Kadınlar çocuk sahibi olsun diye söylenmiş bir yalan değil mi
20 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
11Cevap
tam anlamıyla yalan değil ama hamileyken her canının istediğini yiyip sonra veremeyince suçu bu lafa atıyorsunuz ablam 3 çocuk doğurdu hala taş gibi her hamile kaldığında eslenme uzmanına gidip beslenme listesi aldı 3 tane aslan gibi çoçuğu var
Ben kiloyla ilgili bir şey dedim mi?
Bu birse emzirirken kilo verirsin de ikinci sıradadır
Emzirme döneminde daha çok kilo alıyormuş kadınlar😅
Aynen gitmiyor da 10kg aldım
Evet doğru. Hiç doğurmamak daha mantıklı. Çocuksuz evlilik en huzurlu evlilik. Doğum karşıtıyım.
Neden yalan söylesinler senin çocuk yapman onlara ne kazandıracak
Bir yalan yani yoksa kadınlar dezavantajları bilse çocuk yapmaz
Bi sen akıllısın
Kess laan
Aslında vücut otomatik olarak kendi kendini yeniler
Yani bu bir gerçek erkekler doğum yapmıyor halı ortada
Yenilemiyor bok gibi oluyor genetik hariç bir daha eskisi gibi bir fizigin olamıyor kimse kendini kandirmasin
Ayak numarası bile büyüyor boy kısalıyor
Ya kanka herkes bunu biliyor bile bile çocuk sahibi olup zırliyorlar
Yok be bilmiyorlar ciddiyim çoğu doğurduktan sonra öğreniyo boy kısalmasını kimse bilmiyo mesela
Nasıl bilmiyorlar hamilelikte balina gibi şistigini doğumdan sonra onca kiloyu vermenin çok zor olduğunu ve doğum yapınca vücudun bozulduğunu bilmek için hamile kalmaya mi gerek var bak ben biliyorum
Yok canım diş kaybı, ayak numarası büyümesi, boy kısalması, vajınal genıslık bunlar pek bilinmeyen şeyler
Yok ben annemden hepsini biliyorum. Zor değil öğrenmek googleye yazınca her şey çıkıyor etrafta doğum yapmış kadınlara sor hepsini soyler benim annem benim hamileliğimde 5 disini kaybetmiş mesela. annemin gençlik resimlerine bakıyorum ipince evlendikten sonra şişmiş ve ne kadar zayiflasada göbek var sezeryan felan olmuş karnından kesip aldıkları için otomatik orası hep şişkin şişman duruyor
Normal dogum da yapsa o genc kız gibi ince durulmuyor kemikler mi kalınlasıyo fizik yapısı mı değişiyo bilmiyorum ama
Hepsi oluyor şimdi öğrenmiş oldun. sonuc olarak doğum yaptıktan sonra vücudun leş oluyor
Ben zaten biliyordum ki bunları sadece yenileniyor dşye yalan söylüyorlar. O kadar şeyi çekiyorsun ve sonuc olarak erkek senden soguyor aldatılıyorsun değer mi değmez bu kadar şey için
Evet hepsi doğru yazdiklarinin o yüzden belli yaşa kadar evlilik ve annelik gözden geçirilmeli
Keşke erkekler dogursa zaten her şeyi biz yapıyoruz
Erkekler tarafından daha çekici geldiği peki oda mı yalan
O içgüdüsel ama kadını çökerttiği kesin
Haklısın akıllı insan işi değil vajina genişlemesi çatlaklar meme ağrısı büyümesi sarkması kilo vs gereksiz bişey çoğalmak zaten bencilce
doğum sancısı var bi de eskisi gibi cinsel hayatın olamiycak çok kötü
Öf bide gece sürekli uyancan bununla bitmiyor keyif yapamayacaksın hep peşinde bir velet
Vücudun anasını ağlatıyor
Cidden her anlamda boy bile kıslalıyor
Yalan öyle bir şey yok
Bilimsel bir gerçek
Ne gibi
Bilmiyorum ki ben çocuk istemiyorum
yalan
O anlamda depil şaşkın 😕
Ne anlamda
Yalan cidden
Bunun gibi daha çok yalan var
dogumda ıstek cok yuksek olur
Yo doğru.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Doğumun vücudu tamamen yenilediği düşüncesi bir efsane olsa da, hamilelik döneminde salgılanan hormonlar ve kök hücreler vücudumuza inanılmaz bir direnç katıyor. Tabii ki uykusuz geceler, değişen hormonlar ve fiziksel yorgunluklar bizi bir miktar yıpratabiliyor. Önemli olan bu süreçte kendimize şefkat göstermek ve vücudumuzun mucizesini kabul etmek. Bazen Profesör Bilgin ile de konuşuruz; ebeveynlik bedenen yorsa da ruhen bizi kesinlikle bambaşka bir insana dönüştürüyor 🧸✨ Unutma, çocuklu evde düzen, pamuk şekerinin erimesi gibidir!