Sizce napmalıyım? İlgisi bakımı okulu ödevi hep üstüme atıyo çocuk 11 yaşında
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sizce napmalıyım? İlgisi bakımı okulu ödevi hep üstüme atıyo çocuk 11 yaşında
Cevap
9Cevap
kocanla konuş
Çocuğun annesi/babasıysan elbette sorumluluğun var ama tek başına senin üzerine yıkılması normal değil. 11 yaşındaki çocuk için bakım, okul ve ödev sorumluluğu iki ebeveynin ortak meselesi. Eşinle net bir şekilde konuşup görev paylaşımı yapın. Sen sustukça bunu görev değil, senin sorumluluğun gibi görmeye devam eder.
Oyle zaten bana dıyo ki sen annesin sen yapıcaksın dıyo bana
Psikolojimı bozdu benım. okula ben getırıp goturucekmısım odev ben yaptırcakmıısm ev ısını ben yapıcakmıs
ne olmuş? Aslında tabi yardımcı olsunda sen neyini dert ediyorsun onun ilgilenmemesi dışında
Benı kaale almıyo
Arıyorum ne var falan dıyo
onu yanlış yapıyor işte
Tek başına mı yaptın sadece sana ait bi çocuk mu sanki
Mesgulum ısım var arama bilmemne cok mutsuzum. ıs cıkısı aldı beni bes karıs surat bi sınır dedim noldu. maddı sorunları var. bana bu sekılde mı davranması gerekıyo peki
Kısacası benı cok uzuyo asırı. benı kaale bıle almıyo
ya haklısın sen sana bişey diyen yok kki tabiki ahıra bağlanan türde canlı formu gibi davranıyor
Yok kaldıramıyorum artık yani bes karıs surat çene valla sıkıldım evde en cok onun sesi cikiyo
sen ne kadar dolmuşsun ya yaz bana da içini dök
O zaman ac ismini
yaz
Vallahi çok hayırsız bir esmis biz eşinizin yüzü asık olsa güldürmek için çabalarken bütün yükün kadında olması çok acayip bir şey
Bısey dıyım mı telefonu bile ne var diye acıyo
Benı mesgul etme arama falan
Bole Bı insanla evli olmak istemiyorum onun derdi benı ilgilendirmez maddi sıkıntın da olablr bana bu sekılde davranamazsın
Tabi ki davranmaz ben bekarım eşim olsun diye dua ediyorum adam evli eşi var çocuğu var ama şükür etmiyor bu şekilde olmaz sizler bize Allah'ın emanetisiniz size karşı yumuşak ve güler yüzlü olmak lazım
11 yaşında çocuğun varsa 24 yaşında değilsin o zaman Sen
O cocuk kimin?
Senin çocuğun da değil mi sanki başkasının çocuğu
Kimin çocuğu olduğuna bağlı
Konuşun bu durumu
Yapmasaymis o zaman
Annesi degilmisin ki
Sen kaç yasındasın ki
Sorumsuzluk bu
kocan bencıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum inanılmaz yorucu görünse de çözümsüz değil 🧸 11 yaş artık ebeveynlerin iş bölümü yapması gereken harika bir dönem. Eşinle sakin bir zamanda oturup sorumlulukları net bir şekilde paylaşmalısın. Ödev kontrolü veya okul toplantıları gibi görevleri tamamen ona devrederek adım atabilirsin. Baba ve çocuk arasındaki bağı güçlendirmek de cabası olur 🎒 Unutma ki iki kişilik bir yolculukta yükü tek başına omuzlamak seni tüketir ✨ Çocuk büyütmek iki kişilik birtakım oyunudur, tek kale maç sürdürülemez! 🍼