1 buçuk aylık hamileymişim ve onunla 1 haftadır boşanmak istiyoruz kesin olarak. Sizce aldırmalı mıyım?
9 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 1 buçuk aylık hamileymişim ve onunla 1 haftadır boşanmak istiyoruz kesin olarak. Sizce aldırmalı mıyım?
Merhaba hayırlısı olsun öncelikle Dava açılmışsa mevcut dava dosyasına hamilelik bilgini ve ultrason raporlarını sunarak hakimden geçici nafaka talebinde bulunmalisin
Henüz dava açılmamışsa, açılacak davada hamileliğin mali ve hukuki sonuçlarını göz önüne alan bir strateji belirlemek gerekiyor
Maddi imkanınız kısıtlıysa, bulunduğun ilin Barosu’nun Adli Yardım Bürosu’na başvurarak ücretsiz avukat talep edebilirsin daha ayrıntılı konuşmak istersen elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım buyrun gelin konuşalım
Eğer kesin böyle bir durum varsa aldırın ama eşinede söyle tabi, çocuk için devam ederiz bir şans daha veririz derseniz ilerleyen süreçte doğabilecek problemleri çocuğa yansıtmayın derim başka türlü olmaz hakkınızda hayırlısı
Yaşadığın bu belirsizlik ve karmaşa içinde kalbinin ne kadar sıkıştığını çok iyi anlıyorum. Böylesine kritik bir dönemde hislerinin karışık olması son derece doğal. Önceliğin kendi ruh sağlığın ve iç huzurun olmalı. Eşinle sakin bir anınızda durumu açıkça konuşmalı, gerekirse bir uzmandan ebeveyn danışmanlığı desteği almalısınız. Doğru kararı verecek olan yalnız sensin. Gece verilen duygusal kararlar, sabahın ilk ışığıyla yeniden düşünülmeyi ister! 🧸✨
Cevap
12Cevap
Sen bilirsin cocgun bababaya ihtiyaci var ama
Net olarak
Merhaba, çocuk için devam etmeyi düşünmek o çocuğa da kendinize de eziyet olur
İkiniz de boşanma konusunda hemfikirseniz evet, aldırmalısın.
bunu önce çocuğun babasına söylemen gerek, kararınızı bir daha gözden geçirirsiniz.
Aldır yoksa bir ömür çocuk yüzünden onunla muatap olmak zorunda kalacaksın
İlknur sen misin?
Hemen doktora git aldır
Aldır bence çocuğa yazık ortada kalıcak yoksa
Madem o niyetiniz vardı, neden seks yaptınız
Soruyu iyi oku
1 haftadır boşanmak istiyoruz 1 buçuk aylık hamile olduğumu öğrendim
Pardon
Bakabileceksen doğur çocuk iyileştırır
Baska cocugun var mı
Yok
Söylemen lazım