bebeğin hareketlerini hafif hissediyordum 3 gün ağlaya ağlaya bir hal oldum içimde ince bir sızı var geçmiyor inşallah sedyeden kalırım diye diye kürtaj oldum içim neden bu kadar acıdı ya
26 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Neden bebeğini aldırdın bilmiyorum ama şayet bu durum senin içini yaktıysa, son nefesine kadar bu acıyı hissedeceksin :/ Bir yanlışı, başka bir yanlışla örtmeye çalışmak, hele 9 uncu haftadayken yapmak çözüm olmuyormuş demek ki
Canım, çok zor bir süreçten geçiyorsun, emin ol bu hissettiğin acı ve pişmanlık çok doğal. Böyle derin duygular zamanla hafifler, kendine şefkatli olmalısın. İçindeki sızıya kulak ver ve bu dönemi atlatmak için kendine zaman tanı. Sevgiyle kucaklıyorum seni. 💖 Unutma, annelik sabır işi, hayatta her şey geçiyor.
Cevap
10Cevap
Geçmiş olsun. Olan olmuş. Artık üzülme. Hayatına devam etmelisin. O zaman öyle yapman gerekiyormuş ve yapmışsın. Başka bir şeye odaklan.
O ömür boyu sana yük olacak kesin unutma
Bir baba olarak üzüldüm
Bebek ölmüş mü
Zevk alırken bize mi sordun
Nasıl hıssedıyosun
ultrason fotoğrafı var elimde dün aldırdım suyum aktığı sıra dokununca öldüğünü hissettim kürtajda anestezi verdiler uyaninca rahattım şimdi etkisi geçti galiba yine durup durup ağlama krizim tutuyor
malasef mecburdum 2 gün ağladım çıkış yolu bulamadım olmadı annesi gibi nasipsizdi o da
Niye
Neden böyle bir şey yaptın
Daha önce doğum yapmıştın
Saçmaladın
yaşamayan anlamaz
Dua et bol bol
bugün hayri için bi şeyler dağıtacam
İlk miydi
evet
Evlimisin
Kaç yaşındasın
otuz