Bu sebeple artık bu evlilik yürümeyecek ama oğlumuz var 12 yaşında
Boşanmış ailelerin çocukları hep mutsuz mu olur?
Bu sebeple artık bu evlilik yürümeyecek ama oğlumuz var 12 yaşında
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
28Cevap
Yoo valla annem babamla evliykrn ortam daha karanlıktı.. boşandılar iyi olmuştu herkes acisindan :))
Aynisi valla
@Berk7isttt olmasi gereken hele çocuk yetistiriyrosan ona bunu mu öğretecek sin mutsuz oldugun uerde kal katlan.. sevgi dolu bir yuva önemli değil vs.. annesi babasının saygısız yqbirlarini görecek ilişki ve normali bu sanacak.. valla annem lenbwamda gördüm ben daha kötüydü.. ayrıldılar daha fazla ilgi sevgi gördük :))
Mutlu olanı görmedim. Aile önemli, dağıldımı etkisi çok yıkıcı ve etkili mutsuzluğa iter çocukları.
Hayatı boyunca kin güder..
Çocuklar başta üzülür hatta kızar. Ama zaman geçtikçe alışırlar. Huzursuz bir ortamda büyümelerinden daha iyi olduğunu anlıyorlar zamanla.
Kendimi gizleyerek soyluyorum burada millet kotu algiladigi icin kusuruma bakma ama cocugu dusunerek ya bosanacaksin ya da evlilil dışı duzenli bi iliskin olarak seks demiyorum istersen olur guvendigi kisiyle. Olgun yasta kadinsin
Bazıları boşanmadıkları için evde hep kaos lanet gerilim var keşke boşansalar
Ailemin boşanması veya evli kalması benim hayatımı etkilemez ki etkilemedi.
Çocukları mutsuz oluyor genelde aynı evi paylaşmak lazım
bu yüğzden milyonlarca iale boşanamıyor çocuk var diye
Bi tarafı kırık olur ve o çocuğa acilen baba bulman gerek
"Mutlu Aile Tablosu" göremedikleri için sanırım biraz öyle
Valla şahsen zamanında bizimkiler boşansa ben daha mutlu bir çocuk olurdum hdydgsgshshs
genelde olur mutsuz ve huzursu olur fazlasıyla kime nereye dayacaklarını bilemezler
Madem öyle evliliği kurtarmaya bak
maalesef öyle
Hayır keşke diyenlerle dolular..
Mutlu olanxa var ama zor durum
Boşanıyor musun kaç çocuk var
Knk sx için mi boşanacaksın sadece gerçi oda olmadan olmuyo çocuk belli yaşa gelmiç alsında
Maddi özgürlüpün var mı buda önemli
Yok ama yönünü bulmakta zorlanır
Evet çoğunluk öyle çünkü hep bi tarafı eksik kalıyor sen boşanmayı mı düşünüyorsun
Nasıl bosandiklarina göre değişir
Öğretmen olarak söyleyim ki hemen anlarız o çocuğu diğerlerinden garip davranır bir şekilde
Kaç çocuğun var?
?
Bak benim 11 yaşında çocuğum var. Benzer sorunlar bizde de var. Seni çok iyi anlıyorum emin ol. O nedenle dedim konuşmak önemli ve iyi olabilir diye. Bu aşamaya gelen evliliğin ne kadar yıpratıcı olduğunu çok iyi biliyorum. Şimdi anladın mı beni. Konuşma imkanı verir misin?
Beni duyuyor musun? Tepki verir misin?
Çocuk çok daha küçük olsa daha zor olurdu büyükmüş
Olan çocuğa oluyor bu durumlarda
Genelde evet psikolojikmen
Boşanıyo msn
Bisandilarmi
Yok bazen daha mutlular
Neden boşanmayı düşünüyorsun
Istısnalar var
Yoo çoğu mutlu
Evet ne yazık ki
bakmadk onlara
Mutluyım huzurluyum canım
Bende 8 yaşımda boşandılar şu an 19 yaşındayım annemde bende mutluyuz
Boşanıyor musun
Boşayayım seni istersen avukatım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Boşanma sürecinde çocukların mutsuzluğu kaçınılmaz bir kader değildir. Önemli olan anne ve babanın ayrılsa bile çocuklarına hissettirdiği sevgi, güven ve huzur ortamıdır. İki huzursuz yetişkinin aynı evde tartışması çocukları çok daha fazla yorar. Saygılı bir ayrılık ve sağlıklı iletişimle büyüyen çocuklar gayet mutlu ve özgüvenli bireyler olurlar. Birbirini anlamak ve çocuklara şefkatle yaklaşmak her zaman en güzel çözümdür 🧸✨ Çocuklu evde huzur, fırtınada sığınacak en güvenli limandır!