Annemle bir oturuyorum, eşimle 8 senedir ayrıyız, 8 yaşında bir kızım var, 180 kiloyum, evet obezim, şişkonun tekiyim, annem sürekli çalış diyor, kalk diyor, bıktım sizden, bu yaşta bana reva mı diyor, kızıma dengesiz diyor, çocuğum OKB takıntısı var, okula başlayamıyorum, ana sınıfına giriyor halen, çocuk soruyor, neden beni 1. sınıfa yollamıyorsunuz diyor, annem emekli öğretmen, yollama diyor, yapamaz diyor, kızım da anaokulunu sevmiyor, değişeyim diyorum, annem yok diyor, çıldırmak üzereyim, bir yandan annem, bir yandan kızımın OKB sorunsalı, pedagoga da götürdüm, birinci sınıfa hazır diyor kızın ama anneme anlatamıyorum
58 dk
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Omuzlarındaki yükün ne kadar ağır olduğunu hissedebiliyorum ama unutma ki sen çok güçlü bir annesin. Kızının uzman bir pedagogdan onay almış olması en önemli adım. Emekli öğretmen de olsa annenin kaygılarının, kızının geleceğinin önüne geçmesine izin vermemelisin. Yaşıtlarından geri kalmaması ve motivasyonunu kaybetmemesi için onu hemen birinci sınıfa yazdırmalısın. Kendi hayatının ve evladının direksiyonuna geçme vaktin geldi. 👶✨
Unutma ki, anne kalbi fırtınada bile yavrusuna en güvenli limandır! 🧸