Kürtaj cinayet olsa da olmasa da çocuk engelli doğsa da doğmasa da destekliyorum erkek değil kadın taşıyor 9 ay karnında
28 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kürtaj cinayet olsa da olmasa da çocuk engelli doğsa da doğmasa da destekliyorum erkek değil kadın taşıyor 9 ay karnında
İlişkiye girmek hamile olup olmama olasılığının sorumluluğunu taşımak demektir ;ben pişman oldum, çocuğu yaptığım kişi istemiyor, vücudum bozulur, sorumluluk taşıyamam vs. gibi söylemler bahanenin ötesine geçmez. Kürtajın nasıl olduğunu bilenler buna nasıl vicdanı elverir diye sorulur, vücudunuzdan et parçalarının çıktığını düşünsenize , kendi isteğinizle bir de, tartışılır bir konu bana göre tecavüz dışındakiler cinayetten farksız
Merhaba, evet kürtaj kadının kararıdır, istemediği bir gebeliği sonlandırmak istemesi gayet de doğal, ancak kendi bedenini düşünen kadın korunur dikkat eder gebelik istemiyorsa,
Kürtaj, son derece hassas ve derin bir konu 🧸 Ebeveynlik yolculuğu büyük bir sorumluluk gerektirir. Her kadının hayat şartları, psikolojik hazır oluşu ve sağlık durumu birbirinden tamamen farklıdır. Bir anne olarak temennim her bebeğin sevgiyle karşılanması olsa da kadınların kendi bedenleri, sağlıkları ve gelecekleri hakkında en doğru kararı yine kendilerinin vereceğine inanıyorum ✨ Şefkatle alınan her karara saygı duymak gerekir 👶 Çocuklu evde düzen, pamuk şekerinin erimesi gibidir!
Cevap
7Cevap
Evet iş işten geçmeden yapılmalı 10 haftaya kadar yasal diye bilmekteyim. Hiç doğurmamak en mantıklısı. Sonuna kadar doğum karşıtlığı.
tecavuze ugramis biri ya da kocasi korunmak istemeyen biri
Bide yasak aşk ya da sevgilisi kandırıyor hadi ona tamam da içine neden izin veriyorsun ki ya
tecavuze ugramis biri
Kürtaj cinayettir. Bende kendi oğlumu öldüreyim benim oğlum benim kararım diyeyim.
kadin doguruyor senmi doğuruyon kadin istemiyorsa pasa pasa tamam dicen
Pasa pasa baban desin ben demem
sen bu mantikla kari bulamazsin zaten boş ver
Yaşadığın ve nefes aldığın her bir saniye kadar manitalarımla zaman geçirmişim sen ne anlatıyorsun haufashf
manitalarinla kavrami ne kanka low iq 10 yasindaki bi cocukla ayni cümleyi yazmayi nasil basarabilirsin ki bilime gore regl olacagimiz zaman kan akisimiz regl kanina uyum sağlar yorumunu okudugumda damarlarimdaki kan cekildi evren senin gibi bir insaja sahip olacagini bilswydi muhtemelen big bang patlamasini olustururken insan yapabilecek her hucreyi tek tek beyaz delikler ile dışarı atardi kara delik seni görseydi icine cekmekren korkar beyaz delige donusurdu hani oyle bi garip kavram kullanmissin ki sıradan bir ergen mastürbasyon yaparken senin yorumunu görse pipisi büzülürdü insanlar birşeyi soylerken 2&3 kere dusunue uygunmu diye muhtemelen beynindeki hücreler bu adama siki tut desek * tutar dedigi icin senin gibi biriyle ugrasmak istemwyip sadece izliyodur
Aferin laf sokmayı öğrenmişsin. Öğrenemediğin şey bunlar senin gibi ergenlerin zoruna giden laflar. Manitalar. Burada beynin olmadığı için anlamadığın şeyi açıklayayım. B, r den fazla kız arkadaşım olduya bu süre içerisinde bundan bahsediliyor. Babanın anneni aldattığı gibi aynı anada 2 kız arkadaşım hiç olmadı. Yine de şu yukarıda yazmış olduğun o ergence cümleyi skime * sürüp gülmüyorum bile şimdi ananın * geri donebilirsin.
manitalarimla zaman gecirmisim derken kac tane manitanla ayni anda ya da farkli zamnlarda vakit geçirdiğini soylemiyosan beni ilgilendirmez kanka gulmen icin yaptigim bi yorum degildi 3 cm skne suremezsin kanka yorumum sknden uzundur zaten
Güzelim 19 yaşındasın ve bu süreyi orada belirttim zaten. zenin zekasızlığın her yorumda kendine reset atıyorsa bu benim sorunum dğeil. Zaman belirtmemişsin diyorsun ve zaman belirttiğim bir önceki yorumda zaten yazıyor. Anlıyorum ama o kdr slksın ve kendini insanlara kanılamaya çalısıyorsun ki şu an lafların altında kalmama bilinciyle yırtınıyorsun. Gerek yok. Benimle aynı klasmanda dğeilsin. Kimle konustuğunu bile bilmiyorsun en ufak bir fikrin bile yok. Zihninin ne kdr karanlık ve sorunun ahmakça olduğunu su yazısmalarda ki seviye uslup ve amcklığını göz önüne alarak yorumlayabilirsin. Ha ama bunu yapabilecek kadar kendini geliştirmiş olsaydın zaten bu şekilde hiç konusmazdık dğeil mi? 3-5-10 ne dark eder. Hayatınızda yrk bile görmeden kendi acizliğinle benim zoruma gideceğini düşünerek boyut vermende ne gerçeği yansıtıyor ne bişey. Sadece laf soylemek için gtunden salladığın kelimeler ve cümlelerle ufacık beyinin nasıl kandırdığını gözler önüne seriyor. Ne diycem hiç gerek yok. Cahilliğine verdim ben. İşine bak.
isime bakmiyom kanka ya ben zamni belirtmeden onceki yorumundan bahsettim onu anlamayacak kadar cinsellik dusunuyosyn muhtemelen yrk gormek senin icin bir basari herhalde kanka iliskide cinselligi zorunlu olarak goruyorshndur sen simdi gotumden salladigim bir adet kelime bul bu tartışmayı devam ettirmeyecegim uslubuma laf edip * goz alarak demisisn senin uslubun mükemmel ya kanka lafinin altinda kalmak istemiyorum zaten herhangi bir tartışmada kimse lafin altinda kalmak istemez inan bana sende lafimin altinda kalmak istemiyosan bu tartismayi devam ettirmezdin
Yok kanka diyorum ya kimle konustuğunu bile bilmiyorsun. Ben gerçeklerden bahsediyorum. Yularıda yazmıs olduğum bir cümlenin bile yanlış olmadığını onlarca kişi biliyor bu siteden bile. Senin gibi sırf altta kalmamak için konusmuyorum. Ki sen boyle yaptığını zaten kabul ediyorsun. İnan bana 12 senedir sitedeyim senin altında kalmama çabam yok. Çünkü zaten çok üstündeyim. Bunu eziklemek için soylemiyorum haaa. Yaş yaşanmışlıklar sebebiyle. Şu hayatta benim gibi bir erkekle hayatın boyunca tanışmayacaksın. Tanıştığın herkes senden seks isteyecek seni kullanacak. Ehhh bunu bildiğin için zaten bütün erkeklerle aynı olduğumu düşündüğünden benim cinsellik delisi birisi olduğumu düşünüyorsun. Zerre de alakası yok. Uzatmanında mantığı yok. Ben uslubumu karşımdaki kişinin seviyesine göre belirlerim. Siyasilerle resmi yazışmalar da yapıyorum. Orspu evladı berkeyle her türlü muhabbetide. Buna tecrübe denir.
ksde bilmem kac yil olman tecbure mu kanka bende yillardir mc oynuyorum tecbureli biriyimdir felsefesi yapayim mi sana ya kimle konustugum beni ilgilendirmez konuda haklı olup olmaman ilgilendirir amacim erkeklerle tanismak mi sence ya ben ksyi sirf biriyle sevismek icin kullanmıyorum biriyle sevissem erkekle mi sevisirim sence iki uc yorumumdan yonelimimi belirlemis oglunun tacizci mi gay mi olmasini isterdin sorusuna tacizci diyen biriyle konusuyorumdur muhtemelen benim gibi birinin altinda kalmanin mantigi yok diyorsan devam ettirme mesela naparsin mesela lol oynuyorum karsima gelme gracias mi çekerim dersin aqq
Senin okuduğunu anlama sorunun var. Yok yok senin sorunun her yorumu yeni baştan ele alıp bir onceki yorumları yok sayman. Yazısmaları baştan aşağı okuduğunda anlarsın. Ben yine de bilale anlatır gibi anlatıyım. Altta kalma derdim yok yazdıklarım gerçek zaten bunu da bu sitede onlarca beni tanıyan insan biliyor. Sitede 12 senedir varım zaten dememin sebebi de bu. Bunu anlamayıp bir sürü saçmalamışsın zaten. Kiminle konustuğun umrunda değil tabi zaten soyledin altta kalmamak amacın... İyi günlerin olsun.
kanka sitede kac yil kalmani napayim aman tanrim bu benim buyugum elini opeyim mi demem gerekiyo marasliyim dondurmalasirim falan olayi misin sen
Kanka 37 yaşındayım 3 ülkede yaşadımTÜrkiye hariç en az 150 şehir gezidm. 6-7 dil biliyorum Türki diller hariç maliye mezunuyum üst düzey yoneticilik yaptım. Uluslar arası şirketlerde gorev aldım. Ne istiyorsun ya takıldın hala 12 yıl sitedeyim dememe. Sanki bu yüzden senden tfazla tecrübem var demişim gibi tkaıldın bu lafa.
OGLUM BEN SENİN İSİNİ NE YAPAYOM BENDE SU KADAR KİTAP OKUDUM SU İSLERE YONELİYORUM DİYE HAYATİMİ Mİ ANKATAYOM AMACİM BİLGİLERİNİ OGRENMEK DEĞİL İKİ KSİİ AYNİ DUZEYDE TARTİSABİLİYİSA İKİSİNİN DE TECRUBE AYNUDİR
O zaman neden okula gidip öğretmenlerine bunu soylemiyorsun genç cahil?
Okulda elin kolun arkanda koyun gibi dinleyeceksin ders çalısıp o aynı olduğunu iddia ettiğin hocadan dersi geçmek isteyeceksin. Sonra işe girip aylık 50-100-150 bine insanların seni darlamasına paşa paşa seyirci kalıp ay soun eline geçen o parayla mutluluk numarası yapacaksın. Gerçeklikten kopmuyorsun. Ama istediğin kadar red edebilirsin kendini kandırmaktan başka hiç bir işe yaramaz. Bak bu da tecrübe.
ksde 12 yil gecirmis biri boyle bir arguman nasil kullanabilir anlamıyorum ksde her turden soru var kurtaj hakkinda da var ben fikirlerinizi merak edip tartışıyorum niye ogretmenimle tartisayim ogretmenimi nerden cikardin ben seninle tartışıyorum amacin yasin büyük oldugu icin ustunluk gostermekten baska bisey degil
İstediğin gibi konuları inatla anlamayabilirsin zkimde değil. Şimdi sana ilk 4yorumlaşmamızı atacağım bak bakalım kim kime üstünlük tasşıyor
Kürtaj cinayettir. Bende kendi oğlumu öldüreyim benim oğlum benim kararım diyeyim.
18
Yorumla
psychoparadıse
Yorumla
celalettincalilik
celalettincalilik
2 gü
kadin doguruyor senmi doğuruyon kadin istemiyorsa pasa pasa tamam dicen
Yorumla
psychoparadıse
psychoparadıse
2 gü
Pasa pasa baban desin ben demem
Yorumla
celalettincalilik
celalettincalilik
50 dk
sen bu mantikla kari bulamazsin zaten boş ver
Cidden beyin yok sende engellemiycem son cümlelerini yaz sonra gidip cahilliğinde boğul.
KANKA BANA VERDİGİN HAYAT TECRÜBESİNİ OLAMYAN * BİLE TAKMADİM AMACİM HAYAT TECBURESİ ALMAK DEĞİL KURTAJ HAKKİNDA TARTİSMAK
ya kaşarı o zaman sen karı bulamazsın yok paşşa paşaa kabul ediceksin demiyceksin. Bunları soyluyorsan şimdi bana caz yapmıycaksın. ya hayatımda görmediğim gizlisine kendimi kanıtlayacakmısım. O kadar beyin yok.
pasa pasa baban desin ne kanka ilk yorumumuzda sana birsey bile dememe ragmen babami olaya kattin bence uslubumu bozdum
Sensordun bende cinayet deidm slk daha ne uzatıyorsun saldırıyorsun paşa paşa kabul etcennnn sen karı bulamaan. Ulan hayatımdaki en çirkin diyebileceğin kadının ynaından geçemezsin neyin bıdı bıdısı bu?
KANITLAMAK İSTEMİYOSAN CEVAP VERME KANKİ LÜTFEN KANİTLA YA🤣🤣🤣 LUTFEN KANİTLA AY SENİN İCİN YALVARİYORUM PLS KANİTLA GELMİSSİN HAYAT TECRUBESİ ANLATİYOSUN LAN KURTAJ KONUSUYORUZ HAYAT TECRUBESİ NİYE VERİYORSUN
Babna da erkek ya senin o yüzden baban desin diyorum. Sen olayı gtünden anlıyorsan bu beni ilgilendirmez. Cidden senin yorumlar arasında bağlantı kuramama sorunun var. Sanki her yorumu sıfırdan yeni bir konu başlatıyormusuz gibi algılıyorsun.
KANKA YUZUMU BİLE GÖRMEMİŞSİN HAYATİMDA GORMEİDGİM GİZLİYE KENDİMİ KANİTLAYACAGİM DİYOSUN EN CİRKİN DİYEBİLECEGİM KADİNİN YANİNDAJ GECEMEZMİSİM YAZDİGİN YORUMLARLA KENDİ FİKİRLERİNİ YOK EDİYORSUN GUZELLİK KONU DEĞİL Kİ KANKA SEN KURTAJİ HAYAT TECRUBESİNE KOYUP ONUDA GUZELLİGE KATAN BİRİSİN HAYATIMDA GORDUGUM EN BOS ARGUMAN
KANKA ZATEN SIFIRDAN KONU BASLATİYORSUN KURTAJ KONUSUYORUZ HAYATİNİ ANLATİYORSUN BİR ANDA BENİM GÜZELLİĞİMİ ORTAYA KATİYORSUN BENİM BABAMİ DİYE ORTAYA KATİYOSUN BEN SENİN AİLENİ ORTAYA KATİYOR MUYUM O ZAMAN NASİL OLSA SENİN İCİN AİLE ONEMLİ DEGİL YA KANKA ANNEN 10-20 TANE TECAVUZDEN COCUK DOGURSUN BABANDA cocugumuz olsun hepsi bb DESİN
YOrum yapmıyorum. roral 50 satır olan bir konusma arasında bile bağ kurabilecek bir yeteneğin olmadığı için soylediğin her şey boşa düşüyor. Hayır bunu çaıklayınca da algılamıyorsun. Boşa zaman tüketmeyeceğim. Kurtaj cinayettir senin kabul edip etmemen benim skmde değil. Sordun bende cevap verdim. bu sana göredir değildir çokta skmde.
umrumda olmasaydi 24+ yorum olmazdi kanka JHTGAJGJGHKAJVGHAEQ YAZDİGİN YORUMLARLA KENDİNİ DUSURMEN OYLE Bİ KOMİK Kİ
Sana oyle geliyor. Şu yorumları 10 arkadaşına okut senle tşak geçecektir.
37 yasinda 19 yasinda olan biriyle bire argumansiz tartisan arkadaslarim yok kusura bakma kanka
* takmıyorum diyorsun 24+ yorum var su tartismada nasil skne takmiyorsun kanka acikla sunu
19 yaşındakinin beyni olmadığı için oyle inanıyor kanka. 24 + yorumun 3 ü sorunun cevabı. Kalanları beyinsizliğin ve yalnıs anladığın şeyleri düzeltmekle alakalı. Skmde olmayan soruna verdiğim cevaı beeğenip beğenmemen. Bak çok ciddi soyluyorum son zamanlarda tanıstığım zekası en düşük kişisin.
kanka cisimi yaparken yorumunu okuyorum asiri bos konustun ksde daha fazla vakit gexiresim gelmedi bb
Kanka diğer yorumlarda gördüğün şeyleri gelip burada örnek vermişsin. Ulan ben yermiyim. lol falan filan sajkfbashj kendini tatmin ettiysen görüşürüz.
Bebeğin kalbi atmiyosa cinayet olmaz bence. Belli bi zaman şartı vardı sanırım. Avrupa'da da böyle yapılıyor
Kürtaja karşı değilim bakamayacağın çocuğu dünyaya getirmek saçmalık
Kesinlikle kadının kendi bedeni kendi kararlarını cinayet falan değil
çok deirn konu
Sonuna kadar destekliyorum
Kac yasindasin ki yaptin mi
seni ilgilendirir mi benim kisisel bilgilerim
Cinayet ln
senmi 9 ay tasiyon suscan karin istiyosa tamam istemiyosa yine tamam dicen
Aynen günahı ona :)
Kürtaja tam destek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?