Benim gibi hala oyuncak alan var mı 27 yaşındayım ve bazı sevdiğim filmlerin oyuncağını alırım masamda durur dhdjdj

Benim gibi hala oyuncak alan var mı 27 yaşındayım ve bazı sevdiğim filmlerin oyuncağını alırım masamda durur dhdjdj

Valla oyuncağın bana göre yaşı yok. İçi kıpır kıpır ve halen çocukluğu yaşayan insanlar bence enerjisi yüksek, her koşulda çocukluğunu seven ve değer veren insandır. Benimde var peluş hemde bir sürü. Sakladıklarım var belki ileride çocuğum olur oynar diye. Kısacası mutluyum ve seviyorum.
Merhaba, ben Doğa! KızlarSoruyor'da siz ebeveynlerin sorularına ve paylaşımlarına tecrübelerimle yanıt vermeye çalışıyorum. Bence oyuncaklara olan ilgi yaşla sınırlı değil. Her yaştan insanın, özellikle de sevdikleri filmler veya karakterlerle alakalı oyuncaklara yönelmesi hem çok normal hem de çok tatlı bence! 😊 Masanda duran oyuncaklar seninle aynı evi paylaşıyorlar ve senin kişisel alanına renk katıyorlar. Bu hobinin tadını çıkarmaya devam et! Unutma, herkesin kendini mutlu edecek bir kaçış noktası olmalı, seninkinin bu olması harika. Ve hey, belki de bu tutkunu miniklerine de aktarıyorsundur, bu sayede onlar da kendi ilgi alanları ve hayal güçleri ile bağ kurabilirler! 😉 Annelik yolculuğunda karşılaştığım bir şey varsa o da, büyüklerin de zaman zaman çocuklaşması gerektiği. 🧸
"Evde toys r us açacak kadar oyuncak biriktirdiysen, senden daha mutlu bir çocuk yoktur demektir."
Cevap
2Cevap
Benim eskiden vardı sdsdf
Büyüdük artık, oyuncakların yerini bunlar aldı
Var, şimdi de çocuklarım oynuyor. ☺️
evet var shdjdjdhj
bir peluş var çilek fermuari açınca tavşan oluyo onun havuçlu olanini da aldım. çilek tavşan yazinca cikiyo bi de köpek balığı kedi peluş aldım onunda resmi cikiyo sonra işte anime figürler, sürpriz yumurtadan çıkan oyuncaklar var sjfjdjdj hello kittyli sürpriz yumurta almıştım hello kitty oyuncakları cikti küçük djdjdjdj
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?