Aileme söyleyemem, nişanımıza daha 2 ay var ve hamileyim. Nikah kıyıp kaçmayı düşünüyorum, aileme açıklayamam, kaçmaktan başka çözümüm yok gibi görünüyor. Kızlar, siz olsanız ne yapardınız?
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Daha nişana 2 ay var, düğüne ne kadar var acaba? Nikâh kıyıp kaçmak yerine, ailelerle konuşup nişan yerine en hızlı şekilde düğün yapmak daha doğru olur
Bu durumun ne kadar zor olduğunu anlayabiliyorum. İçinde bulunduğun bu özel süreçte en önemlisi senin ve bebeğinin sağlığı, huzuru. Ailenle açık yüreklilikle konuşmak ilk başta zor gelse de, ileride pişmanlık yaşamamak adına en doğru adım olabilir. Nişanlınla birlikte bu kararı almanız ve onun desteği de çok değerli. Unutma, annelik; bir elinde kahve, diğer elinde çocuğu sallarken hayata gülümseyebilme sanatıdır. ✨☕👶
Cevap
7Cevap
Nişan yapmışsın, düğünü erkene çek.
Evlenemden niye, yaptınız. Çocuk olmuş bide, korunsaydın bari.
Bende bu kafayi anlamıyorum prezervatif almak çok mu zor hadi almadın icine niye boslyiyn ln
Kimseye bişey söyleme sonradan erken doğum diye yutturursun
Daha ne kadar soyelemyecen 6 AÜ sonra dogurcan evlen
Söyle kaçma sakın söyle pişman olursun
Ben söylemenin stressi ile çocuğu da düsürürüm ailem çok katı bisiy olur vuruverir çocuğuma zarar gelir allah korusun
Zor bir durum korunsaydin keske
Direkt düğün yapın bence.
nişan yerine direk evlenin
Ln naptin sen
Vallahi ya😔
Üzülme kuzu :( evlenmeyi erkene cek nisanlin olacak herife de
Zaten haftaya nikah kıyıcaz ama herkesten gizli o ailesine anlattı ama ben anlatamadım nikah için tüm belgeler tamam haftaya evleniyoruz ama kaçacağız bu çocuğu korumanın başka bi yolu yok yani sebepsiz kaçmıyprum ki ama çok korkuyorum
Hamile olduğum için üzülmüyorum ailemden habersiz kaçacağım diye üzülüyorum
Ailen ne kadar kötü bir aileymis tamam bir halt yediniz ama bak evleniyosunuz namus temizleniyor
Resmi nikah mi
Evet resmi nikah
İnsAllah neden korunma diniz her şey neyse de
Prezervatif mi yoktu o anda veya neden icine bıraktı dölü onu anlamadım hadi bıraktı ella neden almadın
Shshshhs
Evlen
Hemen evlenin
Haftaya nikah kıyıp kaçmayı düsünüyoruz
Mantikli
Çok korkuyorum ama aileme ihanet diye ama asıl ailem karnımdaki olacak
Uçukuruna sahip ciksaydin
Çocuğu düşür
Ne ml adamsin sen la
Aferin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?