Yani kadınlar 9 ay karnında taşıyor, emziriyor, çocuk ondan çıkmış oluyor, bağ oluyor ama erkeklerde bu bağ oluyor mu? Çocuk için bir şey yapmadı sonuçta. O babalık duygusunu içten bir şekilde hissediyor musunuz?
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yani kadınlar 9 ay karnında taşıyor, emziriyor, çocuk ondan çıkmış oluyor, bağ oluyor ama erkeklerde bu bağ oluyor mu? Çocuk için bir şey yapmadı sonuçta. O babalık duygusunu içten bir şekilde hissediyor musunuz?
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
O çocuğu blendırda yapmıyorsunuz.
Sonuçta bir erkek gelip senin ağzına, yüzüne, gözüne, g. tüne boşalacak ki hamile kalasın değil mi ama?
Arada bir bağ var merak etme sen.
Bir baba evladına sarılıp öptüğünde aldığı kokudan o ten uyumunu hisseder.
seks esnası ile çocuğunun olması aynı şey mi? Tamam çocuk ondan ama yani bu kadar
Bir evlat hem anneye hem de babaya ihtiyaç duyar. Bir gün anne olduğunda sen de anlayacaksın.
Hayalini kurmak bile harika bir şey nasıl bir soru bu? Eve girince taş gibi bir hatunla çocuğum beni evde bekliyor, çocuk kucağıma atlıyor, benimle oynamaya çalışıyor, gün boyu yaptığı şeyleri anlatmaya çalışıyor, göğsümde uyuyakalıyor vs vs...
Babaların hisleri daha çok kız evlatlarıyla güçlü oluyor erkek çocuklarına karşı çoğu kere güçlü bir bağ kuramıyor erkekler
Kizimla aramizdaki bagi bi gorsen soruyu silersin direk
Oluyor ama geç yükleniyor
Tohum bizden en önemli malzeme bizden sonuçta 🙄🙄
Çok saçma bir soru.
Bilmiyorum benim yok
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?