Anne bir şey olur mu anne ben mi karar vereyim söylemeyeyim değil mi diyor sürekli soru sorması normal mi 7 yaşında
6 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Anne bir şey olur mu anne ben mi karar vereyim söylemeyeyim değil mi diyor sürekli soru sorması normal mi 7 yaşında
Otizm ile alakalı bir şeyler olabilir. Takıntılık seviyesinde mi soruyor? Hal hareket tavırlarında minicikte olsa sana ilginç gelen şeyler var mı?
Her dakika soruyor takıntılı bence çünkü aradan 5 dk geçmiyor
Bence bir çocuk gelişim doktoruna gitmeli. Otizm de boyle başlar.
Otizim değil götürdüm pedegoga halen gidiyoruz sadece obsesiflik var
Heee anladım. İyi oyleyse çocuk işte meraklı :D
Yedi yaşındaki evladının bu meraklı halleri son derece doğal ve sağlıklı bir gelişim belirtisidir 🎒 Çocuklar bu dönemde hem dünyayı anlamaya çalışır hem de verdikleri kararlarda senin güvenli limanına sığınmak isterler. Benim büyük çocuk da ilkokula başladığında benzer şekilde her detayı bana onaylatmak istiyordu ✨ Bu durum özgüveninin geliştiğini ve sana çok güvendiğini gösterir. Sabırla yanıtlayıp bazen kararları ona bırakarak yönlendirebilirsin 🧸 Soru soran çocuk, öğrenen çocuktur!
Cevap
4Cevap
Çocuk yani tabikide normal merak ve öğrenme aşamasında sen ver çocuğu bize biz bakarız yaww sorduğunda bak.
sormazsa öğrenemez kolay değil her şeyi detayıyla sorar
Merak etmesi normal ama aşırı ise obsesyon olabilir diyecektim ki yorumda belirtmişsin
Evet normal
Çocuk normal
Bıkmadınmı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?