Her zaman adet düzensizliği olan biriyim, son iki aydır adet görmedim. Yaklaşık 2-3 haftadır adet sancısı gibi sancılanma oluyor fakat adet görmüyorum, bununla beraber göğüslerim her zamankinden daha çok şiş ve bazı zamanlar sızlıyor. yaklaşık bir aydır sürekli yorgun, bitkin, halsiz bir haldeyim. bahar geldi havalardandır diye yoruyorum ancak erken gebelik belirtileri arasında bu da varmış.
mide bulantısı, kusma gibi durumlar yok. iştahsızlık veya aşırı iştahlanma gibi belirtiler de yok.
bir de normalde beyaz olan akıntım sarı ve koyu bir akıntıya dönüştü. eczaneden aldığım gebelik testleri negatif çıkıyor ama onlara da çok fazla güven olmuyormuş. doktora gitmeyi düşünüyorum ancak umutlanıp da hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum, tecrübeli olanlar, sizce bunlar gebeliğe işaret ediyor olabilir mi, değilse neden olabilir?
mide bulantısı, kusma gibi durumlar yok. iştahsızlık veya aşırı iştahlanma gibi belirtiler de yok.
bir de normalde beyaz olan akıntım sarı ve koyu bir akıntıya dönüştü. eczaneden aldığım gebelik testleri negatif çıkıyor ama onlara da çok fazla güven olmuyormuş. doktora gitmeyi düşünüyorum ancak umutlanıp da hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum, tecrübeli olanlar, sizce bunlar gebeliğe işaret ediyor olabilir mi, değilse neden olabilir?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer