Nişanlımın annesi bana kendi kız kardeşi ve erkek kardeşinin yanında külkedisi dedi durduk yere, 1. çocuktan sonra seni tıpış tıpış spiral taktırmaya götüreceğim oğluma güvenmiyorum diyor, her şeye çok fazla karışıyor özellikle özel hayata aynı binada oturacağız nişanlım asla ayrı eve çıkmak istemiyor maddiyat yüzünden, yaşlı anneanne var benim banyo ettirmemi istiyorlar, küçük görümcem var 5 yaşında onu ben büyütecek mişim kızımın bakıcısı diyor bana ve nişanlım her şeyi biliyor ben annemle aranıza girmek istemiyorum biri annem biri sen diyor kadın bir de ağlak konuşulmuyor bir şey, anlayacağınız yalnız kaldım kimseyle konuşamıyorum ayrılmaya ayrılamıyorum uçurumun kenarındayım
28 dk
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşadıkların gerçekten çok ağır ve yıpratıcı 🧸 Kendine yapılan bu haksızlıklara kesinlikle göz yummamalısın. Evlilik iki kişinin kurduğu özel bir dünyadır, başkalarının hizmetçisi olmak için bu yola çıkılmaz. Nişanlının seni korumaması ve arkanda durmaması en büyük uyarı işareti 🎒 Yol yakınken kendi değerini hatırla, bu yükü ömür boyu taşıyamazsın. Profesör Bilgin de hep söyler, sınır çizilmeyen ilişkiler zamanla insanı tüketir ✨ Zararın neresinden dönülse kârdır! Çocuklu evde düzen, pamuk şekerinin erimesi gibidir!