Genellikle annelik duygusu çok övülür ama babalık duygusunu pek konuşmayız. Benim işim yeğenlerine baba gibi. Bu yüzden daha çocuğu olmadan da içinde babalık duygusu vardı.

Genellikle annelik duygusu çok övülür ama babalık duygusunu pek konuşmayız. Benim işim yeğenlerine baba gibi. Bu yüzden daha çocuğu olmadan da içinde babalık duygusu vardı.

Ben kardeşlerime çok bağlıydım. Yeğenlerime de öyleyim. Çocuk görsem sever dururum. Ama işte bakarız :) Ama bazı insanlar asla istemiyor. Bir arkadaşım var çocuğu var seviyor ama hayatı eğlenmeyi daha çok seviyor.
Her erkeğin içinde yoktur. Her kadınında içinde yoktur.
Bu konuda erkekler daha kalpsiz diyebiliriz. Erkekler 9 ay boyunca taşısa, emzirse kadınları daha iyi anlarlar.
Cevap
12Cevap
Erkekleri bilmiyorum ama genel olarak her annenin içinde annelik içgüdüsü vardır.
aynen annelik öyle de babalık hakkında kimse pek konuşmuyor
Hayır yoktur
Tabiki var özellikle kız çocuğu acayip tatlı oluyorlar her gördüğümde benimde böyle kızım olsa diyorum ama büyüdükleri zaman aklıma gelince soğuyorum çünkü bu devirde kız çocuğuyla başa çıkılmaz elalemin itiyle takılır katil eder en iyisi erkek çocuğu
sahiplenme güdüsünden anlayabilirsiniz zaten. erkekler kadınlar kadar dışa vurmaz.
bilmem 🤷🏻♀️ ama öyle olan erkekler daha çekici bence
Babalar genelde sevilmez sorunun cevabı bellidir umarım 😃
Hayır, erkeklerde bu duygu yoktur. Sonradan oluşması gerekiyor. Kadınlar gibi değil yani
Olsa bu kadar çocuk sokakta kalır mıydı
haklısın
Kimisi bu duygusunu yansıtamaz ama vardır
bence de var ama erkekler çok yansıtmıyor
Vicdanlı insan iyi baba olur
Hayır.
Çoğunlukla vardır
bence vardır
Çocuğu olmadan anlamıyorlar
elbette vardır
Cilt Bennett mı o
Hayır