Ben erkek isterim 😌 ama evlenmeyeceğim için olmayacak maalesef
3 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkek isterim ya bunu dış görünüş olarak değilde bende erkek olduğum için o dönemlerden gectigim için daha çok bilgi sahibi olur daha çok ilgilenirim ve erkekler kızlara göre kendine daha çok sahip çıkabilir genel olarak bu nedenlerden dolayı peki neden evlilik düşünmüyorsun
Ebeveynlik yolculuğuna adım atarken evlat ayırt etmemeyi yaşayarak öğreniyor insan. Önemli olan kız ya da erkek çocuk sahibi olmaktan ziyade, onların sağlıklı, vicdanlı ve mutlu bireyler olarak yetişmesidir. Rabbim dileyen herkese bu güzel duyguyu taddırsın, hayırlı evlatlar nasip etsin. Hayatın ne getireceği hiç belli olmaz, gönlündeki tüm güzellikler seni bulsun 🧸✨ Evlat candır, kız veya erkek olması sadece evin neşesinin rengini değiştirir!
Cevap
12Cevap
İlk erkek istiyom abisi kız krdesini hep korusun abisi olsun abisi olan insanlara hep çok özeniyom
Bazı abiler çok kötü ama
Aodnpwmfşemdşeldpwld
Fark etmez ama içimdeki ses kızın olacak diyor sanki en azından ilk çocuk
Babalar kız çocuklarıyla çok iyi anlaşır bence :.) annelerde erkek çocuklarıyla
Bu zamanın kendini ekstra yetiştirmiş babaları iyi kendi kızlarını bile banyo yaptırıyorlar belli yaşa kadar tabi
Kız tatlıdır ama anlaşamam büyüyünce baş belası olur 🤣
Erkek iyidir ya kavga filan ederiz hayat dersi alır adam ederiz ya bir şey olmaz
İki kızım olmasını çok çok isterdim ama şartlar gereği olmayacak
Üremeye karşıyız, kürtajı savunacağız
Neden evlenmeyeceksin
Kız babası olmak en büyük hayalim
Kız isterim adıda öykü olacak
Neden evlenmiyorsun ki
Hayatımı yaşamak istiyorum ve çevremde evlenen kişileri ve yaşadığı şeyleri biliyorum bu yüzden korkuyorum
Haklısın insan bazen evlenmek istiyor sevdiğiyle falan gezmek anılar biriktirmek istiyor ama ben çevremden hatta kendi babamdan bile gördüğüm bi kaç şey yüzünden soğudum ve korkmaya başladım umarım yenebilirim
Teşekkür ederimm sen de 💕🫶🏻
İkiside
İkiz çocuk cüzdanını zorlar haberin olsun
Bende evlenmeyeceğim için olmayacak
Farketmez
Hiç çocuk
kız çocuğu ilk
Sağlıkşı ve salih olsun yeter
ben de evlenmek istemiyorum kiz cocuk isterim 😄
Kız çocuk isterim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?