Erken gebelik testi önce silik pozitif sonra negatif çıktı, hamile olma ihtimalim var mı?

3 aylık evliyim, regl düzensizliğim var normalde de düzensiz ama bir buçuk aydır regl olmadım, son zamanlarda da göğsümde hafif dolgunluk oluştu ve orta seviye kasık ağrım var özellikle sağ kasığımda bir tık fazla, 2 gün önce yaptığım erken gebelik testim idrara değer değmez silik gözle görülür pozitif oldu o heyecanla 2 saat sonra tekrar farklı bi testle yaptım o da pozitif ama ilkine göre daha hafif pembe oluştu, onu da idrar seyrelmesinden dolayı diye düşündüm, akşamına kasık ağrım başladı yan tarafıma belime doğru ama çok aşırı şiddetli değildi, acile gittim ne olur ne olmaz diye, kan verdim, doktor gebelik yok beta 0,2 negatif ama henüz erken dönemse kanda çıkmayabilir, kasık ağrısı gebelik varsada olur, şu an herhangi bir ilaç alma, bol bol su iç, 1 hafta sonra tekrar kan ver dedi, bugün sabah ilk idrarla testi yenilemek istedim tam emin olmak için, ama bu sefer sonucum negatif çıktı, aklım çok karıştı, bir anlık mutluluğum üzüntüye dönüştü resmen, böyle bir şey yaşayan var mı? Bilgi verebilir misiniz ve hala regl olmadım sürekli halsiz yorgun ve uykusuz hissediyorum kasık ağrım arada devam ediyor hamile miyim değil miyim kafam o kadar karışık ki :(
Erken gebelik testi önce silik pozitif sonra negatif çıktı, hamile olma ihtimalim var mı?