Hemde öyle böyle bir dayak değil kafamın her yanı şişti kolum mosmor oldu sonrasında bana bir karar vermemi söyledi daha öncede farklı olaylarda vurmuştu bana ama bu sefer hem ruhum hem bedenim zArar gördü. Hicbişey olmamış gibi ertesi gün devam ettik hatta üstüne hak ettiğimi söyledi saygısızlık yaparsan dövermiş sonra evden gitti iş icin bende gelmemişti icin mesaj attım sımdı 2 gündür yataktan çıkmıyorum kimseyle konuşmuyorum ne yapmayalım sizce iyice psikolojim bozuldu?
Cevabın nedir?
+1 yılYa bacim Allah askina , her yolun gidisinde , Allah kullarinin yanindadir. Alacaksin cocugunu gideceksin. Daha 22 yasindasin bu adamla sen degil bir omur 1 gun bile gecirmemelisin geciremezsinde. Yaziktir gunahtir sana da dogacak bebegine de. İleride gozleri onunde annesj dyak yedikce o cocuk nasil bir prikolojiyle buyuycek dusunuyorsun dur elbet bunlari.
02 Yorumla- +1 yıl
Evet haklısın çok zor bu ama başarıcam bu sefer bunu kabullenemem gibi zaten bir kalkabilsem ayağa..!
- +1 yıl
Ya ara emniyet birimlerini onlar gelir goturr seni ambulansla gerekirse yasama o evde daha fazla
En İyi Cevaplar
+1 yılŞerrefsizzz adi.. Ya gece gece insanı çileden çıkartırlar. Git boşan allah aşkına ilk çocuksa başkada yapma hayatını zehir etmesin şerefsiz.. Hamile ya da değil farketmez seni dövmeye hakkı yok. Korkup kendini kapatma git hakkını ara gerekirse boşan bak sonra daha büyük sıkıntılar içine girme lütfen.
00 Yorumla
"Daha öncede farklı olaylardan vurmuştu" ve sen o zamanla susup sineye çektin öyle mi? Ve o adamdan hamile kaldın öyle mi?
Her zaman yaptığın gibi sus ve sineye çek, hatta artık dayak yemeye alışsan iyi edersin, zira doğumdan sonra daha çok dayaklar yersin...10 Yorumla
+1 yılbu şekilde evlilik devam etmez diyemeyeceğim kolay bisey değil ama bir uzman yardımı alın hamilelikte psikoloji bozulması gayet normal bir durum peki bise sormak istiyorum severek mi evlendiniz?
02 Yorumla- +1 yıl
Ne uzman yardımı bunun gibi öküzler kendini haklı zannederken. Bide benim le uzmana falan danışır mı sen ve
- +1 yıl
dogru haklisin bosanman lazim bu durumda ama sen bilirsin yinede
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
36Cevap
+1 yılBenim Kocam olacak o adam yemin ederim onu doğduğuna bin pişman ederim! Bak sen ahlaksiza sen buna nasıl müsade edersin aklın hicmi calismiyor be kızım senin!!! O herifin varya bana öyle yapacak gotundeki donunu bile alırım ben. gidip şikayet etsene ne bekliyorsun! Ondan baba olsa ne olmasa ne Allahaskina bir de oturup ağlıyorsun. .. pes
11 Yorumla- +1 yıl
Öldürsün diye bekliyorsun heralde.. sinirilerim bozuldu iyice..
+1 yılMerhaba , senin için çok üzüldüm :( Allah yardımcın olsun ama bilmeni isterim ki sana onu yapanın elleri kırılsın kopsun sana muhtaç kalsın bir ömür boyu.
Bebeğin için katlanabiliyorsun ama nereye kadar düşünür müsün? Seni döven o adam bir gün daha kötülerini yaparsa veya o bebek doğduğunda ona da yapabilir. Ve o bebeğin ne suçu var ki öyle bir hayat yaşamak zorunda?00 YorumlaOnun elini ayağını... yim ben aciz şerefsiz ailene söyle ayrıl bence haketmişsin hee onun kalıbına saplayım ben kadına el kalkmaz abin falan Yok mu söyle ağzını burnunu kırsın eşinin üzülme boş ver eden bulur ya da polise git anasını ağlatsınlar onun sen sustukça insana fazla yapar sana bunu unutma polis senden yana olur her türlü cezaevine bile girer o p*iç kocan
00 YorumlaAilenin desteğinide arkana alıp mahmeye başvur uzaklaştırma cezası alsın sende git darp raporu al dilekçenin arkasına iliştir aklı başına gelmeyecek gibiyse ayrıl gitsin karnında taşıdığın onun çocuğu biraz akıllanır belki
10 Yorumla
+1 yılböyle bir eş olmaz olsun.
eşine şiddet uygulayan mı dersin
hamile iken zorla sevişmek isteyen mi.
ben o kadar çok baba olmak istiyorum ki anlatamam ben gibileri evlenememişken harika eşleri olan erkeklerin bu yapıklarını anlayamıyorum. benim gözümün önünde hastanede hamile eşine vuran adama dalıyordum son anda elimden kurtulmuştu.00 Yorumla( Kadına yapılan en büyük şiddet, ona sımsıkı sarılmak olmalı.)
öyle adamdan Hayır mi gelir! her ne kadar saygısızlık yapmış olsanda dayak yemeyi hak etmiyorsun hele ki iki can taşırken. Bırak gitsin20 YorumlaYa Allah'ın belası adamlar ya ne demek dövmek ya kan beynime sıçrıyor kadınlara el kaldıran erkek duyunca siktiri bas gitsin boşan bekleme bile iki gün sonra çocuğuna el kaldırmayacağı ne malum terbiyesiz saygısız
00 Yorumla
+1 yılHastaneye git darp raporu al, polise git ve kocana bunlari yaptigini soyle. Polisin her ay 1 kere seni kontrol edecegini ve eger 1 kerr daha darp izine rastlanirsa kicani tutuklayacaklarini soyle. Gozu korkar yapamaz bir daha.
00 YorumlaSen onun çocuğunu taşıyorsun ve o sana böyle bir pi*lik yapıyor kusura bakmada hamile eşine bunu yapan doğumdan sonra neler yapar ben senin yerinde olsam mahkrmeye giderim ve çocuğuda ona göstermem yazık günah ya o hakkı nasıl ödeyecek y
00 Yorumla
+1 yılKarnındaki onun evladı değilmi, sadece sana zarar gelmedi, bebeğede geldi, 7 aylık bir bebek anneyi hisseder.. bebeğe nasıl kıydı üzdü sizi... Allah yardımcın olsun
00 Yorumla
+1 yılAyıptır koca adam zaten sana bunu yapması çok kötü ama seni hamileyken böyle dövmesi bunun insanlık dışı bir durum bu ne acizliktir. Biraz sabır aile büyüklerine danışıp bir çözüm bulmaları lazım.
00 Yorumla
+1 yılDerhal adli tıp raporu alıp yasal süreci başlat. Sen hamileyken bunu yapıyorsa ileride katilin olur benden söylemesi.
00 Yorumla
+1 yılyuh yok artık Allah belasını versin nasıl bir insan o yaa ailene danışsan konussan ya da onun ailesiyle konus söyle neden dövdü
00 Yorumla
+1 yılbıkmadınız mı sosyal testcılık oynamaktan, trolculukten?
10 Yorumla
+1 yılKarsilik ver bıçak çek benim kuzenim kocasına her turlu karsilik veriyor mutlu mesut yasiyorlar.
00 Yorumla
+1 yılAllahım ya
Allah yardımcın olsun. Ben şok şu an. Bende 7 buçuk aylık hamileyim00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl3 ay önce sevgilinle ilgili soru sormussun ne ara evlendin :D
15 Yorumla- +1 yıl
Banada göstersene soruyu göremedim ben
Cevap sahibi+1 yıl3 ay önce sorduğun soruya bak.
- +1 yıl
Baktım ama öyle bişey göremedim sorularıma bakarsan evli olduğumu net anlarsın ki sevgilinin eski sevgilisi die bir soru var bir tek onuda başka bişe adına o şekilde sormuştum tek o soruyu görebiliyorsun galiba
- +1 yıl
Kalkıp burda yalan atcak değilim
Cevap sahibi+1 yılprofilini gizli yapta foyan ortaya çıkmasın :)
Ulan benim karim olcak ve benim cocugumu tasicak. Degil vurmak dokunmaya kiyamam ya
01 Yorumla- +1 yıl
helal olsun be
Allah onun belasını versin 😠yüzüne bakma sana bunu yapanın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsaygı bittiyse sevgi orayı terketmiştir ben ayrı diyemem çocuguna yazık bu sadece senin verecegin bir konu
10 Yorumlaüzüldüm senin için ve bebeğin için hamileyken seni dövdüğüne göre yarın doğunca onuda döver yazıklar olsun böyle insanlara
00 YorumlaPişman değil bu bir hamileyken nasıl döver nasıl bir ve boşansam muhtemelen seni öldürmeye çalışır çünkü kendini erkek zanneden bir güzel kardeşim o yüzden darp raporu al dava aç uzaklaştırmaya sonra boşan
00 Yorumlabutun haklarini sonuna kadar aliriz ve nafaka filan raahat ol ayril
00 Yorumlaarkadaş hangi kafayla böyle mahluklarla evlenirsiniz anlamam ki
00 Yorumla
+1 yılAyrıl gitsin, eşini dövmek nedir ya kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz
00 Yorumla
+1 yılO nasıl bir eştir öyle ya. Burdan benim bile sinirlerim bozuldu.
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılvay şerefsiz adam hiç kadına el kalkarmı alo183 ara destek iste #KadınaŞiddeteHayır
08 Yorumla- +1 yıl
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Alo 183 https://youtu.be/4VKUdmcsUXk
- +1 yıl
canım adam yazık eşin karın vurma senin çocuğunu taşıyor alcak adam
- +1 yıl
şerfsiiz adam yazık eşin karın vurma senin çocuğunu taşıyor alcak adam
- +1 yıl
yarın hastaneye gidiyor rapor alıyor sun
- +1 yıl
sesiz kalma git şikayetçi ol
- +1 yıl
sana bir şey ol sa karındaki bebeye birşey olsa onun hesabını nasıl vercek bir insanda öfke kontrolü olmalı düşünmeli
- +1 yıl
bacım senin kocan psikolojik hasta sorunlu şiddete meyilli eşin tedavi omalı
- +1 yıl
alo 183 ara yardım destek iste uzmanları polisle birlik te geliyor bacım
Öncelikle üzücü bir durum geçmiş olsun bunu yapan insan olamaz
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 347 cevap paylaştı.
+1 yılYok artık ya bir kadına nasıl el kaldırıyorlar lan hem karın hem hamile
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVay mahluk vay böyle ayılarla ayni havayı dokumaktan bile rahatsızım
00 Yorumlauzak dur öyle adam olmaz olsun şerefsiz
00 Yorumla
+1 yılNiye dövdü sebep ne ne kararı vereceksin ki
00 Yorumla
+1 yılTABIKI BOSAN YA BEBEGINE ZARAR GELSEYDİ
00 Yorumlailgilenme, ne derse yap haricinde konuşma.
00 Yorumla
+1 yılallah yardimcin olsun kardesim
00 YorumlaKonuş bir daha yaparsa ayrıl
00 YorumlaTabiki şikayet etmelisin
00 YorumlaAyrıl. Gİt polise eve yaklaşma yasağı koydur
00 Yorumla
+1 yılÇoçuk dünyaya gelince belki değişir
10 YorumlaAra polisi. Şikayetçi ol.
00 YorumlaDarp raporu al dava aç. Bu ilişki olmaz.
00 Yorumla
+1 yılOnun ben taaaa kalıbını skeyim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYazikk gercekten yazik 😒
00 Yorumla
+1 yılaz bile ne işin var git zıbar
00 YorumlaBu ne be böyle nebicim insanlar var sinrlenmicem😑
00 Yorumla
+1 yılKiyamam ben sana 😟😟😟
00 Yorumla
+1 yılOkuz.. hayvan mi bu ya...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHala o adamla evli kaliyosan pes dorusu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1. ne için dövdü
2. severekmi evlendiniz08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@ayse7718 ona göre yorum yapıcam
Cevap sahibi+1 yıl@ayse7718 kusura bakma ama bir insan durup dururken böyle şey yapmaz. Kimsenin vebalini alamam. belki adam haklı.
Cevap sahibi+1 yıl@ayse7718 eğer sen hata yaptıysan suçluysan aklanmak için bebeğini kullanma
+1 yılne icin vurdu
00 YorumlaAilene anlat hemen
00 YorumlaBaba evine dön
00 Yorumla
+1 yıltamam deseydin
03 Yorumla- +1 yıl
+1 yılHak etmişsin.
170 Yorumla- +1 yıl
assalik köpek kadın hamile. Hamile bile olmasa savunmasız bir insana el kaldirilmaz
- +1 yıl
Karının sırtından sopayı , karnından da sıpayı eksik etmeyeceksin.
- +1 yıl
kişi aileden ne görürse onu uygular. Annen/kız kardesin/ablan dicek tek kelime yok.
- +1 yıl
Ulan orspunun çocukları am-k piçleri ben burada ironi yaptım daha önceden kaç kere dövmüş hiç bir şey yok gibi devam etmiş kendini niye ezdiriyorsun demek için yazdım burada ki ironiyi anlamayıp show yapmayın ecdadınızı s*kerim sizin. G*tler kadına değil hiç bir canlıya şiddet uygulanmaz am-k g*tleri anlamadan saldırıya geçmeyin.
- +1 yıl
İroni yapılacak bir durummu var. ( nasılda kuduruyo it )
- +1 yıl
Lan konuşma am-k piçi. Ulan tam *rospu çocuğusunuz la siz am-k bebeleri ben niye susuyorsun şimdiye kadar hep dövüyormuş onu demek için. asilzade - Ankaradayım am-k evladı gel bakalım kim kimisi sikyor am-k fahişesi seni. Yaz bana özelden adres vereyim orspu çocuğu.
- +1 yıl
asilzadee kerhane çocuğu sensin yaz bana özelden adres veriecem am-k orspusu.
- +1 yıl
@Uyumsuz_ agzina sagliikk
- +1 yıl
Çocuk için katlanılır mı am-k piçi. Hayırdır babasının kızına mı vuruyor la? Senin ben olmayan beynini skeyim sen eşeksen dayak yemeye katlana bilirsin ama kimsenin kimseye vurmaya hakkı yok. asil zate orspu çocuğu buyur gelle olmuyor bana ulaş delikanlılık yapma buradan am-k orspu çocuğu.
- +1 yıl
Xper armasına gerek yok yaz buradan bana numaranı orspu çocuğu
- +1 yıl
O sözü sırf şunları sinirlendirmek için yazdım bana böyle tatava yapma am-k orspusu ankaranın neresindesin keçiörendeyim ben yaz bana numaranı am-k fırlattığı.
- +1 yıl
Lan konuşma aklını sktiğim. Katlanacakmış am-k zihniyetsiz p*çi.
- +1 yıl
Lan asilzade denen orspu çocuğu cevap yaz bana am-k f*hişesi.
- +1 yıl
güzel kardeşim xperi bkle dedk mesaj atlmiyor fukara bordo klavyeli😂
- +1 yıl
Mesaj atma tamam yaz buradan numaranı gel bakalım ne yapacaksın klavyeden ana avrat küfür etmekle olmuyor.
- +1 yıl
orspu çocukları gelmiş burada delikanlılık yapıyor.
- +1 yıl
diyene bak sen yaz bn ulasirim sanaa?
- +1 yıl
506 714 76 23 ulaş bana hadi.
- +1 yıl
ahahah gruplarda güzel kardeşim numarasi diye paylaşın 😂😂
- +1 yıl
@fearlesleon hahaa iyi fikiir
- +1 yıl
*pne numarasi 😂😂
- +1 yıl
Bana ulaş bakalım sanaldan küfür etmek ile olmuyor reelde de et bakalım hadi. Adresimi vericem.
- +1 yıl
Ahaha nasılda kuduruyo :))
- +1 yıl
Bu kadar delikanlısınız işte siz orspu çocukları ana avrat küfür etmek ile olmuyor sanaldan bu kadar mı adamsınız am-k bebeleri. Gelip sorgusuz sualsiz ana avrat küfür edip mi kadın haklarını savunuyorsunuz am-k çocukları delikanlı olun.
- +1 yıl
adresine... 😀 ergene bak
- +1 yıl
ulan senden başka küfür edenmi var denyo
- +1 yıl
Bak bakalım yukarı am-k salağa nasıl küfürler yazmış ilk başta. asilzade06 yiyemeceğin y/rrağam altına yatma tamam mı.
- +1 yıl
oglum bk millet rahat sz olmasn diye yazmym km blr kmn numrasn yazdn s.. mim belani
- +1 yıl
Bilerek yazdım uyumsuz_ sinirlenin diye salak mısın sen? Ben sadece sorana sinirlendiğim için hak etmişsin yazdım yani nasıl dayak yersin de hala idare edersin diye şerefsizlk yapmanın lüzumu yok.
- +1 yıl
Valla billaha kendi numaramı yazdım eğer sözünün eriysen gel o ana avrat küfürlerini yüzüme söyle bir. Kanı bozuk düzgünce ifade edemiyor musun kendini hemen ana avrat sövüyorsun kanı bozuk önce ananın kutsal bir varlık olduğunu öğren kralınız gelsin ana avrat küfür etmeyi bir göstereyim size. Sonra geliyor burada kadını savunuyor sen önce bir kadına küfür etmemeyi öğren şerefsiz.
- +1 yıl
@asilzadee06 bırak kardes kudursun cevap verme :)
- +1 yıl
Uyumsuz_ Gel aklımı al hadi de görelim. fear burada yalakalık yapma olum ekmeğine bak.
- +1 yıl
Sen önce Türkçe yazı yazmayı öğren am-k ergeni.
- +1 yıl
Türkçeyi katletme , Türk ol , Nesline çek.
- +1 yıl
Uyumsuz_ Gene en insan sen çıktın şunların arasında düzgünce ifade ettin hemen şu orspu çocukları gibi soy sop katıp küfür etmedin.
- +1 yıl
ahahah :))) ulan ahahah canım mal 😂😂😂 beyin eror verdi a q hahaha hahaha hashs
- +1 yıl
Aferin sana. Kadının saçı uzun aklı kısadır. Her gün sopalamak lazım. : ) : ) : ) Ulan o son atasözünü sırf sinirlendirmek için yazdım. Hak etmişsin lafını da sorana sinirlendim. Eğer şiddet varsa bitmiştir o iş kimse kimsenin babasının oğlu değil hayırdır nasıl vuruyor. Tam açıklayacam p*çin bebeleri gelip ana avrat küfür ediyor soysuz işte bunlar.
- +1 yıl
fear tosunum burada kızlara yalakalık olsun diye maymuna çevirme kendini am-k enayisi işine bak. Showunu başka yerde yap. Söz vermek , g*t vermeye benzemez.
- +1 yıl
ahahah 😂😂 ulan karı kızdan çok ne var lale Ahaha 😂😂😂
- +1 yıl
Nasıl kuduruyosun la böyle 😂😂😂
- +1 yıl
Karı kız senin için bir meta mı la am-k soysuzu.
- +1 yıl
ahahah kudur ahahaha
- +1 yıl
Kudurmak değil olum seni gib g*tlere ayar oluyorum sadece. İki yüzlüsün çünkü. Karı kızdan bol ne var diyecek kadar karaktersizsin burada show yapman canımı sıkıyor.
- +1 yıl
Ahaha 😂😂😂😂😂
- +1 yıl
Geldi yine t*pini sktğimin.
- +1 yıl
😂😂😂
- +1 yıl
Klavyeden yazmak kolay demi. Delikanlı olun az klavyeden sövmek ile adam olunmuyor. Yiyemeyeceğiniz şeylerin altına yatmayın.
- +1 yıl
Am-k sayıyla mı yolluyorlar sizi.
- +1 yıl
Valla billa sırf şu yazanı sinir etmek için yazdım. Türkçü biriyim. Çomar değilim yani. Şimdi herkes işine baksın. Küfür etmemeyi öğrenin önce sonra burada edebiyat parçalayın animasyon yapmaya gerek yok.
- +1 yıl
Bak am-k salağa iyi oku yazdıklarımı. Soran demiş ki önceden de vuruyordu dövüyordu farklı olaylardan demiş ben de hak etmişsin yazdım demek istediğim sen salak mısın niye hala hiç bir şey olmamış gibi devam ediyorsun kimsenin kimseye vurmaya hakkı yok bir hayvana bile. Millette yorum yapınca bilerek sinirlendirmek için öyle dedim. Şimdi sektir git buradan duyarını başka yerde kas.
- +1 yıl
Olabilir , benim de mizacım böyle. Hiç bir sebep bir kadına şiddet uygulamaya sebep olamaz hatta bir canlıya bile ama buna susmak beni sinirlendirdi. Neyse. Önce herkes bir kendine baksın küfür etmeden kendini ifade etmeyi öğrensin.
- +1 yıl
Küfür gibi yorum yapmadım , inanca görüşlerini bildirip ne demek istediğimi ve ya yanlış düşünüyorsun demek bu kadar mı zor? Hemen orspu çocuğu p*ç mi demek lazım hem bir kadının hakkını savunacaksın hemde ana avrat küfür edeceksin bu mudur yani olay.
- +1 yıl
Ben de çok ağır küfür ederim. Ben yorumumu açıklayacaktım hemen küfür ettiler o küfürü edenler de hak verenler de zaten katıksız orspu çocuğudur. Burada kimse duyar kasma gibi show yapmasın. Sen de g*tün tekisin ki cümleye küfürle başlıyorsun ve küfürlere hak veriyorsun demek ki kanı bozuk insanlarsınız.
- +1 yıl
Oğlum keşke dağa taşa diyorum sadece. İşine bak hadi.
Niye vuruyo g. t
00 Yorumla
+1 yılBosan
00 Yorumla
+1 yılBoşan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeref yoksunu adi
00 Yorumla
+1 yılBas kıçına tekmeyi.
00 Yorumlaayrıl napacan kanks
00 Yorumla- Devamını Gör (5)
Devamını Gör(50)