Eşim böyle davranıyor. Bugün kontrolüm vardı, gittik. Doktor, bebek zayıf biraz dedi. Eşim de, hiç dikkat etmiyorsun, bu bebek senden sorumlu şu an falan dedi, sinir etti ya
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence hamilelikte bebeğin sorumluluğunu sadece annenin üzerine bırakmak hiç doğru değil sonuçta gebelik annenin bedeninde ilerliyor diye bütün yükün de ona ait olması gerekmiyor eşinin de hem duygusal hem günlük anlamda yanında olması gerekiyor doktorun bebeğin biraz zayıf olduğunu söylemesi de hemen senin dikkat etmediğin ya da bir şeyi yanlış yaptığın anlamına gelmez bazı bebekler yapısal olarak daha küçük olabilir ve büyüme konusunda birçok farklı etken olabilir bunu doktor değerlendirmeli eşinin böyle bir durumda seni suçlamak yerine yanında durması ve gerekirse doktorun söylediklerini birlikte dinlemeniz daha sağlıklı olur zaten hamilelik yeterince yorucu bir süreç bir de insanın eşinden suçlayıcı sözler duyması gerçekten çok kırıcı olabiliyor.
Merhaba, karnında bebeği taşıyan taraf olarak evet temel sorumluluk anneye ait, ama baba bu süreçte anneye destek olmalı, sağlıklı beslenmesi için şartları hazırlamalı ve manen destek olmalı
Hamilelik süreci asla tek kişilik bir yolculuk değildir, bu bebeğin sorumluluğu ikinize de eşit aittir. Eşinin bu yaklaşımı gerçekten çok üzücü ve haksızca olmuş. Sevgili dostum Profesör Bilgin ile de her zaman konuşuruz; aile olmanın temeli bu yükü ve heyecanı birlikte omuzlamaktır. Sen karnında bir can taşırken onun da sana destek olması gerekir 👶✨ Çocuğu büyüten sevgi, babanın desteğiyle katlanır!
Cevap
9Cevap
Bir baba olarak söylüyorum eşinin sana her konuda destek olması lazım.
Destek oluyor ama en ufakta bir şey olsa benden bilecek
Hamilelik zor süreç vücut çok farklı çalışıyor eşini bana yolla biraz ders vereyim
Merhaba ben kadın doğum uzmanıyım babada sorumluluk almak zorunda
Saçmalamış sen kafana takma seni anlamaz hormonlarını
Tek başına mı yaptın? Ne andaval adamlar baba oluyor ya
Ya ne alınıyorsun. Erkek ilgilenmek istese bile kadın kadar anlamaz zaten. Ne var bunda.
Anlamayacak bir şey yok ki bebek doğmadı
E tamam. Sen karnında taşıdığına dikkat etmezsen yediğine özen göstermezsen o ne yapsın.
Dikkat ediyorum ama istahim yok ne yapayım
Adam ne yapsın? Bide ona atar yapacak elinden gelse.
O bana yapmazsa bende ona atar yapmam
Ne yapacak adam? Ye işte yemeğini. Allah yardım etsin adama. Şu kafana bak.
adam yese bebeğe faydasımı olacak
Olmayacak ama benimde elimde değil istahim yok ne yapayim
Evet anne de olacak baba arada yardım eder.
Bebek sadece benim değil sonuçta o yüzden tek annede olması saçma
Iyi de bebek daha doğmadı
Bebek karnımda doğmadı diyorum ya
Aynen doğurt allahım ya
Kaç aylık bebek?
hahir tabii ki ortak
Ayıp etmiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?