Arkadaşlar göğsümde 1/2 haftadır ağrı var, 5/6 gündürde ishalim, adet olacakmışım gibi karnımda ağrıyor ara ara, akşamları ve geceleri midem bulanıyor ama kusmuyorum (normaldede kusan biri değilim, çıkaramam) hamile olabilir miyim?
Çok kez hayal kırıklığına uğradım😔 artık gitmek istemiyorum, dünya kadar test yaptım hepsinide koleksiyonladım resmen hatıra olsun diye. Adet zamanımı bekliyorum sonrasında gidicem. Kaç gündür bekledim. Dayanamadım bi sorayım dedim
Adetinin gününü biliyormusun diyelimki bugün olcaktin olmadın onda belli olmaz 3 gün en az beş gün gecikmesi gerek ondan sonra hamilemiyim diye düşün ozaman
Mevsim Bi sıcak Bi soğuk geçiyor ya usutmus olabilirsin tekrar söylüyorum bendede oluyor öyle şeyler ama umarım yanılırım yanilmayi çok istiyorum inan buna
Hergün mü oluyosunuz derken birliktelikten bahsediyorsanız hayır, zaten bu önerilmiyorda. Adetim bittiği an, bide yumurtlama döneminde 2günde bir ya da 1 gün arayla oluyoruz. Çünkü hergün birliktelik spermin kalitesini düşürür buda gebeliğin tutmasına engel olur diye biliyorum. Pozisyonunda önemi var diye biliyorum bacaklarım dik bi şekilde 20/30 dk arası bekliyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Hamilelik bulantısı sabahları olur. Diğerleri hamilelik belirtisi oabilir de olmayabilir de.
Eczane ye git sorularının cvbi gebelik testinde burada değil hamilelik herkeste aynı olmadığı için cvb yok burada üşütmüs de olabilirsin
Çok kez hayal kırıklığına uğradım😔 artık gitmek istemiyorum, dünya kadar test yaptım hepsinide koleksiyonladım resmen hatıra olsun diye. Adet zamanımı bekliyorum sonrasında gidicem. Kaç gündür bekledim. Dayanamadım bi sorayım dedim
Adetinin gününü biliyormusun diyelimki bugün olcaktin olmadın onda belli olmaz 3 gün en az beş gün gecikmesi gerek ondan sonra hamilemiyim diye düşün ozaman
Hiçbir zaman böyle belirtilerim olmamıştı. 10 gün geciktiği bile oldu ama negatif çıkmıştı
İnşallah hamile olursun dünyanın en güzel bebeğini rabbim sana nasip etsin sağlıklı olsun birde İnşallah 🤗🤗
Çok teşekkür ederim, inşallah🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌸🌸
Mevsim Bi sıcak Bi soğuk geçiyor ya usutmus olabilirsin tekrar söylüyorum bendede oluyor öyle şeyler ama umarım yanılırım yanilmayi çok istiyorum inan buna
Bakıcam artık tekrardan çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için 🌸🌸
Çocuk dusunuyirmusunuz ki
Evet
Olabilir canım bizde istiyiz olmuyor
Bizde 3 aydır falan deniyoruz hep negatif çıktı ama bakalım hayırlısı. Siz ne zamandır deniyorsunuz?
5 ay her gün deniyoz 🙊
Umarım sız her gunmu oluyonuz bişey dedimi doktor pozisyon önemli önemsiz diyende vsr
Cidden çok stres yapıyom ben
Hergün mü oluyosunuz derken birliktelikten bahsediyorsanız hayır, zaten bu önerilmiyorda. Adetim bittiği an, bide yumurtlama döneminde 2günde bir ya da 1 gün arayla oluyoruz. Çünkü hergün birliktelik spermin kalitesini düşürür buda gebeliğin tutmasına engel olur diye biliyorum. Pozisyonunda önemi var diye biliyorum bacaklarım dik bi şekilde 20/30 dk arası bekliyorum
Ve sakın unutma stresle olacak olanı bile olduramayabilirsin. Çünkü psikoloji her şey
Hım bende onu yapayım ayak kaldırmayı boşalma olduğu gibimi kaldırayim
Googleye yazarsan zaten net bi şekilde açıklaması vardı ama ben tarif edemedim şu an
Hım tamam bizde her gün oluyoz senin dediğin gibi yaparım
Yinede googledende araştır yanlış bilgi vermeyeyim benim bildiklerim bunlar ama
Çok sağol sen 30 dk ayağını havada bekliyonmu yani
Aynen evet bekliyorum
Ya uzun süre değilmi
Valla bacaklarım ağrıyor karıncalanıyo ama inşallah birgün tüm bunlara değdi diyeceğim.
Aynrn canım o sn zevkide yasanmsli çocuk diye yapilmamali ilişki
Konumuzla alakası yok şu an bu konunun saptırmayalım
Tm umarım istediğin olur ikimiz icinde
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!