ve birde kızın olursa sana yoldaş olur. Umarım zorlu hayatına ışık olur çocuğun ama zor bir yoldasın Allah yardımcın olsun
+1 yılZor değil
10 Yorumla
+1 yılÇok kolay değil ama zorda değil
00 Yorumlaaferin
00 Yorumla
+1 yılçocuğa yazık olcak be
00 Yorumla
+1 yılZordur
00 YorumlaPilotların da derdi oluyor mu
00 Yorumla- Devamını Gör (7)
Devamını Gör(52)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında