Ulan kızımı kullanan olursa, fordçuya denk gelirse...
Ben çocuk yapmıcam! Lanet olası bu kötü dünyada onu üzmeye hakkım yok..!
ben erkek dedim. geçen sene bugüne kadar kızım olmasına rağmen yine kız diyordum. geçen sene bugün allaha şükürler olsun ki 2.kızımı da kucağıma aldım. artık olursa erkek olsun istiyorum. hem de ayrı yumurta erkek ikiz istiyorum :))) (eşim duymasın:))))
kızların babalarına olan düşkünlüğünü de kıskanmıyor değilim :((( ben de erkek doğurup onları kıskandırmam gerek :)))
şaka bir yana kızı olan babalar çok şanslı. özellikle de 1.çocuk kızsa babalığın tadını sonuna kadar çıkartıyorlar. baba adaylarının bilgisine :))))
Allah analı babalı büyütsün :) umarım ben de o duyguyu en kısa sürede yaşarım :)
tombalak bukleli saçları olan bir oğlan çocuğu mümkünse.
hatta önsiparişimi bildireyim, şöyle bir şey mesela:
link
Börek de var :D
Lanet olun hayatımda tek karar veremedigim şey bu kız olsun yok yok erkek olsun hep böyleyim sanki evlimisin diceksiniz ama şimdiden 2 sindende 1 tane olur inşallah :)
çocuğun her türlüsü bela :)
azman yaa :)
Cevap
18Cevap
Erkeklerin bir kıza bakması ayıp değil. Kadına kendi gücünü ve birey olmayı öğretirsen o da kendisine hayat kurar. Kadınlar sürekli baskılanmaları gereken varlıklar değil. Ayıp olan şeyler taciz, t. cavüz. Onun dışındaki rızalı yetişkin insanların hayatı ayıp bir şey değil. Bazı erkekler kadınları öyle bir kefeye koyuyor çünkü kadınların birey olup özgürleşmesini istemiyor. Sen kadın olarak öyle algılama bari. Sevmek sevilmek kötü şeyler değil, bir insanı kullanmak kötü olan şey ve öyle bir şey de bir insanın başına gelebilir. Dünyanın sonu değil, hayat bu her tür tecrübeyi yaşayacağız ve güçleneceğiz. Dahası kadınlar da aynılarını erkeklere yapıyor. Kadınlar olarak aklımızdaki özgürlüğümüze kimse zincir vuramaz. Aklında zincirleirni kırmalısın. Bu her sorunumuzu çözmüyor elbette ama en azından kendi içimizde özgürlüğümüzü kazanıoyruz.
kız çocuğumun olmasını istemezdim..küçükken çok tatlı oluyolar evet
ama ben yinede türkiye şartlarında kızım olsun istemezdim. Türkiyede erkeklerin başına hiç bir dert gelmez ne gelirse kadınların başına gelir. oğlum olsun ki rahat etsin.. =D
ben de öyle düşünüyorum.. Erkek olsun ki kızlar gibi sorunlu olmasın.. sonra ilerde sevgili olunca yaptı mı acaba, hala bakire mi diye düşünmeyeyim.. gerçi ben erkek için de düşünürüm acaba hastalık kaptı mı acaba işlev sorunu war mı acaba erkeklerden mi hoşlamnıyo falan :D off piskopatıom sanırım :D
galiba öylesin.. =D
hayır öyle düşünme. Öyle düşündükçe daha da kötüye gidiyoruz. kadınların özgür olması demek erkek olması demek değil. daha dar bir alanda da olsak özgürlüğümüzü zihnimizde kazanıyoruz. okuyoruz, kendimizi geliştiriyoruz. daha dar bir alanda da kalmış olsak aklımıza kimse zincir vuramaz. dahası kadınlar için artık pek çok olanak ve avantaj var. Kadınlar da sosyal hayata girip para kazanıp birey olmaya başlanıyor kendilerine sağlanan pozitif ayrımcılıklarla. Kadınların yerleri o alanlarda sağlamlaştığında da artık o pozitif ayrımcılıklara da ihtiyacımız olmayacak. Bunların hiçbiri bizi erkek yapmıyor ama kadın olarak yaşamayı yaşanabilir kılıyor. Çok şanslıyız. Ben şahsen hep şanslı hissettim kendimi bir kız çocuğu olduğum için ve bir kızım olsun isterdim.
ben kız cocugum olsun ısterım cunku her zaman hayalım ona cici cici elbiseler giydirmek ve kız cocuk bı sure sonra anneye arkadas oluyo o yuzden kız ıstıyorum
çocuk hiçbir zaman arkadaş olmamalı bence ya. O hep yavru olarak kalmalı ve şahsen ben de bir kız yetiştirmek isterdim. Kadınlar dünyasına bir birey kazandırmayı tercih ederim.
erkek cocuklarim olsun, yoksa kizin hayatini baskilar dururum ben
:) aynen yaa ben de kıskanırım, erkekler bakıcak falan.. of napcam ben :D
:)))) ben de dün kedim paşayla konuşuyodum yawru daha şefkat gösteryorum.. İşten gelmişim odamdayım.. Aşkım çok mu özledin beni.. oykıyamam gel gel sarıl bana... dedim ki babam içeri geldi.. telle konuşuyosun sandım. dedi :D:DD:
Çocuk bakabileceğimi sanmıyorum. Hangisi daha iyi pek emin değilim ama sonuçta hepsi zamanı gelince çekip gidiyor. Yani zaten yalnız kalıyorsun. O kadar çabaya, masrafa ne gerek var? Hayatta benim yapmak isteyip de yapamadıklarımı o yapınca ben mi yapmış olucam? O çocuğu doğurup da imkan vermezsen bu daha da canice, ama çocuk denen canlının masrafının, derdinin ucu bucağı yok ki..
Kız yahu :) Tulumunu giydirir saçını iki yandan toplarsın, tin tin gezer. Şekerlik :)
Ben de bir arıza mı var bilmiyorum ama erkek veletleri sevmiyorum :))
Bak şöyle bi kız nasıl olur link
Kız veya erkek olması fark etmez. Sonuçta sipariş üzerine doğmuyoruz önce sağlıklı olsun bedensel veya zihinsel bir problemi olmasın Çünkü kim olursa olsun hepimizin ciğeri parçalanır. Onun için sağlık sağlık sağlık..
kız isterim..
şımarık olmasın ama ! sözümü dinlesin hep.
Ukala da olsun :)
Allah bana iki tane kiz cocugu nasip eder insallah :-) prenseslerim benimmmm
once erkek isterim erkek cocuklari daha seviyorum nedense sonrada bir kizim olsun onuda kucuk emo yapayim :))
C) Kararsız...
Erkek çocuğun masrafı az ama kız çocuk da çok şeker oluyor yahu :)
masrafa göre mi düşünüyosun :))
kızım var zaten bir de erkek olsun :)
Allah analı babalı büyütsün inş..:)
amin sağol :)
ben erkek çocuk isterim benim düştüğüm hatalara düşmemesini isteyeceğimden dolayı onu uyarmak için :)
dünyanın en zor sorusu bu.. bence ikiz olsun; bir erkek bir kız olsun..
Erkek olsun isterim. Benim yaşamak isteyip yaşayamadıgım yapmak isteyip de yapamadıgım her şeyi yapması acısından erkek diyorum. Yoksa kız da olabilir erkek de farketmez
her şeyin bi yeri zamanı var evlendikten sonra yaşasam daha mı hoş olur, ayrıca sadece aklına o gelmesin başka bir sürü şey var
İkisi de olabilir.
Annesine benzesin, çekik gözlü, ukala olsun. link
:)
çocuk da yapsın mı kariyer yaparken?:)
fark etmez lakın 5 yaşında dünyanın en tatlı erkek yeğenine sahip birisi olarak onun gibi bir oğlum olmasını istemiyor değilim
Kız çocuk. Kendim gibi bir tane daha cadı isterim evde. Erkek çocukların özellikle ağlamalarına katlanamıyorum. Çok korkunç sesler çıkarıyorlar.
Canavarlaşıyolar :D küçük recepivedikler :D
pozitif ayrımcılık yaparak
6 kız
5 erkek iştiyorum
2 kızım olsun 2 de oğlum :) annesinin piliçleri yerim ben onlarıı :))
Allah ne verdıyse yapcak bir şey yok
hepsının ayrıc keyfı ve zorluğu vardır
benım için hiç farketmiyo ama ilk oğlum olsun isterim çünkü diğerlerinde az abi korkusu olur
3uz olsun hatrick yapmak istiyorum 2 erkek 1 kiz tek tasla 3 kus
İkiside olsunda ilki kız olsun
Bir erkek olarak erkek evladım olmasını isterim 😊❤️
ikiside olsun isterim ama benden iyi bir anne olabilirmi bu halimle ondan emin değilim :S
Çunki kız çocukları çok dislaniyo kendimden biliyorum bende bu yüzden kız istiyorum cunki kızları daha çok seviyorum
İnşallah Allah bana kız çocuğu nasip eder
ikisi de.
Gözleri çekik olsun.
önce kızm olsun snra oğluşum:))
bii oğlan bir kız olsun yeter :))
erkek çocuğunu çok seviyorum
2 kız 4 erkek çocuk isterim :)
maşallah, allah daha çok versin ::=)
önce kızım olsun sonra erkek
tabıkıde kızzzz
kız isterim :))
erkek