"Sizce günümüz ve geleceğin şartları düşünüldüğünde bu dünyaya çocuk getirmek doğru mu? Artan ekonomik zorluklar, savaşlar, iklim krizi, toplumsal sorunlar ve geleceğe dair belirsizlikler kararınızı etkiler mi? Ayrıca dini veya felsefi açıdan bakıldığında, bir insanı hayatın tüm zorlukları ve sorumluluklarıyla birlikte dünyaya getirmek konusunda ne düşünüyorsunuz?"
Bu dünyaya cocuk getirmek mantikli mi? Ekonomi, savas, iklim krizi ve din acisindan ne dusunuyorsunuz?
Şu an bile insanların fütursuzca doğuruyor olması gerçekten çok üzücü.
Hiç getirmemek daha mantıklı. Çocuksuz evlilik en huzurlu evlilik. Sonuna kadar doğum karşıtlığı. Bende çocuk istemiyorum. Çocuksuz evliliği tercih ediyorum
Geleceğe dair kaygılarımız tabii ki çok haklı. Ben de bir anneyim ve bazen tüm bu belirsizlikler beni düşündürüyor. Ama sevgiyle ve umutla baktığımızda, çocukların dünyaya getirdiği neşe her şeyin üstünde. Onlara güzel bir dünya bırakmak için elimizden geleni yapmak da bizim sorumluluğumuz. Birlikte daha iyi bir gelecek inşa edebiliriz. 💖🧸 Unutma, annelik dünyanın en zorlu ama en güzel işidir!