• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Çocuk & Ebeveyn

Sırf çocuk için evlenmek mantıklı mı?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
611
Yapay Zekaya Sor

Benden çok iyi anne olur ama evlenecek erkek bulamadım. Çıkanlar benim mantığıma uymadı. 35 yaşındayım. Çocuk için evlenmek istiyorum.

Sırf çocuk için evlenmek mantıklı mı?
Çocuk Soruları Evlilik Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
17 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • endmuhh
    endmuhh Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 31%
    +1 yıl

mantıklı. senin vereceğin bi karar bu. sanırım plan su. biriyle evleneyim gebelik sonra bosanayım. damada bunu söylücen mi işin temeli böylemi kurulcak ya da soylemicen sinsimi takılcan bilmiyorum tabi buna göre de vicdani olarak değerlendirilir. ama oncesinde doktora bi git. yani cocuk olmayadabilir. ya da once hamile kal sonra evlen bu da bi taktiktir. ünlüler yapıyor ya öyle. evleniyorlar 3 ay sonra cocuk doguyor. bunu kabul edecek ekrekte cıkabilir mi cıkar ya türlü türlü var yani. en olmadı parayla olur. sperm bankası taktiğini de kullanabilirsin.

ama cocuk cok maliyetli bi iş. ttek kendi üstüne cok gelebilir bilmiyorum maddi durum nasıl. sadece maddi durumda değil. zaman ayırcan. bi de kötü zamanlarda olcak psikolojiyi yonetcen.

boyle düşünmen ama toplum açısından kötü. senin bir erkeğin gönlüne girip ona hatun sevgisini askı yasatman gerekirdi. onla sevişip adamın cinsel zevklerine hitap etmen. sonra hamile kalıp ona babalık heyecanını yasatman. sonra cocuk dogduktan sonra bir ailesi oldugu koruyup kollaması gereken bunları yasamalı idi. bunlar ekmek gibi. duygusal ihtiyaclar. tabi kabaca soyledim bunları detaylara inmeden. şimdi ise adam sperm olarak bakmak oluyor biraz. hani kadınlar beni mal et parcası olarak görüyor erkekler der üzülürler ya.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• yagızdelıkanlııı
    yagızdelıkanlııı Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Çocuk için evlen çocuk için öl zaten hayatlarınızı hep çocuk için bitiriyorsunuz az birazda kendi mutluluğunuzu düşünün tüm gün çocuk karın doyurmucak evleneceğin adamda önemli seveceğin mantıklı birini bul en azından ama o sevgi olsun bağlılık olsun yoksa zehir olur bi ömür sana

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Çocuk için evlenme. Çocuk isteyen evlilik istemeyen biri bul seks yap hamile kal. İkinizde duygusal bir şey düşünmeyin. Çocuğa babalık yapsın arada gelsin görsün oynasın gitsin. İmzanın esiri olmaya gerek yok. Evlilik esaret. Ben anne olmak istiyorum ama evlilik istemiyorum. Evlilik dışı hamile kalıp çocuk istiyorum. Çocuğu gelip görebilir hiç bakmayadabilir hayatımdan komple çıkabilir.

0
    0 Yorumla
  • bosvergitsinn35
    bosvergitsinn35 Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Evlenip çocuk sahibi olmak kadar güzel bir duygu yoktur umarim birgün ben ve benim gibi isteyen herkese nasip olur🙏 sırf çocuk icin evlenmek mantıklı değil evlenme hevesin olmalı istemelisin. şöyle düşünelim diyelim ki evlendiniz ve çocuk sahibi olamadınız ayrılmak mı isteyeceksin yani? Bu birnevi çocuk için evleneceğin kişiyi kullanmaktir.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

81

Cevap

104

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Çocuk & Ebeveyn konusunda 11,9b cevap paylaştı.

Hayır hiç de mantıklı değil

2
    0 Yorumla
  • Ser4pyalcin
    Ser4pyalcin Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 70%
    +1 yıl

Çocuk istiyorsun mantığıyla evlenmek topuğuna kurşun sıkmak demek. Mutsuz bir evliliğin içinde o çocuğun ne özgüveni olur ne de içinde bir tutam sevgi. Ülkemizde yapılan evliliklere bakarsak hep çocuk yapmak için ki gençlerin çoğu tedaviyle ayakta kalıyor.

1
    0 Yorumla
  • MetinOzgur
    MetinOzgur Takip Et
    Xper 6 Yaş: 46 , eic 100%
    +1 yıl

Yaşadım. Benimle çocuk için evlendi. İşin içinde okadar çok detay var ki... Finalde boşanirken kendisine sadece anneme ve kızıma dua et diye bildim. Herkes okadar şanslı olmuyor. Sakın sadece çocuk için evlenme. Kendisinin kullanıldığına kanaat getiren bir erkeğin neler yapa bileceğini tahmin bile edemezsin.

0
    0 Yorumla
  • AsteriaTitan
    AsteriaTitan Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

40 yaşından sonra menopoz dönemi yaklaştığı için hamile kalmama riskleri var. Ve çocuğun sağlık durumuyla ilgili sıkıntılar da çıkacaktır. Geç kalmışsın ama tamamen geç kalmamışsın. Tıp bu durumlarda, eskiye nazaran ilerleme kaydetti. Ama şansın epey azaldı. Rabb'im hakkında hayırlısını nasip etsin.

0
    0 Yorumla
  • çiftkanat
    çiftkanat Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39 , eic 100%
    +1 yıl

bende cocuguma kardeş istiyorum boşandım ama. maalesef bırını uzun yılardır bulamadım yaşta geçiyor artık. aile kurmak huzurlu mutlu olmak istşyorum. ama sırf cocuk yapmak iöin inanın evlenilmez. cocuk ıyı guzel bır aılede yetişmeli. sorumlulugu cok zor ve ıyı anne olucagınızdan eminim ama eş konusu tam bır sayısal loto ınsanlar maskelş ve gerçek yüzğ görmek bazen anlık bazen yıllar sonra cıkıyor

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Eğer bakire değilsen ki böyle sanıyorum ( yaşın büyük) sadık kalabileceğin alfa ( güçlü, özgüvenli , seksde tecrübeli ve çekici ) erkekle evleneceksen mantıklı. Ama hiç bir kızın sevmediği tecrübesi az itici bir betayla evleneceksen, mantıksız olup ; seni tatmin etmez ve aldatmak durumunda kalırsın. Böylece , erkeğe yazık edersin ve Tanrı korusun psikopatsa öldüre de bilir. Iyi karar vermen, gerekir..

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bakireysen, iki türlü erkekle de evlensen mantıklı. Talep görmeyen betayla evlenirsen, daha çok sadık kalır
      Ve aldatmaz.

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

iyi bir işin araban evin varsa ben ev erkeğin olurum, çocuğa da bakarım, seni memnun da ederim her anlamda. Hem daha gencim enerjim bize uzun yıllar yeter. Kitap yazıcam tek Arzum o. Zaten tutarsa yazarlık işim. geri kalan ömrümüzde çalışmayız. sadece ben kitap yazarım. bunu düşün buralardayım ben

0
    0 Yorumla
  • Denizfeneri369
    Denizfeneri369 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21 , eic 95%
    +1 yıl

Çocuk için evlenmeyi düşünüyorsan olucak çocuklarına şimdiden Allah yardım etsin senin sevmediğin bir adamdan çocukların olucak ve belkide hep kavga ediceksiniz çocuklarınız etkilinecek bu kadar basit bir şey değil

1
    3 Yorumla
    • MeraklıBaykuş1
      MeraklıBaykuş1
      +1 yıl

bunlar evlenmeyi güzel marifet sanıyoe

Yorumla
    • Denizfeneri369
      Denizfeneri369
      +1 yıl

Evlenipde yürütebilmek gerçekten başarı ama böyle zihniyeti bozuk insanlar mümkünse kısırlaştırılsin da uremesin

Yorumla
    • MeraklıBaykuş1
      MeraklıBaykuş1
      +1 yıl

dimi yani

Yorumla
  • beliluu
    beliluu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

her şeyde vardır bir hayır. elbette o kadar merhametli ve sabırlı kadınlar var ki evlat için yanıp tutuşan. ama yine de ben soruşturup iyi birini bulmanız taraftarıyım çünkü çocuk anne baba figürü görmek ister karşısında

1
    1 Yorumla
    • KerpetenRamiz
      KerpetenRamiz
      +1 yıl

Bende öyle düşünüyorum sevmeden aşık olunmadan evleneceksiniz çocuk icin tanımadığınız adamın ömür boyu u Bi çocuk için çekmek hiç kimse istemez kendine yazık eder yani

Yorumla
  • aleynnaaa626272
    aleynnaaa626272 Takip Et
    Bilge Yaş: 21 , eic 100%
    +1 yıl

Hayır mantikli olmaz. Sen iyi bir anne olabilirsin ama karşida ki adamın nasil bi baba olacağını bilemezsin. Hem çocuk dünyaya getirmek onun tüm yükünu omuzlarına almaktir. Ve eğer bi çocük doguracaksan onun tüm ihtiyaçlarini karşilamalisin

1
    0 Yorumla
  • SoyPerfecto
    SoyPerfecto Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

evlenmeden yap yurtdışında istediğin kişininkini tüp bebek olarak yaptırırsın en azından çocuk zeki ya da güzel çıkar hiçbi erkekle de uğraşmana gerek kalmaz

2
    0 Yorumla
  • bayrakmerve27
    bayrakmerve27 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 92%
    +1 yıl

Herşeyin hayırlısı ruh eşin bir yerde yazılmış çünkü bir dua var ya eşini görüyon? gece uyumadan önce sağ tarafına dönüp. ya mecit celle celalühu derse. evleneceği kişiyi rüyasında görür Allah'ın izniyle

0
    0 Yorumla
  • tolgadgn
    tolgadgn Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 82%
    +1 yıl

Bence değil insan sevdiğiyle hayat kurmak aile kurmak ister çocukta o aşkın sevginin meyvesidir Allah herkesin karşısına iyi insanlar çıkarsın bende bekarım aile kurmak istiyorum ama işimiz zor bizim yaşlarımızda daha seçcii oluyo insan

0
    0 Yorumla
  • Iciclee
    Iciclee Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 98%
    +1 yıl

Annelik için evlilik gerekli değildir. Evlilik çok büyük sorumluluktur. Çocuk babasını da isteyecek, bir düşün yani. Tüp bebek veya suni döllenme de yapılıyor diye biliyorum ama evlilik şart mı onu bilmiyorum.

0
    0 Yorumla
  • purplewater75
    purplewater75 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 98%
    +1 yıl

Çocuk yapmak büyük sorumluluk ister. Bakması büyütmesi ayrı sıkıntı. Bu isteklerin olunca çocuğa gerçek annelik yapabilecek misin? Yoksa bunların hepsi geçici istek mi?

1
    0 Yorumla
  • Üy3ißmin3g3r3kyoK
    Üy3ißmin3g3r3kyoK Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39 , eic 83%
    +1 yıl

Çocuk için evlenilir mi la sen mnyak mısın oyuncak mı geliyor size evlenmek çocuk yapmak. Sen bir çocuğun masrafını bakımını bir evliliğin getirdiği sorumlulukları biliyor musun. ?

1
    0 Yorumla
  • FigmudSreud
    FigmudSreud Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Sırf çocuk olsun diye evlenirsen adamla zaten boşanırsın arada bir bağ olmayacağı için. Boşanacağınız için de çocuk için travma olur. Yani pek mantıklı değil bu.

1
    0 Yorumla
  • elianamelia
    elianamelia Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl

Hayır çocuk bakmak o kadar kolay değil ya merak ediyorum insanlar birazda aşkı yaşamak için evlenmezler mi? He çocukta olacak tabii ki ama biraz ilk zamanları yanlız keyifle güzel cene geçirmek varken

1
    0 Yorumla
  • mcankurttt
    mcankurttt Takip Et
    Xper 3 Yaş: 21
    +1 yıl

sırf çocuk yapmak için çocuk yapmayın ve o çocuğa da eziyet etmeyin. hele ki durumunuz el vermiyorsa kesinlikle yapmayın. çocuk yapmanın bir mantığı yok. ha gerçekten düzgün bir insanla karşılaşırsın, zamanla evlenirsin ve durumunuzda elverişliyse, 1 tane çocuk yapabilirsiniz bence. o da zaten annelik duygusunu tatmak için, gayet yeterlidir. yani lütfen, tekrar söylüyorum, çocuk yapmak için çocuk yapmayın.

0
    0 Yorumla
  • silaaamasila
    silaaamasila Takip Et
    Xper 1 Yaş: 32
    +1 yıl

Çocuk sağlıklı bir ailede yetişmeli, anne babanın birbiriyle iletişimi çocuğu sosyal hayata alıştırır bu nedenle sevmeyeceğiniz saygı duymayacağınız ve beraber paylaşımlarda bulunamayacağınız bir şeyle çocuğunuzun geleceğini, karakterini ve yetiştirme biçimini de paylaşmayın. ister evli ister bekar baba adayı anne adayı çok önemli detaylar

0
    0 Yorumla
  • Olgunateş
    Olgunateş Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 99%
    +1 yıl

Mantıksız. Hayatın zehir olur. Sen Ömrünü evladın için harcarken o, daldan dala konabilir. Hele ki seni sevmeden evlenirse durum daha vahim bir hal alabilir

0
    0 Yorumla
  • Eto_demerzel
    Eto_demerzel Takip Et
    Xper 4 Yaş: 42
    +1 yıl

Bence mantıksız, mutsuz bir anne olmanı istemem. Bir yerlerde sadece bir anne olmadığını bir yerlerde seninde ilgiye sevgiye istenmeye ihtiyacın olduğunu hatırlar mutsuz olursun bence. Sevdiğin, evlenmeyi gözealabildiğin biriyle tez zamanda karşılaşman dileğiyle diyelim.

0
    0 Yorumla
  • Yalniž_kadîňn
    Yalniž_kadîňn Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 100%
    +1 yıl

Sırf çocuk için anlaşamadığı halde ya da inanete , dayağa maruz kaldığı halde boşanamayan onca cift var bu ülkede. Asıl sırf çocuk için evlenmemek lazım sonra o yoldan dönüş zor oluyor

0
    0 Yorumla
  • NdHarum
    NdHarum Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Harbi ya kendi çocuğumun olmasını istiyorum ana bi kadınla evlenmek sıkıntı, bi ara ciddi ciddi gün boyu düşünüyordum bunu ve bi çözümü yok maalesef kaderin yoluba çıkarıcağını kişiyi beklemek dışında

0
    0 Yorumla
  • crazzy42
    crazzy42 Takip Et
    Guru Yaş: 49 , eic 99%
    +1 yıl

çocuk için evleceksen evlenme çocuk yuvasından çocuk evlat edin hatta bir yerde okumuştum kadın sperm olmadan da doğurabiliyormuş ama sadece kız doğurabilirsin :)

0
    0 Yorumla
  • özgürruhlu55
    özgürruhlu55 Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 100%
    +1 yıl

Çocuk için evlenilmez bunun için de doğru bir baba secmelisin yarın ya annesiz ya babasiz kalmaması için

1
    0 Yorumla
  • Papatiam
    Papatiam Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl

Kendinize güveniyorsanız çocuk evlat edinebilirsiniz. Sırf çocuk için tanımadığınız bilmediğiniz biri ile evlenmek mantıksız tabii ki.

1
    0 Yorumla
  • Cedricsizchenn98
    Cedricsizchenn98 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 97%
    +1 yıl

Cocuk için en sağlıklı ortam sağlıklı anne baba ilişkisinden geçer. Sağlıklı ilişki için karşılıktı sevgi saygı gerekir. Anlatabilmişimdir umarım

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Bana hiç mantıklı gelmiyor. Sevmediğin bir insanla evlenmek ve o kişiden çocuk sahibi olmak.. çocuk güzel bir şey ama yuvayı yuva yapan sadece çocuk değil bence öncelikle babasını sevdiğim için evlenmeliyim çocuk da bu aşkın meyvesi olur ancak..

1
    0 Yorumla
  • pinkcivcivv
    pinkcivcivv Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 96%
    +1 yıl

Mutsuz olursum diye düşünüyorum. Sevgi çok önemli. Sırf cocuk cinsellik icin falan evlenmek nedir robot gibi.

1
    1 Yorumla
    • KerpetenRamiz
      KerpetenRamiz
      +1 yıl

Bende öyle düşünüyorum sevmeden aşık olunmadan evleneceksiniz çocuk icin tanımadığınız adamın ömür boyu u Bi çocuk için çekmek hiç kimse istemez kendine yazık eder yani

Yorumla
  • orkob17
    orkob17 Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    +1 yıl
    Çocuk & Ebeveyn konusunda 427 cevap paylaştı.

çocuğu ve onun hayatını s. kmenin anlamı ve gereği var mı?

2
    2 Yorumla
    • Nedennnbenn
      Nedennnbenn
      +1 yıl

Kahkaha attım yorumuna haklısın gerçekten🤣🤣

Yorumla
    • orkob17
      orkob17
      +1 yıl

@Nedennnbenn mantık bunu gerektirir

Yorumla
  • selosss27
    selosss27 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 97%
    +1 yıl

İyi Anne olur diyorsun ama iyi bir anne iyi bir eş ve baba seçer. Bir çocuğun aynı zamanda iyi bir babaya da ihtiyacı var.

0
    0 Yorumla
  • Oskibey
    Oskibey Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 96%
    +1 yıl

Bende 34 yaşındayım sırf çocuk sevgisini tadabilmek kendi cocugumu sevebilmek ivin ewlenmek istiyorum

0
    0 Yorumla
  • Birbucukacılıadana
    Birbucukacılıadana Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 80%
    +1 yıl

Sırf çocuk yapmak için evlenmek en tehlikeli yanılgılardan birisi bence çünkü odak bebek olunca partneri gözün görmüyor doğrusunu da yanlışını da.

0
    0 Yorumla
  • KaplanKral101
    KaplanKral101 Takip Et
    Guru Yaş: 21 , eic 98%
    +1 yıl

Evleniceğin kişi %100 istediğin gibi biri olmayabilir, iyi düzgün biriyse evlen mantıklı bence. Bı yuvan olması çok güzel bişey

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Sırf çocuk icon evlenmen mantıklı değil bence Bi adamın kahrını cekeceksin ömür botu ev iş derdi bitmez yani bunu severek sevdiğin Bi adamla yaparsan daha iyi olmaz mı hem kensine izdirap olmaz mutlu mesut yaşarsınız

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Dm den bisey sormak istiyorum yazar misiniz

Yorumla
  • eduussaa
    eduussaa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 20 , eic 100%
    +1 yıl

iyi bir baba olacağını düşünüyorsan mantıklı ama rastgele biriyse sakın böyle bir hata yapma çünkü çocuğunun geleceğini mahvedersin

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Mantıklı ben de ara sıra öyle düşünüyorum bi kızım olsa fena olmaz biriyle evlenip hamile kalayım sonra boşanırım ana kız bir şekilde yaşar gideriz diyorum, keşke sprm olmadan hamile kalınabilme teknolojisini geliştirseler bi an önce

0
    0 Yorumla
  • aselberenn
    aselberenn Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 65%
    +1 yıl

Sevmediğin bi insanla yatıp cicuk yapabilirmisin? Ve birde kesin çocuğunuz olacak diye bir garanti yok ozaman napicaksin

0
    0 Yorumla
  • DedektifMinnie u
    DedektifMinnie Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl
    Çocuk & Ebeveyn konusunda 564 cevap paylaştı.

Anlaşmalı evlilik yapılacaksa mantıklı ama onun dışında mantıksız. Çocuk düzgün bir yuvayı hakkediyor kesinlikle.

0
    0 Yorumla
  • AliceMixfield
    AliceMixfield Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Çocuk & Ebeveyn konusunda 481 cevap paylaştı.

Çocuk için evlenirken aslında yine kendine uygun birini bulman lazım. Seninle aynı şeyleri düşünüp aynı sistemde çocuk büyütmek istemeli.

0
    0 Yorumla
  • Nai_robi
    Nai_robi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 100%
    +1 yıl

Evet
    Plan şu: evlen çocuk yap (ikiz veya ücüz tedaviyle) ve ayril

Olmadi sperm bankası

0
    0 Yorumla
  • socratesx
    socratesx Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40 , eic 80%
    +1 yıl

Aramaya devam etmelisin bulamadım diyip pes etme arayan elbet bulur.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Olmuyor çıkmıyor bir türlü

Yorumla
  • oldcity026
    oldcity026 Takip Et
    Yoda Yaş: 43 , eic 97%
    +1 yıl

Sadece çocuk olsun diye evlenilmez. ayrılsanda sonuç itibari ile eski eşinle sürekli görüşmek zorunda olacağın bir ortak noktan daima olacak.

0
    0 Yorumla
  • DallasVegas
    DallasVegas Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38 , eic 91%
    +1 yıl

Çocuk bu dünyaya gelmek istiyormu? Bakamayacağınız çocukları dünyaya getirmeyin, buna hakkınız yok.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Sevmediğin ve güvenmediğin biri ile evlenip de asla ondan çocuk yapmak gibi tarihi bir hata yapıp da hayatını zindana çevirme bence bekar kal ama yanlış kişi ile evlenme bence

1
    0 Yorumla
  • tortitotilla
    tortitotilla Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Çocuk & Ebeveyn konusunda 401 cevap paylaştı.

Yuh ya kafalarınız mide bulandırıcı🤮
    Vitrinde gördüğün elbise değil bu çocuk çocuk.

1
    0 Yorumla
  • Seveceksin85
    Seveceksin85 Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 70%
    +1 yıl

Hayır hiç mantıklı değil çocuk anne baba ister sürekli

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Abla senin yumurtalar omlet olmuştur artık ne çocuğu ya 😄 doğacak çocuğa da yazık değilmi nine gibi annesi olacak, iletişim kuramayacak

2
    25 Yorumla
    • Gll33
      Gll33
      +1 yıl

Ne alaka yaa ne biçim düşünceler bunlar 45 yaşında anne olan var seni annen 15 yaşındamı doğurdu annenin yaşı olmaz anne annedir yeterki iyi bir anne olsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Gll33 hanımefendi beni annem 26 yaşında doğurmuş. Tıp teknolojileri gelişmiş olsa bile 25 yaşında çocuk büyütmekle 35 yaşında çocuk büyütmek aynı şey değil. İkincisi çocuğun hasta veya sakat doğma riski de var. Her şey Allahtan yine de geç yaşta çocuk doğurmanın da riskleri azımsanmayacak gibi değil. Biraz mantıklı yorum yapın🙂

Yorumla
    • Gll33
      Gll33
      +1 yıl

Çevremde ve çevrede yapan yığınla insan var avrupada annelik yaşı 35 ihtimal her zaman ihtimaldir gençkende ihtimaller var sizinki gereksiz bir tutum olmuş herkesin biyolojisi kendine özel 40 dan sonrası deseniz evet haklısınız ama 35 e omlet demek kadın biyolojisine hakaret mantığı kurduğunuz cümlelerde arayın

Yorumla
    • DedektifMinnie u
      DedektifMinnie
      +1 yıl

Neden bu kadar kalpsizsiniz?

Yorumla
    • Gll33
      Gll33
      +1 yıl

@DedektifMinnie olur mu canım mantık abidesi kendisi 😅 boş verin böyle boş boğaz cahil cüheyla tipler her zaman vardır

Yorumla
    • DedektifMinnie u
      DedektifMinnie
      +1 yıl

@Gll33 yaşının küçük olduğuna eminim onun. Bazı insanların yıllarca çocuğu olmuyor da o yaşlar da oluyor. Keşke bir düşünse lafının nereye gittiğini. Ayrıca anne olmak bir haktır.

Yorumla
    • Gll33
      Gll33
      +1 yıl

@DedektifMinnie tabiki herkes kendi vaktini yaşar Allah en doğru zamanda en doğru yerde versin her şeyi ve tabiki isteyene

Yorumla
    • DedektifMinnie u
      DedektifMinnie
      +1 yıl

@Gll33 çok güzel dedin. Başkalarına karşı empati yapmalılar.

Yorumla
    • Gll33
      Gll33
      +1 yıl

@DedektifMinnie aynen öyle 🙏🏻herkesin işi değil maalesef

Yorumla
    • brakask
      brakask
      +1 yıl

Çok gereksiz bir cevap vermişsin ama. İnsanları hakir görme, onların ne olacağını, ne yapacağını, nasıl yaşayacağını sadece Allah bilir. Sen şirke giriyorsun bu cevabınla…

Yorumla
    • biranbirhatira
      biranbirhatira
      +1 yıl

35 yaşlı mı? Eskiden insanlar o yasta 5. çocuğunu doğuruyordu. Hem 20 yaşında çocuğu olmayanlar da var mesela ben 23ümde ameliyat oldum çocuğum yüksek ihtimalle olmayacak o yüzden

Yorumla
    • KerpetenRamiz
      KerpetenRamiz
      +1 yıl

@biranbirhatira öyle düşünme sen allahtan iste hayırlısıyla olur

Yorumla
    • biranbirhatira
      biranbirhatira
      +1 yıl

Yok istemem çocuk mocuk

Yorumla
    • KerpetenRamiz
      KerpetenRamiz
      +1 yıl

Neyden ameliyat oldun geçmiş olsun da neden ozaman ihtimalle çocuğum olmayacak dedin

Yorumla
    • biranbirhatira
      biranbirhatira
      +1 yıl

İstesem de olmazdı yani o yaştan sonra . Tek yumurtalığım yok

Yorumla
    • KerpetenRamiz
      KerpetenRamiz
      +1 yıl

Sen iste Allah nelere kadirdir ama yeter ki sen iste hersey olur 😇

Yorumla
    • biranbirhatira
      biranbirhatira
      +1 yıl

Istemem yok Allah yazdiysa bozsun

Yorumla
    • KerpetenRamiz
      KerpetenRamiz
      +1 yıl

Tövbe tövbe sen ne istiyorsun ya

Yorumla
    • biranbirhatira
      biranbirhatira
      +1 yıl

Insallah çocuğum olamaz diyordum Allah verdi işte istediğimi gerçi yine tam istediğim olmadı ama olsun vardır bi hayır

Yorumla
    • KerpetenRamiz
      KerpetenRamiz
      +1 yıl

Ne istiyorsun ne verdi allah?

Yorumla
    • biranbirhatira
      biranbirhatira
      +1 yıl

Of

Yorumla
    • KerpetenRamiz
      KerpetenRamiz
      +1 yıl

Soyle giz merak ettim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Gll33 amma demagoji yapmışsınız. Annelik en doğal hak, Allahtan gelecek olanı da bilemeyiz. Ben bilimsel verilere konuştum diye haksız çıktım. Asıl siz insanları boş boş ümitlendirmeyin..

Yorumla
    • Gll33
      Gll33
      +1 yıl

😅😅hangi bilimsel veri? Doktor musun sen nesin😅 benim lafımla ümitlenmez kimse gerçekler bunlar senin idrak edemediğin şeyler. Sen mağarada falan mı yaşıyorsun anlamadım. cahilin bilgisini aşamam tabiki o yüzden senin dediğin doğrudur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Gll33 doktor değilim, öyle bir iddiamda yok. Ok?

Yorumla
  • Dude_Time
    Dude_Time Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 98%
    +1 yıl

Hayır değil tabi ki ben mesela böyle bir şey yapmam ama çocukları severim

0
    0 Yorumla
  • infiniterelationship
    infiniterelationship Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 69%
    +1 yıl

Son derece yanlış bence. Hayat eşini bulmadan böyle bir yola girmemelisin.

0
    0 Yorumla
  • fidelity-araz
    fidelity-araz Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 41%
    +1 yıl

Sadece çocuk için evlenme benim de aklımdan geçti ama kötü fikir çocuklar mutlu bir ailede büyümeli

0
    0 Yorumla
  • Biscolatagirl
    Biscolatagirl Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Adamın babalık yapacağından eminsen evlenmeden de olur

0
    0 Yorumla
  • Cod2009
    Cod2009 Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Sırf çocuk için evlenen hiç evlenmesin zaten Mantıklı değil Evlilik mutluluk huzur için dir

0
    0 Yorumla
  • kedigiller1993
    kedigiller1993 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Belli bir yaştan sonra o konuma geçiliyor. Aşk meşk işleri belli bir yere kadar.

0
    0 Yorumla
  • Guseeee
    Guseeee Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 42%
    +1 yıl

Bu yaştan sonra evet ama çok ta sıkıntılı olmasın başa bela

0
    0 Yorumla
  • bayanagresif99
    bayanagresif99 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 97%
    +1 yıl

Değil ama olabilir anne olma isteğin varsa bazen aklıma gelmiyor değil

0
    0 Yorumla
  • Eimira
    Eimira Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Bunun için bir evliliğe ve kocaya gerek yok
    Mantık basit ise evlenmeden de olur

0
    0 Yorumla
  • mehmetsercan06
    mehmetsercan06 Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    +1 yıl

olabilir yani bende mantık evlılıgı düsünüyorum artık senin düsüncende normal

0
    0 Yorumla
  • Fatma911
    Fatma911 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 97%
    +1 yıl

Çocuk sahibi olmak kolay annelik yapabilcen mi önemli olan 😏

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (125)
Devamını Gör(170)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Sırf çocuk için evlenmek mantıklı mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sadece çocuk için evlenmek ne kadar mantıklı sizce? 114 cevap verildi
Çocuk için evlenmek mantıklı mı arkadaşlar? 5 cevap verildi
Çocuk için evlenmek ne kadar mantıklı sizce? 13 cevap verildi
Çocuk için evlenmek doğru mu? 5 cevap verildi
Sırf çocuk yapmak için evlenmek hata mı olur? 34 cevap verildi
Çocuk için evlenilmeli mi? 32 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • ChatGPT'nin Dünya Kupası tahminleri için ne diyorsunuz? Sizce Kupayı hangi takım alır?
  • Evli bir kadın iş hayatına atılırsa değişir mi?
  • Fazla kilolu olmama rağmen kadınlar neden bana ilgi gösteriyor?
  • En sevdiğiniz çorba nedir?
  • Senin için dürüstlük mü, sadakat mi daha önemli?
  • Bebekler selam 💅💗 en sevdiğiniz rengi tahmin edeyim mi?
  • Sıcak havalarda araba mı yoksa motor mu en iyi tercihtir?
  • Dağa çıkınca her tarafım kelebek oluyor, siz de doğada böyle huzur buluyor musunuz?
  • Terbiye ne zaman verilir?
  • Sevdiceğin sana bu şekilde bir kahvaltı hazırlamış ne düşünürsün?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨