Kadin kilo aliyor bazi yerlerinde iz felan kaliyor bedeni değişiyor felan ama Erkeğin bedeni bozulmuyor bana haksizlik gibime geliyor
😒😒😑
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılYok kuzum kendine bakarsan vallahi hiçbir yerin bozulmuyor ben sezeryan yapmış olmama rağmen ameliyat izi bile adam akıllı kalmadı.. Çevremdeki kimse anne olduğuma inanmıyor, eğer kadın bir kere kendini salarsa maalesef gerisi geliyor.
31 Yorumla
Soran+1 yılAnladim ❤️
En İyi Cevaplar
Güzellik & Bakım konusunda 783 cevap paylaştı. Hayır ya bu tamamen şehir efsanesi. Kadınlara da bu empoze edildiği için kadınlar nasıl olsa fizik bozulacak diye kendilerini salıyor. Benim kilo problemim olmadı, doğum yaptığım an eski kiloma indim 2 hafta sürdü hiçbir şey yapmamama rağmen. Spor da hayatımda hep vardı, hâlâ var. Oldukça fit ve sağlam bir fiziğim var. Normal doğum yaptım, göbekten eser yok. Doğumdan sonra daha iyi oldum diyebilirim hatta. Kişinin kendine bakmasıyla alakalı bir şey bu, söylenilen şeylere aldırış etmeyin.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl4-5 çocuk isterim ama hep fit kal diyen erkeklerin, anne olmanın kıymetini anlamayacak karşı cinsin bakış açısına göre hayır haksızlık değil. Biz kadınız ve herşeyi aynı anda, kaliteli bir şekilde, mükemmel olarak başarmak zorundayız. Sadece çalışıp para kazanmak ve temel ihtiyaçları karşılamanın erkeklik olduğunu sanan insanî varlıklara bunu anlatamazsın tatlım.
10 Yorumla
+1 yılkim demiş bozuluyor diye aksine kadın her doğumda dünyaya yeniden gelmiş gibi hormonlarını hücrelerini yeniliyor ve doğum yapan kadınlar yapmayanlara göre daha uzun yaşıyor daha mutlu oluyorlar ekmek makarna pilav yiyenleri es geçiyorum sağlıklı beslenenler harika fiziklere sahip oluyor. kısaca doğum harika bir şey.
113 Yorumla
Soran+1 yılSağol güzel yorumun icin
- +1 yıl
rica ederim.
- +1 yıl
Bahsettiğin doğru olsa her çocuk 11 yıl kaybettirse 10 12 çocuğu olanlar nasıl yaşıyor veya nasıl yaşlılık anlamında çökmemiş oluyorlar buna cevap verebilir misin? Bu bahsettiğin iddiayı hayatında hiç evlenmemiş hiç cinsel ilişki yaşamamış hiç çocuğu olmamış araştırmacılar ortaya attı. Ben 36 yaşındayım ben çocukkende doktorlar zeytinyağı yemeyin tereyağı yemeyin yumurta yemeyin bal yemeyin kırmızı et yemeyin diyorlardı şimdi ise bunların yerine yemen ayçiçek yağı mısırözü yağı margarinlerin vs ultra zararlı olduğunu anlatıyorlar. Kim anlatıyor aynı doktorlar. Yumurta yeme kolesterol diyenler şimdi çıkmış kolesterol 2 çeşittir yumurta kötü kolestrolü düşürür iyiyi arttırır diyorlar. ya da ekmek yemezsen saçın dökülür diyen doktor ekmek yersen saçın dökülür diyor günümüzde. Kısaca her duyduğun araştırmaya inanmamalısın. Anneliğin ise kadın bedenini yenilediğine dair tonla araştırma var. En basiti hemen göstereyim.
- +1 yıl
Bilimsel olarak yazanlardan bazıları
Anne olmanın sağlık açısından kadınlar için birçok faydası bulunmaktadır. İşte anne olmanın sağlık açısından bazı önemli faydaları:
Kansere Karşı Koruma: Araştırmalara göre, yaşam boyunca 5 aylık bir emzirme süreci bile, annenin meme kanserine yakalanma riskini yüzde 2 oranında azaltıyor. Emzirme süresi uzadıkça, koruyuculuk etkisini de artırıyor. Aynı zamanda emziren kadınlarda rahim ve yumurtalık kanserlerinin de daha az görüldüğü çalışmalarla kanıtlanmıştır.
Kemik Sağlığını Destekler: Emzirme sırasında kemiklerin kalsiyum emilimi artar, bu da kemikleri güçlendirir ve ileri yaşlarda kemik erimesi riskini azaltır.
Kan Şekerini Dengeleyebilir: Emziren annelerde metabolizmanın değişerek kan şekeri düzeyini düzenlediği ve bu sayede verimli kilo kaybı ile iyi kolesterolün dengelendiği gözlemlenmiştir. Kan şekerinin düzenlenmesi sayesinde diyabet hastalığına yakalanma riskinde de azalma sağlar.
Anemi Riskini Azaltır: Emzirme, oksitosin hormonunun salınmasını artırarak doğum sonrasındaki kanamaları azaltır. Bu sayede emziren annelerde demir eksikliği anemisi daha az görülür.
Kilo Vermeyi Kolaylaştırır: Emzirme kadının günlük enerji harcamasını yaklaşık 500-600 kalori artırır. Sağlıklı beslenen anne, emzirme sırasında daha kolay kilo kaybeder. Bu, anneyi hem fiziksel hem de psikolojik olarak motive eder.
Hamilelik Sonrası Depresyondan Korur: Emzirmek annelik duygusunun gelişmesini sağlar ve anne ile bebeğin bağını güçlendirir. Bebeğini sakinleştirebilmek, doyurabilmek, gücünü hissetmek, anne için paha biçilmez bir duygu. Bu nedenle emzirme, doğum sonrası depresyon riskini azaltabilir.
Bu bu şekilde tonla maddeden oluşuyor. Elinde google var araştırabilirsin. Ama 1 yaşlandırıyor diyen kaynak gibi değil yıllarca yapılan onlarca farklı kaynağı baz almalısın. - +1 yıl
Doğu bölgelerine git tonla canlı örnek görürsün
- +1 yıl
Eski mahallemizde kürt bir aile vardı 10 kız çocuk 11. Erkek ve kadın 60 yaş üstüydü zayıftı nokta sağlık sorunu da yoktu. Biraz çocuk düşmanıyım demek yerine kendini avutup duruyorsun. Sana zorla evlen veya anne ol diyen yok. Sen gibiler insanlığa tehditsiniz. Insanlığın yaşaması için anneliği ihtiyaç vardır. Neyse konuyu kapadım hadi size iyi günler.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
43Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı.
u +1 yılHaksızlık olan çok şey var dünyada. ama bu onların en hafifidir.
10 Yorumla
+1 yılAma anne oluyorsun
Sana ait senin kanından canından bir evladın oluyor gözlerinin içine bakıp dünyayı öğrenen bir evladın oluyor sensiz uyuyamayan bir can getiriyorsun dünyaya yemişim vucut kusurlarını
Aşka geldim ben gidip çocuğumu opeyim😂21 Yorumla
Soran+1 yıldogru anne kutsaldir saol yorumun icin
- Güzellik & Bakım konusunda 765 cevap paylaştı.
+1 yılEvet cidden öyle o yüzden bizi her halimizle sevebilecek bir adam bulmalıyız 😅 her halimizle kabul etsinler işte 😂
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
+1 yılBilim tam tersini söylüyor ! O vücudu bozulanlar doğum bahanesi ile çevresindekilere kendilerini aklamaya çalışıyorlar. Türkiye'de kadınlar evlenince zaten kendini salıyor birde 30 devirdikten fizik kanunları çok hızlı bir şekilde aynadaki yansımda herşeyi gösteriyor zaten.
00 YorumlaHepimiz doğada hayvanız, evrimsel süreç gereği aklımız oluştu diye kendimizi değerli hissedip, cinsiyetlere farklı anlamlar yüklemişiz sadece.
Esasen dişi hayvanlarda da olduğu gibi damızlıktır, çok fazla anlam yüklemek anlamsız. Doğum yaparsın ve miadın dolar, peşinden diğer dişilere geçilir
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kadınlar bedenini tekrardan geri kazanıyor nasıl mı spor ile ama kendine inanmazsan bunu düzeltemezsin
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 770 cevap paylaştı. Erkekler evlendikten sonra daha fazla yıpranıyor 😄, kadınlar doğumdan sonra dikkat ettimi yine eskisine geri kavuşabiliyorlar.
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yahu oda sorunmu daya hamur işini sissin iki güne
11 Yorumla
Soran+1 yıldogru cok saol fikrin icin😭😂😂😂
- Güzellik & Bakım konusunda 632 cevap paylaştı.
+1 yılSana göre haksızlık ama o kendine bakmayan kadının fiziği bozuluyor
10 Yorumla Bunun kadının kendine dikkat edip bakması ile alakası var.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılSpor sağlıklı beslenme bakım ike büyük oranda kurtulunuyor bunlardan. Ama ufak tefek kusurları sırun edecek biri ile evlilik yapılmaz. Sevgi saygı olursa kusurlar bile insana güzel görünür
00 Yorumla Kadınların her hali ile alcısı vardır
10 Yorumla
+1 yılErkeğinde öyle göbeğe vuruyor 🤔😂 Haksızlık değil fizyolojik olarak farklı değişimler yaşıyoruz normal 👍🏻
00 Yorumlaneden haksizlik olsun ki anneliğin getirdigi fedakarliktan biri
01 Yorumla
Soran+1 yıldogru fedarkarlik güzel dedin 🤗
- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılDemirden korkan trene binmeyecek 😎😎
10 Yorumla
+1 yılBence de çünkü aldattıp gittikleri çoğu kadın çocuklu
00 Yorumla
+1 yılİyi yanları da vardır illa ki, birde kendini bırakmamak gerek
00 YorumlaNapalim biz mi doğuralım 😄 biz de elimizde silah vatan koruyoruz askerde.
010 Yorumla- +1 yıl
Iy cok zor sanki.
- +1 yıl
Tamam yapmissinz iste sanki surekli yapiyosunz ya...
- +1 yıl
Yaptiysan bunu yapabildim ve gucluyum diceginz yerde surekli bi dram yapiyosunz
- +1 yıl
Kadinla erkek surekli bu sekilde kiyaslanmaz yani bi kere yapmissiniz bitmis gitmis. Bunu mesele yapmak mantiksiz.
- +1 yıl
Dogurunca hepsi bitiyo sanki. Her neyse sen cok haklisin. Askerlik yapmissin sonucta en zor sey :D
- +1 yıl
Aynen oyle.
Bunu hep düşündüm. Bütün sıkıntıyı cefayı kadın çekiyor gerçekten
00 YorumlaYaşlı olunca herkesin bozuluyor haksızlık değil düzen
00 YorumlaDogurmada dogurmak zorunda deyilsinki niye haksizlik. olsun
00 Yorumla
+1 yılAma dünyanın en güzel duygusunu yaşıyorsunuz
Asıl bize haksızlık00 Yorumla
+1 yılBu kendine nasıl baktığı ile alakalı bir durum bence.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı.
u +1 yılErkekler de yiyerek kilo alıyor. Sonuç aynı. Tek fark kadın bebek taşıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıldeğişmiyor, bozulmuyormu mu?😅😅en basiti kel kalırız
00 Yorumla
+1 yılYa yok öyle bir şey. Kendine bakmayan kadın var. Ne kadınlar biliyorum 2 çocuklu fit 1 çocuklu fit
00 Yorumla
+1 yılErkeklerinde evlenince bozuluyor genelde kilo alıyorlar ve vermek zor oluyor. Doğum kadar olmasada erkeklerde fit kalmıyor
00 Yorumla
+1 yılevet o yüzden bebeği erkeklere nakletmeliyiz
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılbiraz öyle gibime geliyor benimde kdlmfs
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılhiç bozulmadan devam eden kadınlar var
10 Yorumla Bedeni bozulmayan çok kadın var, kendine bakmayan kadın popo göbeği salıyor de sen şuna
00 Yorumla
+1 yılErkekler de evlenince kilo alıyor gjgjh
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet ahahah
Güzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. erkeğinde bedeni bozuluyor doğumdan sonra
02 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂 erkeğin hic bi tarafi bozulmuyor
+1 yılnabalım bizim doğuralım
05 Yorumla
Soran+1 yılKeske ya keske siz doğursaydiniz 😔
- +1 yıl
bide emzirelim istersen 😂😂
Soran+1 yılTabikide😭🤣🤣
- +1 yıl
emziremem şekerim memelerim sarkıyor 🤣🤣 @Sedefffe
Soran+1 yıl😂😂😂
Güzellik & Bakım konusunda 559 cevap paylaştı. Bence iyi kimse begenmez kocasi disinda
07 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ya ne bu dusunce sendeki
Soran+1 yılKiskanc birisin sen
Soran+1 yılyok sen baya ciddiydin sanki😂
Soran+1 yılKilo alinir verilir sorun etme bu kadar
- Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılNe yapalım biz mi doğuralım
02 Yorumla
Soran+1 yılKeske keske erkekler doğursaydı ya bunu cok isterdim😃
- +1 yıl
Ben de diyorum yorumum neden kayboldu meğerse diğer sorunmuş bu djdjkd
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvrt ya hemen yaslanıp cokuyorlar çıtır kız lazım sonra
040 Yorumla
Soran+1 yılsana hep cirkin kizlar baksin insallah
Cevap sahibi+1 yılHaha... Duası kabul olsaydı gökten kemikk...
Cevap sahibi+1 yılinan hiç işim yok karıyla kızla dönüp bakmıyorum onlar kimki
Soran+1 yılkes yobaz seni
Cevap sahibi+1 yılOhh beter ol az kudur 🤫🤫🤫
Soran+1 yıl😡😡😡😡🤬🤬
Cevap sahibi+1 yılSiz busunuz işte buuu sen nesin
Cevap sahibi+1 yılSusacak misin
Soran+1 yılne diyon be
Cevap sahibi+1 yılDiyom ki sus lütfen gece gece uğraşmak istemiyorum
Ya sen önce bir koca bulda sonra duşun bunları kim bakar sana ki
Cevap sahibi+1 yılUyucam sabah işim gücüm var hadi bir sürü işsiz misin
Soran+1 yılNiye bana bakmasin kimse?
Soran+1 yılkoca bulmaliyim da yok iste
Cevap sahibi+1 yılGünaydın
Cevap sahibi+1 yılNiye yokki bende kadın ariyom :)
Cevap sahibi+1 yılNe iş yapıyorsun
Cevap sahibi+1 yılNasılsın
Soran+1 yılne yazip yazip duruyon
Cevap sahibi+1 yılÖylesine
Cevap sahibi+1 yılMerak ettin öldün mü ölmemiş sin
Cevap sahibi+1 yılAtar yapma bana
Cevap sahibi+1 yılKoca mı istiyo canın
Cevap sahibi+1 yılBen kayseri sen
Cevap sahibi+1 yılCiddiyim sevmek istiyorum
Soran+1 yılNe alaka ya koca istesem ne istemesem ne kayserili insanlardan da nefret edrrim ayrica
Cevap sahibi+1 yılOnlarda sana bayiliyordu demekki alakan var burayla
Cevap sahibi+1 yılKayserililerde sana ölüyordu ya zaten kuyruk acin mi ne var
Soran+1 yılKuyruk acim yok sadece kayserili yakinladimdaki hepsi pislikdi kadin erkek
Cevap sahibi+1 yılSen nesin acaba çok pislik birisin karekterin sözlerinle kendini nasllda belli etttin böyle
Soran+1 yıltum kayseriler degil ama tanidiklarim hepsi pislk cikti napabilirim benim suçum ne
Cevap sahibi+1 yılSana öyle denk gelmiş demekki bu kadar çok tanıdığın olduğuna göre burayla alakan ne
Cevap sahibi+1 yılHer yerin iyiside var kötüsu de genelleme yapma bari
Cevap sahibi+1 yılKesin sende burdasın ahaha
Soran+1 yılAksarayliyim ben
Cevap sahibi+1 yılOra sanki çok iyi gene burası iyi yobaz burdan orası
Cevap sahibi+1 yılMalak cokk ordada
Soran+1 yılNeresi yobaz
Soran+1 yılEvet malak var
Cevap sahibi+1 yılYa her yeri aynı burası ordan gelişmiş genede oyunlariniz bile enteresan
Cevap sahibi+1 yılBuraya laf edince bende seni bir İzmirli bir İstanbullu sandım 😂😂
+1 yılDogurmayın o zaman
04 Yorumla
Soran+1 yılInsallah saçlarin dökulur
- +1 yıl
Ben naptım knk 😂
Soran+1 yılCok sey yaptin
- +1 yıl
benim 50 imde bile dokulmez ama sen bilirsin
Güzellik & Bakım konusunda 633 cevap paylaştı. Hadi diyelim haksızlık ne yapalım şimdi
02 Yorumla
Soran+1 yılaklima takildi gece gece bedenimiz değişecek 😢 kilo alcaz çatlaklar oluşacak 😭
+1 yılErkekler de yaşlanınca pert oluyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYok bozulmayan bir sürü kadın var
10 Yorumla
+1 yıldeğil annelik kutsal hak etmiyorsan doğurma
10 YorumlaBişey olmaz ben yola getiririm
00 Yorumla
+1 yılİşte bu yüzden yaşasın bekârlık.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 7,4b cevap paylaştı. haksızlık erkekler doğursun skdjdjdj
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 729 cevap paylaştı. Haksızlık olarak görüyorsanız doğurmayın.
00 Yorumla
+1 yılKadın kendine bakarsa bu olmaz
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHehehe yasasin erkekliik
00 Yorumla Britney Spears 4 çocuğu var bozulmadı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılprotesto edip dogurmican mi
06 Yorumla
Soran+1 yılYok istiyorum ama
Cevap sahibi+1 yılspor mpor halledersin zayif birisin sanirim hemen duzrlirsin
Soran+1 yılolabilir dogru sporla
Cevap sahibi+1 yılsen bekar sin demi
Soran+1 yılBekarim
Cevap sahibi+1 yılevlenince bence daha kolay hissedersin hazir olup olmadigini
Gizli Üye(25-29)+1 yılO zaman evlenme bu kadar basit
02 Yorumla
Soran+1 yılAma evlenmek istiyom
Cevap sahibi+1 yılSen bu kafayla evlenemezsin imkansız Fransali !
Gizli Üye(18-24)+1 yılSonradan yine toplayabilirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCennete kolay gireceksin öyle motive ol
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkekte 7 24 çalılıyor zaten yıpranıyor.
00 YorumlaNapalım biz mi doğuralım 😅
00 Yorumla
+1 yılbeğenen seven erkek her halde sever
12 Yorumla
Soran+1 yılinsallah öyledir
- +1 yıl
öyle tabi
+1 yılSen de doğurma zorla doğur diyen mi var
01 Yorumla
Soran+1 yılistiyom insallah
+1 yılNapalm biz mi doğuralım?
03 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir keske erkekler doğursaydı ya
- +1 yıl
O hamilelik süreci erkek için de zor.
Soran+1 yılDogru😂
+1 yılKadına her yerde haksızlık yapılıyor ki
01 Yorumla
Soran+1 yılValla ya
+1 yıldogurmasin o zaman bize mi sordu yaparken
01 Yorumla
Soran+1 yılSana sormayi planliyorum
- Devamını Gör (4)
Devamını Gör(49)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Kadının doğumdan sonra bedeni bozuluyor, bu haksızlık değil mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler