Kişilik & Karakter Oyuncağınız var mı? Damarattiz_ Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Çocukken oynadığınız oyuncağınız atmaya kıyamayıp 'ta sakladığınız oyuncağınız var mı? ME : CEM YILMAZ ROBOTU Oyuncağınız var mı? Cevapla Çocuk Soruları Oyun Soruları Oyuncak Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı. Oyuncağım yok 0 1 Yorumla Damarattiz_ +1 yıl Neden yok knk
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Var evet saklarım dolapta hatıra hepsi. Peluş hayvanlar, bebekler... 1 0 Yorumla
Haremsii Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Ne saklicam ya ztn canım o canım bide saklı ama mi 0 3 Yorumla Damarattiz_ +1 yıl Nasıl knk anlamadım Yorumla Haremsii +1 yıl Çocukken yaptığım hersey canım geliyor oyuzden ne saklicam dedim Yorumla Damarattiz_ +1 yıl Anladım knk 😊 Yorumla
betül5252 Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Vardı ama annem atmış 1 1 Yorumla Damarattiz_ +1 yıl Neden Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Oyuncağım yok
Neden yok knk
Var evet saklarım dolapta hatıra hepsi. Peluş hayvanlar, bebekler...
Ne saklicam ya ztn canım o canım bide saklı ama mi
Nasıl knk anlamadım
Çocukken yaptığım hersey canım geliyor oyuzden ne saklicam dedim
Anladım knk 😊
Kinder yumurtadan çıkanlar var 😄
Vardı ama annem atmış
Neden
30 yıllık oyuncağım var
Var.
var abi
Action man
Hiç yok