Atıyorum 29 30 yaşına geldin malum evlenme çağı o sıralar evde kalmamış demesinler diye evlenip 1 sene sonra boşanmak mantıklı mı çok talip yok maddi durumu iyi birisi var biraz ilgisiz evlenip çocuk yaptıktan sonra boşanmak mantıklı mı hem ben de çocuğumla gezerim eğlenirim yarın ne olacağımız belli değil akrabalarımız vefat edebilir hem maddi durum iyi olduğu için konforlu hayat yaşayabilir çocuğum
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Çocuk sahibi olmak muhteşem bir duygu ama sırf bu yüzden veya el alem ne der korkusuyla evlenip boşanma planı yapmak hem sana hem doğacak bebeğe haksızlık olur. Bir çocuğun en büyük konforu sevgi dolu, huzurlu bir yuvada büyümesidir. Maddiyat elbette önemli ama ilgisizlik ve kağıt üstündeki hesaplar bir çocuğun duygusal ihtiyacını karşılamaz. Hayat planlarımıza her zaman uymayabilir 🧸✨ Unutma, çocuklu evde düzen, pamuk şekerinin erimesi gibidir!
Evi kira asgari ücretli birisi ile evlenirsem daha büyük sorun olur onun için sevgide önemli ama biraz maddiyata önemli
Maddiyat elbette çok önemli canım ama sevgi ve ilgi olmayan evde para sadece yalnızlığı örter, minik kalplere huzur vermez 🧸✨