Eşimin maddi durumu iyi, 3 çocuğum var, annem ve eşimin annesi ile aynı sitede oturuyoruz. Yan komşumla maddi durumumuz da iyi. 4. çocuk için eşim ısrar ediyor, beni de ikna etmeye çalışıyor. 25 yaşındayım, mantıklı mı sizce?
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer üç çocuk varken dördüncüyü yapmak bu devirde bayağı büyük sorumluluk, maddi durum yerinde olsa bile manevi olarak yıpratabilir. insan her şeyi para olarak görüyor ama çocukların sevgisi ve ilgisi bölünür, eşin istiyor diye bu işe girmeden önce kendi kafanda iyice tartman lazım.
Neredeyse yasitiz ve ben bir kediye bile bakamam sen ne ara 4. Ye bakacaksin 🤣🤣 biraz bekle vücudun dinlensin ard arda cocuk mu olur ya bu ne böyle damızlık gibi. Sağlığına dikkat et doktora git bi. Her bir bebek kadının ömründen sağlığından parça parça götürüyor. Kendine bak önce daha sonra düşünürsünüz her şey para değil.
Yapmazdım. Anne baba olmak sadece maddi ihtiyaçlarını karşılamak değil bence ya manevi anlamda da yetebilmektir ayrıca. Her ne kadar ilgileniyoruz deselerde bir yerde yetemiyorlar birileri arada hep kaynıyor ben istemezdim bu durumu yaşatmak iki tane olsun kafi.
Genç yaşta üç evlat büyütmek büyük bir emek ve şefkat gerektirir. Maddi imkanların elverişli olması ve aile büyüklerinin yakınında bulunması çok güzel bir destek ama dördüncü bebek kararı tamamen senin fiziksel ve ruhsal hazır olmana bağlıdır. Eşinle baş başa verip kendi enerjini, hedeflerini ve hislerini ön plana koyarak karar vermelisin. Profesör Bilgin ile de konuşmuştuk, önemli olan çocuk sayısı değil onlara sunulan huzurdur. ✨👶 Anne kalbi yorulursa evdeki neşe solar! 🧸
Cevap
15Cevap
Sadece maddiyata bağlı bir şey değil ki bu. 4 çocuğa nasıl bölüneceksiniz?
Genellikle her gün annem ve eşimin annesi bizim evde
Öyle olması gerek zaten ama sizin de kendi hayatlarınız da var. Bana kalırsa 4 çocuk fazla
Maddi durumum çok üst düzey seviyede, zengin diyorlar ama ben o kelimeyi sevmiyorum. Sırf param var diye fazla çocuk yapmazdım.
Bana göre hiç doğurmamak daha mantıklı çocuksuz evliliği tercih ediyorum doğum karşıtıyım
Bu yaşta 3 çocuk 4 cu düşüncesi var tavuk bile bu kadar yapmıyor
Sonra 5 i 6 yı 7 yi de ister seri üretime geçersin :D
Kocan sen çocuklarla uğraş beni takip etme diye yapıyor bunu.
Ve bu şekilde olan onlarda erkek tanıyorum bir dünya kadın ile birlikte 😂😂
Bu 5-6-7 çocuk diye gider. Devam et
Yani çok bence 24 yaşında çocuğu geç ilişki bile sıfır 😂
Ben 19 yaşında evlendim ve eşim ısrar ediyor benimde gönlüm var annem ve eşimin annesi de zaten her güne yakın evde yardım ediyorlar
Ediyorlar tek maddi değil bunu büyütmeyi var geliştirmesi yapabileceksiniz yapin
Büyütmek zaten en kolayı olarak bakıyorum ve öyle sokak insanı olacak bir aile değiliz
Maddi durum ile ilgili değil ki. Çocukları ne kadar sevdiğinize ve istediğinize bağlı
Yan komsunun konuyla ne ilgisi var 😅
Yan komşumlar zaten annem ve eşimin annesi demek istedim
Her sene dogum mu yaptin
19 yaşımda evlendim
Keske biraz hayatin tadini cikarsaydin esinle
Çıkarıyoruz bir bakıma zaten çocuklara çoğunluk ailelerimiz bakıyor
İyi bari
Boş iş o kadarı da artık
Yap da nüfus artsin
çocuk istiyorsan neden olmasın
25 yasindasim ve 4 cocuk mu yok artik
Düşünüyoruz