Hamilelik belirtileri mi?

Arkadaşlar yaşadığım şeyler ne gercekten anlamıyorum, psikolojim bozuldu. İstemediğim üzere bir şey oldu Temmuz ayında oldu hatta hiç hatırlamıyorum neler oldu o sıra ondan sonra hep düşündüm bana ne olacak diye, yeri geldi aşırı stres yaptım yeri geldi unuttum ama hep nüksetti, karnımda şiş oldu her aklıma geldiğinde oluyor, şu sıralar midemde reflü (ve ben gastrit hastasıyım helikobakteri var) sırt ve bel ağrısı daha çok olmak üzere baş ağrısı, başımda dönme yani gerçekten dönme değil sersemlik hissi bayılacak hissi oldu hâlâ da oluyor, kolumda kürek kemiğimde ağrı ve hissizlik ara sıra uyuşma oluyor, karnımda bir şeyler var gibi hissediyorum bir şey hareket ediyor gibi, olay üzerinden 2 hafta sonra test yaptım negatif, kadın hastalıklarına yalandan akıntım çok var sebebiyle gittim belki kan sonucunda çıkarsa söylerler diye ama bir şey demediler temiz dedi krem verdi, daha sonra tekrar yaptım test yine negatif ama benim kafam hâlâ hamilesin diyor, bu gereksiz saçma konu hakkında ufak da olsa bilgi sahibi olan bir şeyler söylesin lütfen bel ve sırt ağrılarım çok var hâlâ, buraya kadar okuyanlara teşekkürler.
Hamilelik belirtileri mi?