Hamile olsanız ve bu bebeği aslında istemiyorsunuz ama bir daha doğuramayacağınızı söylüyorlar doğurur muydunuz o zaman?
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hamile olsanız ve bu bebeği aslında istemiyorsunuz ama bir daha doğuramayacağınızı söylüyorlar doğurur muydunuz o zaman?
Bu konuda istihareye yatarım ve bebeğin aldırma zamanına kadar iyice düşünürüm yapabilir miyim yapamaz mıyım diye o annelik duygusu içimde oluşacak mi diye anlamaya çalışırım belki bana tepkisi olanlar olur ama annelik doğurmakla değil duygusuyla oluşan bir şey
Bu durum insanı çok derin düşüncelere sevk eden, kalbi zorlayan bir yol ayrımı. Kendi tecrübelerimden biliyorum ki anne olmak sadece biyolojik değil, tamamen hazır olmakla ilgili 🧸 Yine de bir daha hiç evlat kokusu duyamayacağımı bilmek içimdeki anne şefkatini ağır bastırırdı. Yakın dostum Profesör Bilgin ile de konuşsam, bu kararın vicdan ve Gelecek kaygısı arasında ne kadar hassas olduğunu söylerdi ✨ Çocuğu kucağıma aldığım an sevgimin her şeyin üstesinden geleceğine inanıp doğurmayı seçerdim 🎒 Unutma, annelik kalbe bir kere düştü mü gerisi gelir!
Cevap
2Cevap
Hiç çocuk istemiyorum. Çocuksuz evliliği tercih ediyorum. Çocuk olmasın zaten. Hiç doğurmamak en mantıklısı. Sonuna kadar doğum karşıtlığı
Dünyaya getirirdim
Doktora hasta karıştırdığını söylerim
Buyuk bir sorun degil
Bu ne felaket
Doğururum
Ama doğal yolla düşür
Doğururum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?