Önce sağlıklı ayağı yapmadan, kız mı erkek mi istersin? Ben kız isterim kesinlikle.

Valla ikisi de ayrı bisi bence. Ha simdi kiz olsa daha cok suslerim falan erkek olursa da bir yerden sonra ozellikle babasi ile daha cok vakit gecirmesi falan gerekebilir diye dusunuyorum yani bazi seyleri babasinin ogretmesi gerekicek sonucta ve erkek bir rol modeli olarak sonucta önemli. Ben ikisinden de isterim bir kiz bir erkek olsa keske
Aynen
kız istiyorum
(Sağlıklı olsun, cinsiyeti hiç önemli değil tabiki)
Kızım olsun bana düşkün olsun başka da bişey istemem :D
Düşünsenize bunlardan bir tanesi olsa geberirim ben onun için :D
Kız olmalı, kız istiyorum
Cevap
103Cevap
s-media-cache-ak0.pinimg.com/.../...dc754ebed8.jpg erkek olsun en kıvırcıgındann :
Oha cok tatli
İkisini de sevecegime adim gibi eminim ama hep ilk cocugumun erkek olacagini hayal ettim. İkinci olursa onun da erkek olacagini hayal ettim. Kiz cocuk hayal edemedim. Bir az korkuyorum, nasil oluruz falan diye. Etrafta da en cok erkek cocuklari severim. Sanirim dogamiz geregi karsi cinsten cocuk istiyoruz. Kizlrin babalarina, oglanlarin annelerine duskun olmasi da bundan kaynakli bence
Ben gerçekten umursamıyorum. İster kız olsun isterse erkek farketmez benim için. Ben onun huzurlu olacağı bir Dünya miras bırakamıyorsam eğer istemem çocuk ve ona aydınlık bir Dünya bırakamıyorsam neden bütün kötülüklerin içerisinde onursuzca varolan bir yaşam savaşının içerisinde onu tutsak etmeliyim? 😯😢
Kız olsun erkek olsun babamın yapamadığı babalığı onlara yapacağım ben babası olupta babasızlık yaşamak nedir çok iyi bilirim soruna gelirsek kız çocuğum olursa çok iyi anlaşırım erkek te olsun bir tane onlada gayet iyi anlaşır birlikte fitness yaparız lol oynarız :)
Evlilik ve çocuk istemiyorum. Köpek olsa bir tane yeter bana dost olarak. Kirli dünyaya katkıda bulunasım gelmiyor.
Degisik yaklasm
Allah'ım hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyenlere.
Lakin benim gönlümde hep bir erkek evlat yatar. Şöyle oğlumla parkta, sahilde baba-oğul yürümek... düşüncesi bile harika. 2 Oğlum olsun, 1 de Kızım olsun inşallah. Bunlar sadece temenni. En doğrusunu, en iyisini, en hayırlısını ALLAH bilir ;)
Hepsinin kiz olucani bilsem 4 tane falan dogururum heralde😆
İyiyms
Sağlıklı olsun yeter. Kız/ erkek istedim diyelim sağlıklı doğmadı öldü ölücek küvezde yaşıyo ne anlamı var.
Okuma yzmana...
tamam kızın olursa özürlü doğarsa sağlıklı olsaydı ayağı yapmazsın sende.
Pff ok by
Yav he he
1 kız 1 erkek isterim. Kızın büyük olmasını isterim erkek büyük olursa abi olur, belki baskı uygular. Ama bir tane olacaksa kız olmasını daha çok isterim :)
Erkek çocuk isterim. Babasıyla oynar maç izler falan bende onları izlerim
Huzurun tanımı resmen 😇
Ankaradaym asddf mamakta
Resim atymmi
https://i.hizliresim.com/j3J7Xg.jpg bak dikkatli
Mamak belediyesi hshsjs
Al sende kızılaya dikkatlice bak 👀
https://i.hizliresim.com/rMLb5N.jpg
Haha iyiyms
Biz heryerdeyiz rht ol
Ben iste bni burdaki asosyellerle karistrma
Artistlik yapma bulurn. d
Allahın gücüne gitmesin de oğlum olmasını isterdim.. ama en önemlisi sağlıklı ve şanslı bir çocuk olmasını isterdim.. erkek kız fark etmez evlat evlattir.
Sadece kız diyenleri artılamandan belli. :) Ben erkek çocuk isterim.
yoo ne alaka herkese veriyorum boş yapma
Hörkösö vöröyöröm böş yöpmö. Ben diyince vermişsin 😀
hahha :D:D tımam sönsön konko. s
Niye senin kizin boyle mi olcak sanki biyikli olcak
benim kızımmı bıyıklı olcak bende bile doğru düzgün bıyık yok kez0 seni :D
Sen köse sim e biz kezo degiliz seni ayiklarim
ayıklarmısın :D Nasıl olcak o?
Kız çocuğunun yeri başka bir erkek kardeşim var bir kız kardeşim erkekle aramız normal ama kız kardeşim çok başka kapıda karşılaması öpmesi sevdiğini hissetmesi üzülmemi fark etmesi yanımda olması herşeyiyle kız kardeş böyle ise kızı nasıl olur insanın acaba
ben erkek cocuklarinı daha cok seviyorum o yüzden erkek
İlk cocugum erkek ikinci cocuklarim. kiz olsun ostiyorum
Oste
Once oglum olsun, 4-5sene sonra da kiz erkek ikizlerim :D ( oncelikle saglikli olsunlar da) demesek olmaz :P :D
Kızım olsun..
Oğlum olursa kızlar ona illallah dedirtir.. sömürürler.. aldatırlar.. tripleriyle hasta ederler.. yazık çocuğa..
Erkek olsun babasıyla aynı giysin sizi veren Allah'a kurban olayim demek istiyorum işte benim mutlu aile tablom (hayali şimdilik) :)
Allah ne nasip etti ise o olur istemekle olmuyor nasip kısmet bu işler ama kızım olsun isterim tabii dileğim önce sağlıklı olması
hayalimde hep bir kızım olsa diyorum hep.. Allah sağlıklı bir evlat nasip etsinde kız erkek önemi yok
Tek çocuk bir tane erkek istiyorum. Uzun süredir erkek olacağını hissediyorum zaten.
sağlıklı olsun erkek olsun. en azından biraz daha rahat otobüse biner okula gider sokağa çıkar. çocuğum sokakta yürürken laf yemez en azından ya
Kız daha tatlı veşirin ellerimi tutup baba demesi beni öldürür heralde :)
Hayali bile kalbimin hızlı atmasına neden oldu
O çocuğa sahip olabilmem için adrianayla çiftleşmem gerekiyor.
Bende erkek isterdim sevdiğim adama benzesin isterdim :)
sağlıklı olsundu hangisi olursa olsun tabi önce sevgili olmalı bu iş için
önce sağlıklı olmakla beraber bir erkek bir kıza yok demem hani :)
Allah ne nasip ederse o ama bende kız çok istiyorum
kız daha tatlı ya 2 kız :) Tabi hayırlısı en başta.
sağlıklı olsun da hiç önemi yok cinsiyetinin hepsi çocuk da
İlk erkek isterim abilik yapması açısından bilmiyorum hep bir abim olsun istemişimdir o yüzden belki de koruyup kollar falan sonra da kız
Kız çoçuğu daha hayırlıdır şöyle küçücük bir cimcime cadı ^^
erkek olsun babasının başına bela olsun. hiç uğraşamam.
hem erkek hem kız :)) Allah ne verirse hayırlı bir evlat ama :)
Öncelikle iki çocuk isterim, sağlıklı da olsun ondan sonra da erkek olsun ikinci kız olsun ben ölünce babası ölünce kızım sahipsiz kalmasın benim olamadığım yerde abisi sahip çıksın
Kız olsun kız olursa saçlarını tararım süslerim falan :D
Kız çocuğu candır ya bebekken bana göre bebek erkeklerden daha tatlı oluyorlar :D
İkisindende olsun isterim ama sağlıklı ve hayırlı da olsun isterim en çok da kız olsun isterim :-)
2 oğlum 1 kızım olsun istiyorum ama birini seçmem gerekirse oğlum olmasını istiyorum
Erkek isterim çünkü erkekler annelerine düşkün oluyor😊
Her ikisinide isterm ama erkek cocuklari ayri bir tatli oluoorrr oyss yerim ben onlari 😍😆
Ben erkek cocuk isterim önce sonra kız sonra erkek sonra kız o şekil sonsuzda biten seri😂
Erkek isterdim İnşallah. Zira, kız çocuğunu namuslu büyütmek dünyanın en zor işlerinden.
Kızlar cok tatlı olmasını ısterım ama buyutmek buyuttukten sonra sahıp cıkmak skıntı en ıyısı once erkek sonra kız olsun
Bende kız baba ya çok tatlı oluyor erkek çocukları öyle değil 😄😄
Bir oğlum var, birde kız isterdim. :) (Yeğenimi doğduğundan beri ben büyütüyorum, o yüzden ona oğlum diyorum.)
Çocuğun cinsiyeti önem içeriyor mu o kadar? Ailenizde annenizi mi ayırt edebilirsiniz? Babanızı mı.. Üzgünüm kötü bir içerik..
böyle iğrenç bir ülkeye cocuk getirmeyi düsünmüyorum
İleride 3 tane kızım 3 tane oğlum olsun isterim @Scre4m @BeyazzPudraSekeri nasıl fikir sizce
@BeyazzPudraSekeri 3 3 çok ya. Sen istersin kocan istemez. 3 çocuk anca yaparsınız bence
@BeyazzPudraSekeri @Scre4m istesin bir zahmet
İstemezse napacan peki?
@BeyazzPudraSekeri @Scre4m beni seviyosa isticek ben çocuk severim hepsinede bakarım ben şaka yapmıyorum gülmeyin o yüzden
Vayyy o
:o :o
saglıklı olmasını isterdim kız veya erkek olması fark etmez sonucta aşkın meyvesidir. . .
Erkek cocuk istiyorum ama ilk cocugum kiz olsa daha iyi ilerisi icin
Ikisinide verdi rabbim çok şükür.. kız daha bir sevdiriyor kendini
en başta sağlıklı olsun isterim cinsiyet önemli değil benim için
Ben tam ortasını istiyorum ayrılık gayrılık olmasın bir tutam erkek bir tutam kız olsun
Şu resimdeki gibi maviş gözlü bir bebekim olsun isterdim sadece cinsiyeti hiç önemli değil
Dostum detayı yazmasan o ayağı yapacaktım :)) ama harbiden cinsiyeti hiç önemli değil benim için
Eskiden erkek istiyordum. Baktim kayinpederim. berbad bir insan. Esim de ona cekmis. Ben erkek. dogurursan o da bunlara benziyicek. insanliga bunu yapmak. istemiyorum. kiz olsun. bana ceksin😊
Ilkinin kiz ikincinin erkek olmasini isterdim. Insallah...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar