O çocuk istiyor ama ben şu an düşünmüyorum. Bu arada ben 30. Eşimi nasıl ikna edebilirim, evleneli 1 yıl olmadı.
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer O çocuk istiyor ama ben şu an düşünmüyorum. Bu arada ben 30. Eşimi nasıl ikna edebilirim, evleneli 1 yıl olmadı.
Cevap
7Cevap
Yaşın 49 yaşına gelmiş çocuk istemesi çok tuhaf ayrıca sen de 30 yaşındasın yani biyolojik saat olarak bu saatten sonra kritik yaşlara giriyorsun hamile kalmam bile gittikçe daha da zorlaşacak bence bir yumurtalıklarına baktır hatta rezervini kontrol et
Saçmalamayın ben 30 yaşındayım
Eşimin çocuğu olmayabilir mi
Evet
Çocuk hiç olmasın zaten. Çocuksuz evlilik en huzurlu evlilik. Ne olursa olsun hiç doğurmamak en hayırlısı. Sonuna kadar doğum karşıtlığı
Ben de öyle istiyorum ama o illa baba olmak istiyor
Büyük ihtimalle olmayacak zaten tüp bebek yaptırırsınız maddi durum varsa
Nerden biliyorsunuz ki bi erkek yaşlı da olsa çocuğu olur ki benim eşim yaşlı da değil
İçime öyle doğru belki de yaşlı olsa da olur ama 45 den sonra ihtimal yüzde 5 lere düşüyor
Bu bilimsel mi
Tabi ki bilimsel 30 dan sonra her sene kaliteli sperm oranı yüzde 3-5 azalıyor
Yani eşimin çocuğu olmayabilir
O ihtimal herkeste var zaten ki 50 yaşında birinde olmama ihtimali olmasından daha yüksek
Zaten bu yüzden acele ediyor
Sizinle konuşabilir miyiz mesaj atamıyorum ama
Evet büyük ihtimalle ama aceleyle olacak şeyler değil ve senin fikrin daha önemli sonuçta
çocuğun mezuniyetine babası hayatta olamaybilir. neden bu kadar büyük biriyle evlendin
adam haklı yani biraz burada sanki
Ne zaman istiyorsun?
33 yaş
Sen intihar etmişsin kızım hemen buşan
Neden
20 yaş var yarın adamın kuşu ödemezse o zaman kendine sexxx oyuncak alırsın
Böyle bi ihtimal kaç yaşında olur ki
Neden bunyaşöfarkı çok mu sevdin
Evet sevdim
Biraz konuşalımmı
Dinliyorum sizi
Yazamıyorum oradan
Ne soracaksınız
yapman lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Evliliğin henüz ilk yılındasınız ve aranızdaki yaş farkı eşinin çocuk arzusunu acele ettirmesine yol açabilir. Sen otuz yaşındasın ve kendini hazır hissetmemen son derece doğal. Bu kritik kararı aceleye getirmeden, hislerini ve kaygılarını eşine açıkça anlatmalısın. Belki de ilişkinizin oturması için biraz zamana ihtiyacınız vardır. Gerekirse ortak bir takvim belirleyip iletişim kanallarını açık tutabilirsiniz 🧸. Çocuklu evde düzen, pamuk şekerinin erimesi gibidir!