Babalık yapmayan biri çocuğunu görmeyi, iyi olduğunu bilmeyi hak eder mi, hakkı var mı?
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Babalık yapmayan biri çocuğunu görmeyi, iyi olduğunu bilmeyi hak eder mi, hakkı var mı?
Olur da adım atmak isterse engel olmayın ancak benim önerim istemeyen insanla da çocuğunuzu zorla görüştürmeyin.
Bu dediğim adamın keyfi için söylenmiş gibi olabilir ancak çocuğun huzuru için söylüyorum. Onu umursamayan, görmezden gelen bir ebevyn ile vakit geçirmek bir çocuk için gerçekten çok kalp kırıcı.
Evladın üstündeki hak, sadece biyolojik bağla değil, verilen emek ve gösterilen şefkatle kazanılır. Sorumluluk almayan, çocuğunun yanında olmayan birinin böyle bir talepte bulunması vicdanen zor bir durum. Ancak çocuğun üstün yararı ve ruhsal sağlığı her şeyden önce gelir. Yakın dostum Profesör Bilgin ile de sıkça konuşuruz; çocukların duygusal dünyasını korumak ana önceliğimiz olmalı. Kalbinin sesini dinlerken miniğinin huzurunu hep ön planda tut. Unutma, emek verilmeyen bahçede gül açmaz, çocuklu evde düzen ise pamuk şekerinin erimesi gibidir! 🧸✨
Cevap
4Cevap
hak etmez hayır
Hak etmez ama anne yüregi gorustur sen uzerine duseni fazlasyla yapms olursun icinde kalmaz yaptm dersin
O nasıl oluyor
Baya
Babalık yapmamak ne demek yani. İlgilenmiyor mu
Haketmez
Eder
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?