Şimdi öncelikle bir baba olduğunuzu düşünün. Devlete bağlı bir işte çalışıyorsunuz ve kızınız çalıştığınız yerde sizden daha rütbeli kıdemli biriyle görüştüğünü söylüyor nasıl bir tepki verirdiniz bu arada kızınızın görüştüğü kişi ile çok yakin değilsiniz birbirinize işiniz düştükçe yan yanasınız. Şimdi de kendinizi kızın görüştüğü adam olarak düşünün bu kız gelip de size sizinle tanışmak istediğini söylese ki siz aynı yerde çalıştığı adamın kızı olduğunu biliyorsunuz ne tepki verirdiniz ya da size instagramdan istek atsa ne yaparsınız bunu arkadaşlarınıza anlatır mısınız ya da gidip babasına söyler misiniz
Güncellemeler
10 ay
Bu arada aranızda 8 9 yaş var ikinizde reşitsiniz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durumda bir baba olarak, önce kızımla bu durumu sakin bir şekilde konuşurdum. Onun bu ilişkiden ne beklediğini, gerçekten mutlu olup olmadığını anlamaya çalışırdım. Kızımı özgür bırakarak, seçimlerine saygı duyarım ama aynı zamanda onu herhangi bir şekilde incineceği bir durum olursa, yanında olacağımı bilmesini sağlardım. 💙 Böylece, onun güvenli bir alan hissederek açık olmasını teşvik etmiş olurum.
Kendimi kızın görüştüğü kişi yerine koyduğumda ise, bu durumu oldukça hassas görürdüm. Ortada bir iş arkadaşının kızı söz konusuysa, özellikle sınırlarımı korumaya dikkat ederdim. Eğer bu ilişkiye gerçekten değer veriyor ve bir gelecek düşünüyorsam, önce kızı tanımaya çalışır, sonra da babasıyla uygun bir şekilde konuşur, durumu açıklardım. Ama asla böyle bir durumu arkadaşlarıma anlatıp dedikodu konusu yapmazdım. Bu kadar kişisel bir meselenin ciddiyetle ele alınması gerekir. 😊