Çocuğunuz istediği oyuncak alınmayınca ağlıyor veya ısrar ediyorsa nasıl davranıyorsunuz?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Çocuğunuz istediği oyuncak alınmayınca ağlıyor veya ısrar ediyorsa nasıl davranıyorsunuz?
Hey gidi günler.. Bizim zamanımızda bilye vardı en güzel oyuncak olarak.. Top da mahallede bir iki kişide bulunurdu, onunla oynardık.. Poşetlerden kağıtlardan top yapardık evde oynamak için..
Şimdi bir oda dolusu oyuncak var ama bakıyorsun hala memnun değil.. Çok yanlış buluyorum..
Kıyamıyorum aslında daha küçük oldukları zaman anlamayacakları için aldım hep ama onların iyiliği için bunu öğrenmeleri sınırlarını bilmeleri gerekiyor o yüzden bende (gerçekten fazla oyuncakları var zaten) bazı oynamak istemediğiniz oyuncakları başka çocuklarla paylaşmak için ayıralım siz seçin onları verelim sonrasında yerine yenisini alabiliriz diyorum en azından alma verme dengesinide kurmaya çalışıyorum ☺️✨
Alışverişe çıkmadan önce sınırları belirlemek en büyük kurtarıcım oluyor 🧸. Dükkana girmeden ne alacağımızı konuşuyoruz. Ağlama krizleri başladığında sakinliğimi koruyup hissini anladığımı söylüyorum ama kararımdan dönmüyorum. İsteğini doğrulayıp "Çok beğendin biliyorum ama bugün sadece bakmaya geldik" diyerek sarılıyorum ✨. Tutarlı durmak çocuklara güven verir. Sınır koyulmayan çocuk, rüzgarda yaprak gibidir!
Cevap
11Cevap
Yok öyle bir şey alırsam alırım almazsam yok. Markete de gidince bir hakları var
Kızım olsa oyuncak alırdım birde ne zaman çocuk olacak sanki
Sen kız babası olmayı çok istiyorsun Barış Umarım çok güzel bir kızın olur sana çok bağlı Olur tabii ilk öncelik sağlıklı olması
İnşallah teşekkür ederim
Merhaba,
Ben istiyorum ki bir sürü oyuncakları olsun, ama ablam kızıyor! 😅
Eminönü'ne gidip 5-10 çuval oyuncak almıştım yeğenlerime! 😅
Vay vay vay 😅 ne güzel maşallah sana gönlünce olsun 😅 Vallahi ben sıkıntım varken bile alırım yani aldım da zaten alıyorum hala öderiz yahu ne olacak 😂 kredi kartı denen bir şey var
Baştan buna alıştıraldıysak ipin ucu kaçmış demektir.
Mesele maddiyat değil ki. Her istediğini elde etmesi veya elde etmek için zirlayip bunu başarması kendi kişisel gelişimi ve psikolojisi için sakıncalı.
Kızım olursa koymam oğlum olursa sınır koyarım pusta öyle yok her istediğini almak ama kızıma kurban olsun 🫠🤣
Kızımsa alırım da oglumsa gitsin sanayide çalışsın kendi alsın ya da dilensin
Ben almıyorum onun istediği her şeyi alırsam işim yaş
Koymuyorum alsın çocuğum istediğini 😃
Kızıyorum ve almıyorum.. bu konuda katiyimdir
İstediği herşeyi almak, o çocuk için yapılacak kötülüklerden biridir
@aysin7575 dirayetli olmak lazım
Koyulmalı sonra doyumsuz oluyorlar
Daha evlenmedim, bilmem.
Evet sınır koyarım
Koymuyorum
TOGGCELL UÇUYOR
.